search

Feriehuse i Antibes

Antibes har en fantastisk beliggenhed direkte ud til Middelhavet. Selvom byen er relativt stor, er det ikke gået ud over hverken charmen eller atmosfæren. Den gamle bydels små, snoede gader emmer af historie, og på de smukke pladser og torve, arrangeres ofte antikmarkeder, hvor man kan gøre sjove fund. Overalt finder I hyggelige fortovscafeer og lækre restauranter. Alt hvad man ofte drømme rom, når der holdes ferie i Provence. 

I den store lystbådehavn Port Vauban, ligger kæmpe luksus yachts side om side med små joller. Det lokale marked Marche Provencal har åbent hver dag, året rundt, og her finder I alt, hvad hjertet kan begære af frisk frugt og grønt samt lækre, lokale specialiteter. Dagtimerne kan I nyde på én af de brede sandstrande og når mørket falder på, er der en livlig atmosfære på de lokale barer og diskoteker. Antibes beliggenhed mellem Nice og Cannes, gør byen til en oplagt base for at udforske Côte d´Azur.

Ferie i Cote d´Azur

Stranddage i Antibes 

Plage de la Gravette: Dejlig hesteskoformet sandstrand i hjertet af Antibes, lige ved den gamle bydel. Stranden er en af de få offentlige strande i området, og der findes både ferskvandsbrusere og toiletter. Der er også en strandbar, der serverer lette måltider, drikkevarer og is. Der findes masser af parkering i nærheden, hvis I kommer tidligt, kan I være heldige at finde gratis parkering direkte ved stranden.

Plage du Ponteil: Lang, hvid sandstrand i den sydlige ende af Antibes. Denne strand er de lokales foretrukne og her er en vidunderlig udsigt og mange faciliteter. En stor del af stranden er offentlig, men i det ene hjørne findes en privat Beach Club, hvor man kan leje liggestole og parasoller. Stranden ligger langs en dejlig promenade med skyggefulde træer og bænke. Der er adgang for handicappede via en gangbro. Der findes både toiletter og brusere på stranden. I kan parkere ved stranden for et relativt lavt beløb.

Plage de la Garoupe: En af de smukkeste strande i området. Her venter hvidt sand, krystalklart vand og små både, som vugger blidt på havet. Der er gode snorkel muligheder ved klipperne på havbunden. På en stor del af stranden ligger der private strandklubber, hvor man mod betaling, kan nyde de mange faciliteter. En del af stranden er dog offentlig og her kan man opholde sig gratis. Der er fri parkering i gaderne omkring stranden, men om sommeren skal I være tidligt ude.

Forslag til spændende seværdigheder ved Antibes 

Den gamle bydel, med de snoede gader og hyggelige torve, er et must at besøge. Når I slentrer rundt i de charmerene gader, kommer I helt automatisk forbi nogle af Antibes seværdigheder. I kan gå på opdagelse i den smukke katedral og udforske de mange lækre specialiteter på Marche Provencal. Tæt på lystbådehavnen finder I Grimaldi Slottet, der nu er Picasso Museum med en meget berømt og spændende udstilling. Tag også på en slentretur langs Marinaen, der er en af Europas største.

Ferie i Nice

Udflugter og aktiviteter til jeres ferie i Antibes 

Tag en tur rundt på halvøen Cap Antibes og oplev den betagende natur. Tag picnickurven med og hold pause på et af de mange smukke udsigtspunkter. I bør selvfølgelig også besøge nogle af de mange berømte byer langs Côte d´Azur som f.eks. Saint-Tropez, Cannes og Nice. Der findes desuden masser af aktiviteter for både store og små i Antibes. I kan f.eks. dyrke alle former for vandsport, spille squash, tennis eller golf. For de fartglade er der også mulighed for at køre gokart. Endelig findes der en del fine vandreruter i bjergene bag Antibes.

Feriehusudlejning i Frankrig. 

Når I lader en NOVASOL feriebolig i Antibes danne rammen om jeres ferie i Frankrig, har I den bedst tænkelige base for at udforske Côte d´Azurs mange spændende oplevelser, som vil give jer en skæn og afvekslende ferie i f.eks. Antibes. Forelsker I jer total i det dejlige område, så kan I hos os finde feriehuse og lejligheder i mange andre dejlige byer i området. Måske turen skal gå til skønne Cannes næste gang eller et helt andet sted. I finder et udvalg af ferieboliger, som dækker over fine ferielejligheder i de større byer, hvor I vil være tæt på gode byoplevelser og de mange butikker samt dejlige feriehuse, hvor mange af dem, har egen pool i haven. Disse feriehuse med pool i Frankrig er meget populære. De giver nemlig mulighed for, at I kan nyde solen og varme, det som vi ofte i Danmark kan savne lidt, lige ved kanten af jeres helt egen pool. Valget er jeres og I kan uden tvivl finde en feriebolig, som matcher lige det, I gerne vil have. 

Feriehus med pool Frankrig