search

Feriehuse på Fyn

Fyn er et skønt sted for en ferie i Danmark og I kan leje sommerhus mange fantastiske steder i landet, men blot ét sted bliver beskrevet som direkte eventyrlig; nemlig Fyn. Ikke kun fordi H.C. Andersen trådte sine første spæde skridt her, men også fordi den alsidighed øen tilbyder fantastisk natur, et væld af seværdigheder og meget mere. Her er i sandheden chance for en eventyrlig sommerhusferie. Sommerhuse på Fyn er primært placeret langs de kilometervis af kyststrækninger, lige fra Hasmark i nord til Horne og Fåborg i syd. Deriblandt finder I et meget afvekslende landskab med idylliske byer og huse i syd, til fjorde og bugter i nord. 

Oplev Egeskov slot med et sommerhus på Fyn

Attraktioner og seværdigheder

Fyn gemmer på et væld af attraktioner og seværdigheder, alt fra børnevenlige badestrande til idylliske slotte og herregårde. Øen er såvel spækket med kunst og kultur, som typisk er inspireret af naturen og lyset. Flere kendte danske malere som f.eks. Johannes Larsen og Fritz Syberg kom fra Fyn, men I vil også finde moderne samtidskunst på f.eks. Brandts i Odense. På vandreture gennem byens gader vil I komme forbi en masse kunsthåndværkere og små gallerier, som også inviterer til besøg. Fyn huser også alt fra kulturhistoriske museer til teatre og opera. Hvis børnene ønsker mere sjov og spænding har Fyn også en masse for dem og det bedste er - alt på Fyn er indenfor en overskuelig afstand. I kan tage forbi Odense Zoo, som er kåret til Europas bedste zoo, eller besøge Egeskov, der byder på utallige oplevelser for de små, samt meget meget mere.

Byliv på Fyn

Der ligger en række spændende byer på Fyn, som hver især byder på unikke og storslåede oplevelser for hele familien. Odense er den største af dem og er en ferie værd i sig selv. Det er en grøn storby med et hyggeligt handelscentrum og spændende gågader, såvel som et kulturcentrum, der byder på gode minder for alle aldre. Svendborg er en gammel købstad ud til det sydfynske øhav, som byder på hyggelige små gågader, torve og gårdmiljøer. Bogense er den mindste købstad og er over 700 år gammel, hvorfor den byder på autentiske små huse og købmandsgårde, men også en moderne marina og et fedt cafémiljø. Dette er blot et par af de vidunderlige byer I finder på Fyn. Nyborg, Middelfart, Assens og Rudkøbing er fremragende eksempler på det fynske idyl og er bestemt et besøg værd på jeres næste ferie på Fyn.

Oplev Fyns smukke natur med at sommerhus på Fyn

Sommerhuse og aktiviteter på Fyn 

Med et sommerhus på Fyn kan I glæde jer til en lang række aktiviteter for både børn og voksne. Bl.a. Egeskov Slot og selvfølgelig Odense med bl.a. Odense Zoo, H.C. Andersens Hus og Danmarks Jernbanemuseum, hvor I som gæster hos NOVASOL kan få rabat på entréen. Odense er også byen hvor I kan få styr på ferieshoppingen, og få stillet sulten på en af byens mange restauranter. Fyns behagelige størrelse, gør hele øen nem tilgængelige, uanset hvor på øen I lejer sommerhus. På grund af sin centrale beliggenhed i Danmark, og på grund af broerne til Sjælland og Jylland, er øen oplagt til både kortere og længere ophold sommerferie i Danmark. Der er fantastiske lystfiskerimuligheder på fyn, hvilket gør øen ideel til ferien, hvis I ønsker at fange jeres egen aftensmad. Øen er også omgivet af kilometervis af smuk kyst, hvor man også kan fiske på de utallige børnevenlige badestrande, som er oplagte til et stop på vejen hjem til sommerhuset efter en lang dag.

En idyllisk ferie-ø

Så snart I forlader motorvejen, kan I mærke den rolige, hyggelige atmosfære, som kun findes på Fyn. Naturen er generøs og idylliske landsbyer, med stråtækte huse langs gaderne, ligger på stribe. Med mere end 120 slotte og godser er Fyn, og dets naboøer Langeland og Tåsinge, noget helt specielt. På Fyn finder I også maleriske små fiskerihavne og lystbådehavne, som tilbyder mange sejlsportsaktiviteter, surfing og som indbyder til en rolig spadseretur. Fyn er også fantastisk for jer, som godt kan lide at fiske.

På Fyn har I også mange muligheder for, at få smagt på de lokale råvare, lige fra mel til øl og kød. På Fyn er der nemlig mange gårde, hvorfra der sælges lokale produkter. Når I bevæger jer rundt på Fyn, i løbet af ferien, vil I komme forbi mange gode gårdbutikker. Er det noget bestemt I søger, så kan I på GoForLocal hurtigt finde frem til den gårdbutik, som sælger lige præcis det, som I gerne vil prøve. 

Hold ferie i sommerhus på de mange fynske Øer

Sommerhuse i Assens

Assens er en lille købstad på den fynske vestkyst med alt hvad der hører til af hyggelige bymiljøer og historiske og kulturrelse godbider. Lejer I en feriebolig i Assens, befinder I jer i en 800 år gammel by meden af Danmarks hygeligste brostensbelagte gågader. Assens er også en søfartsby og der er derfor en atmosfærefyldt marina og en dejlig bymidte. I selve byen finder I en række kunst- og kulturmuseer og omkring er der et fredeligt skovområde på den ene side og en vidunderlig kyst på den anden. Byen ligger tæt på lillebælt, så der er aldrig langt til både Fyns og Jyllands utallige seværdigheder og aktivitetsmuligheder.

Ferie med frihed

Når I lejer et sommerhus i Danmark i jeres ferie, får I ubegrænset frihed. De fantastiske rammer, som et sommerhus skaber, giver jeg mulighed for, at planlægge lige præcis den ferie I drømmer om. I bestemmer helt selv hvordan feriedagenen skal bruges. Måske vil I på masser af udflugter og besøge spændende seværdigheder, måske vil I slappe af i og nær sommerhuset og bare nyde at have fri og være sammen. Mange vælger også at benytte sig af et større sommerhus, hvis hele den store familie skal samles til f.eks. et weekendophold. Udbuddet af store ferieboliger som kan rumme plus 20 personer stiger og åbner op for nye muligheder, når familien skal samles.

Hold badeferie fra et sommerhus på Fyn

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL Feriehusudlejning vil vi naturligvis gerne være med til, at give jer en dejlig eferie i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret mange steder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.