search

Feriehuse i Harzen

Skal turen gå til en feriebolig i Tyskland, så vil I i Harzen blive mødt af; tætte bjergskove, bizarre klippeslugter, farverige bjergmarker og højmoser er kendetegnende for denne region. Den højeste bjergformation i Midttyskland har ikke kun ideelle forudsætninger for vinterferien men tilbyder oplevelser hele året. Nyd bare den vidunderlige natur på vandreture, bliv fortryllet af de berømte eventyr og sagn om Hameln og ”Brocken”. Tag på udflugt til Lüneburger Heide og glem heller ikke at tage på indkøb i de charmerende byer på heden.

Aktiv ferie i Harzen

Ferieboliger i den smukkeste natur

NOVASOL sommerhusudlejning i Harzen indbyder både til en ren afslapningsferie og til en ferie med masser af aktivitet og motion. Mange tager til Harzen for at nyde den smukke natur i fulde drag. Nyd at I lige uden for døren til jeres feriehus, har de smukkeste udsigter over bjergene, skovene og de hyggelige byer. En dag på terrassen, med høj sol og udsigt til fredfyldte landskaber, vil uden tvivl bringe velvære tilkrop og sjæl. Får I lyst til lidt mere aktivitet, så er det på med vandrestøvlerne og af sted. De gode vandrestier findes i mange forskellige kategorier, så uanset hvilket niveau I er på, vil I kunne finde en rute som passer til jer.

Lej feriehus i Harzen

Byliv og seværdigheder i Harzen

Harzen byder også på masser af muligheder for oplevelser i byerne. Besøg f.eks. Wernigerode, som I finder i det nordlige Harzen.

Wernigerode er en hyggelige og meget stemingsfuld by, med mange gamle bindingsværkshuse. det ældste af husene er helt tilbage fra år 1400. Overalt i regionen kan I se smukke slotte, som vidner om områdets storhedstid. De forskellige byer er både gode udflugstmål om sommeren og vinteren og til jul vil der være julemarkeder i langt de fleste byer.

Ferie i Harzen med børn

Harzen er bestemt også for børn. Her findes nemlig så mange ting, som børn kan opleve og ikke mindst som hele familien kan være fælles om. Naturen i Harzen er altid en god kilde for gode og spændende ferieoplevelser. Overalt finder I små bække, søer, uendelige skove og høje bjerge. En gåtur rundt i landskabet ved jeres feriehus eller lejlighed i Tyskland, hvor børnene kan løbe rundt og finde blomster, små dyr og andet spændende er altid et hit. I Harzen finder I også mange både indendørs - og udendørs badelande og langt de fleste børn elsker jo at plaske rundt i vandet. De mange drypstenshuler og miner vil være en stor oplevelse for jer alle. Tag med på en guidet tur ned i mørket og få nogle super gode feriemidner med hjem, som vi er sikre på alle vil kunne huske mange år frem.

Ferie med Børn i Tyskland