search

Feriehuse i Premantura

Premantura er stedet for dig, der vil undgå store turistmængder og tilbringe en ferie, der giver dig den ultimative afslapning. NOVASOL tilbyder mange smukke og billige feriehuse i Kroatien i dette område, hvor flere af dem har privat swimmingpool. Premantura er en fantastisk landsby i den sydligste del af Istrien, og har for nylig fået nyt liv ved at blive et yndet turistmål. Byen kan spore sin historie tilbage i århundreder helt til det tidspunkt, hvor romerne koloniserede området. I dag kan du stadig se flere gamle ruiner fra disse dage, men for mange besøgende er de største attraktioner: de skønne feriehuse i Istrien, den afslappede livsstil og de fantastiske bademuligheder.

Ferie i Istrien

Aktiviteter og attraktioner i Premantura

Dette område er utrolig smukt – dette blev allerede afgjort i bronzealderen, og derfor kan besøgende, der lejer et af vores feriehuse i Kroatien, stadig glæde sig over ruinerne her fra den romerske periode. Her blev også en smuk statue af Minerva fundet, som i dag bevares i det arkæologiske museum i Pula.

Premanturas mest populære attraktion er den lange, smalle halvø Kamenjak. Den er 9,5 km lang, op til 1,5 km bred og strækker sig som en arm i Adriaterhavet. Halvøen er en af de sidste oaser i kystlandet, som har bevaret sit oprindelige udseende – en mosaik af dyrkede marker, græsmarker og grønne skove sammen med havets intense blåfarve.

I landsbyen er der flere velassorterede butikker, banker, klinikker og souvenirbutikker. Området er også kendt for skaldyr af højeste kvalitet, så turister, der er interesseret i kulinariske sysler, vil nyde dette friske og rige køkken.

Her er også strande, der er perfekte til windsurfing i løbet af det sene forår og det tidlige efterår, når vindene er stærke. Det krystalklare vand er også ideelt til snorkling.

Ferie i Premantura

NOVASOLs feriehuse i Kroatien

Er du og din familie interesseret i at leje et feriehus i Premantura, kan du nemt booke dit ophold her på vores hjemmeside. Hos NOVASOL har vi udlejet ferieboliger i Kroatien siden midten af 2000’erne, og vi har i dag et dejligt udvalg af feriehuse i Istrien. Husene fås i forskellige prisklasser og størrelser, og de er alle kvalitetssikrede, hvor en sikkerhedspakke altid er inkluderet. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit feriehus i Premantura!