search

Sommerhus på Fyn

Fyn er et skønt sted til sommerhusudlejning i Danmark. I kan leje sommerhus mange fantastiske steder i Danmark, men blot ét sted bliver beskrevet som direkte eventyrlig; nemlig Fyn. Ikke kun fordi H.C. Andersen trådte sine første spæde skridt her, men også fordi Fyn er en meget alsidig ø. På Fyn finder I; en fantastisk natur, et væld af seværdigheder, gode badestrande og meget mere. Her er i sandheden mulighed for at få en eventyrlig sommerhusferie.

De sommerhuse som udlejes på Fyn, er primært placeret langs kyststrækningen, lige fra Hasmark i nord til Horne og Fåborg i syd. Deriblandt finder I et meget afvekslende landskab med idylliske byer og historiske huse i syd, til fjorde og bugter i nord. Hos os kan I også leje sommerhuse i eller ganske nær mange af Fyns spændende byer, som f.eks. Assens og Faaborg. 

Sommerhus på Fyn i Fåborg

Populære sommerhusområde på Fyn 

Der er flere gode steder at leje sommerhus på Fyn. Kender I ikke øen så godt, får I her et par bud på dejlige steder, hvor I kan leje et sommerhus eller en ferielejlighed på Fyn. 

 • Sommerhuse på Fyn ved Assens Strand:  Assens er en lille købstad på den fynske vestkyst med alt hvad der hører til af hyggelige bymiljøer og historiske og kulturelle godbider. Lejer I en feriebolig i Assens, befinder I jer i en 800 år gammel by, med en af Danmarks hyggeligste brostensbelagte gågader. Assens er også en søfartsby og der er derfor en atmosfærefyldt marina og en dejlig bymidte. I Assens kan I f.eks. leje et af de flotte rækkehuse, som ligger få hundrede meter fra havet og en dejlig strand. Husene er i 2.etager, moderne indrettede og med en fin terrasse, hvor I kan sidde og nyde udsigten. I sommerhusene er der også et spabad, som er skønt til en kølig efterårsdag. 
 • Sommerhuse på Fyn ved Hasmark Strand: På Nordfyn ligger det dejlige område Hasmark Strand. Hasmark Strand har altid været et meget populært sted at holde ferie og selve sommerhusområdet har en lang historie bag sig. Det ses også på de mange mindre og meget charmerende sommerhuse, som ligger helt tæt på stranden. Stranden og havet er netop en af hovedattraktionerne ved Hasmark Strand. Børnevenlig og meget fin er stranden og indbyder virkelig til skøn afslapning ved havet. Fra et feriehus ved Hasmark Strand er der ikke langt til Odense, flot natur og hyggelige byer. 
 • Sommerhuse på Fyn ved Bro Strand: På Nordvestfyn ved Båring Vig finder I sommerhusområdet ved Bro Strand. Et område med meget smuk natur og charmerende byer lige i nærheden. Ferieboligerne ligger i smukke omgivelser mellem hav, strand og skove. Omgivelser som I kan nyde på dejlige gåture. Bro by finder i et par kilometer fra sommerhusene, hvor der er indkæbsmuligheder. Charmerende Bogense ligger kun 15 km væk og ved Varbjerg er der en hyggelig lystbådehavn. 
 • Sommerhuse på Fyn ved Horne Sommerland: Alene navnet på dette sommerhusområde på Fyn siger meget om hvad der er i vente, når I lejer et feriehus ved Horne Sommerland. Sommerhusene ligger tæt på kysten, hvor I kan nyde den flotte udsigt over det Sydfynske Øhav. Ikke langt fra jeres feriehus i Horne Sommerland kan I besøge Faaborg med de smukke, gamle huse, små gader og gode spisesteder. Fra Bøjden kan I tage færgen til Als, hvor der er mange gode attraktioner.  
Sommerhus Fyn ved Hasmark Strand

Sommerhusferie og byliv på Fyn

Der ligger en række spændende byer på Fyn, som hver især byder på unikke og storslåede oplevelser for hele familien.

 • Odense er den største af dem og er en ferie værd i sig selv. Det er en grøn storby, med et hyggeligt handelscentrum og spændende gågader, såvel som et kulturcentrum, der byder på gode oplevelser for alle aldre.
 • Svendborg er en gammel købstad, ud til det sydfynske øhav, som byder på hyggelige små gågader, torve og gårdmiljøer.
 • Bogense er den mindste købstad og er over 700 år gammel, hvorfor den byder på autentiske små huse og købmandsgårde, men også en moderne marina og et fedt cafémiljø. Dette er blot et par af de vidunderlige byer I finder på Fyn.
 • Nyborg, Middelfart og Assens er også fremragende eksempler på den fynske idyl, og er bestemt et besøg værd til jeres næste ferie på Fyn.

Attraktioner og seværdigheder nær sommerhuse på Fyn 

Fyn gemmer på et væld af attraktioner og seværdigheder, alt fra børnevenlige badestrande til idylliske slotte og herregårde. Øen er såvel spækket med kunst og kultur, som typisk er inspireret af naturen og lyset. Flere kendte danske malere som f.eks. Johannes Larsen og Fritz Syberg kom fra Fyn, men I vil også finde moderne samtidskunst på f.eks. Brandts i Odense. På vandreture gennem byens gader vil I komme forbi en masse kunsthåndværkere og små gallerier, som også inviterer til besøg.

Fyn huser også alt fra kulturhistoriske museer til teatre og opera. Hvis børnene ønsker mere sjov og spænding, har Fyn også en masse for dem og det bedste er - alt på Fyn er indenfor en overskuelig afstand. I kan tage forbi Odense Zoo, som er kåret til Europas bedste zoo, eller besøge Egeskov Slot, der byder på utallige oplevelser for hele familien. Så der er bestemt lagt op til en oplevelsesrig ferie, når I vælger at leje et feriehus på Fyn til jeres næste ferie. 

 

Sommerhusudlejning Fyn

Lej sommerhus til en nem og bekvem ferie på Fyn  

Fyns behagelige størrelse gør hele øen nem tilgængelige, uanset hvor på Fyn I lejer sommerhus. På grund af sin centrale beliggenhed i Danmark, og på grund af broerne til Sjælland og Jylland, er øen oplagt til både kortere og længere ophold, måske til den næste sommerferie i Danmark. Der er fantastiske lystfiskerimuligheder på Fyn, hvilket gør øen ideel til ferien, hvor I ønsker at fange jeres egen aftensmad. Øen er også omgivet af kilometervis af smuk kyst, hvor man også kan fiske fra de utallige børnevenlige badestrande, som er oplagte til et stop på vejen hjem til sommerhuset, efter en dag på tur.

Top attraktioner på Fyn

 • Egskov Slot – Efterhånden et af Danmarks mest kendte slotte, som byder indenfor på det fine slot, i slotshaven og ind i udstillinger med alverdens bil og motorcykler. I parken er der en kæmpe labyrint og trætop-baner, for dem der tør.
 • Naturama – Kom og dyk ned i vores naturhistorie i Svendborg. På Naturama er det dyr, til vands, til lands og i luften, som er i centrum i de flotte udstillinger med lyd, film og lys.  
 • Nyborg Fætning + Nyborg Slot – i Nyborg bør I både besøge den gamle fæstning, hvor I kan gå en flot tur på det store anlæg, samt besøge det smukke Nyborg Slot, Danmarks ældste bevarede kongeborg.
 • Den Fynske Landsby – Her får I et autentisk indblik i 1800-tallets Danmark. Arbejdende gårdmænd, håndværkere, karle og piger, skaber liv og fortæller om livet på landet.
 • Møntergården – På det kultuhistoriske museum i Odense er der udstillinger om Fyn fra oldtiden og op til i dag. De gamle huse og maleriske gårdrum står som på H.C. Andersens tid.
 • H.C.Andersen – I Odense skal I naturligvis se H.C. Andersens barndomshjem og en tur gennem Andersens Eventyrhave.  

I Rejseguide til Fyn kan I finde flere gode informationer om oplevelser og attraktioner til jeres ferie på Fyn. 

Lej sommerhus på den idyllisk ferie-ø Fyn 

Så snart I forlader motorvejen, kan I mærke den rolige og hyggelige atmosfære, som kun findes på Fyn. Naturen er generøs og idylliske landsbyer, med stråtækte huse langs gaderne, ligger på stribe. Med mere end 120 slotte og godser er Fyn, og dets naboøer Langeland og Tåsinge, noget helt specielt. På Fyn finder I også maleriske små fiskerihavne og lystbådehavne, som tilbyder mange sejlsportsaktiviteter, surfing og som indbyder til en rolig spadseretur.

På Fyn har I også mange muligheder for, at få smagt på de lokale råvare, lige fra mel til øl og kød. På Fyn er der nemlig mange gårde, hvorfra der sælges lokale produkter. Når I bevæger jer rundt på Fyn, i løbet af ferien, vil I komme forbi mange gode gårdbutikker. Er det noget bestemt I søger, så kan I på GoForLocal hurtigt finde frem til den gårdbutik, som sælger lige præcis det, som I gerne vil prøve. 

Feriehus Fyn

Ferie med frihed i et sommerhus på Fyn 

Når I lejer et sommerhus i Danmark til jeres ferie, får I ubegrænset frihed. De fantastiske rammer, som et sommerhus skaber, giver jeg mulighed for, at planlægge lige præcis den ferie, I drømmer om. I bestemmer helt selv hvordan feriedagenen skal bruges. Måske vil I på masser af udflugter og besøge spændende seværdigheder, måske vil I slappe af i og nær sommerhuset og bare nyde at have fri og være sammen. Sommerhusudlejning har, ikke uden grund, været en populær ferieform i rigtig mange år. Det er her vi kan finde ro til at nyde vores længe ventede feriedage og bare være. 

Mange vælger også at benytte sig af et større sommerhus, hvis hele den store familie skal samles til f.eks. et weekendophold. Udbuddet af store ferieboliger som kan rumme plus 20 personer stiger og åbner op for nye muligheder, når familien skal samles. Disse muligheder er også tilstede, hvis I gerne vil leje et sommerhus på Fyn. 

Sommerhusudlejning hos NOVASOL

Hos NOVASOL Sommerhusudlejning vil vi naturligvis gerne være med til, at give jer en dejlig ferie i Danmark. Derfor har vi servicekontorer placeret mange steder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de lokale NOVASOL kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. På kontorene tales der flere sprog, og medarbejderne er klar til at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting, der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. NOVASOL er ikke blot en hjemmeside, vi er også lokale og kender både vores ferieboliger samt de forskellige områder.