search
D
| Redaktør
(Først publiceret )

Sommerhus og ferielejligheder i Tyskland

Lejer I sommerhus i Tyskland, kan I se frem til en oplevelsesrig ferie. Tyskland gemmer på mange spændende rejsemål og oplevelser, nok flere end man lige regner med. Havet, bjergene og de altid spændende byer, hvis oplevelser, kultur og akitektur varierer meget på tværs af landet. Dette og meget meget mere kan Tyskland byde på. Hvert enkelt af de 16 Bundesländer - delstater - har skønne landskaber, seværdigheder og kulinariske lækkerbiskner, der tiltrækker gæster.

Udvalget af ferieboliger i Tyskland er de seneste år blevet udviddet væsentligt, så der er noget for enhver smag. Dette er primært fordi tyskerne også elsker at holde deres ferie i hjemlandet. De køber derfor feriehuse, som vi heldigvis får mulighed for, at leje ud til jer. Det betyder også, at udlejningshusene ofte er af høj kvalitet, netop fordi deres ejere elsker at være der selv. I får derfor den bedst tækelige oplevelse, når I holder jeres ferie i Tyskland.

Uanset hvilken ferieform I ønsker, har vi noget til jer. I kan blandt andet finde top-moderne feriehuse og lejligheder ved Østersøen, hvis I ønsker badeferie ved vandet. Der udlejes også flere feriehuse i de populære ferieområder mellem Nordsøen og Bayern, hvis I ønsker en ferie fyldt med oplevelser, god mad og kultur! 

Sommerhuse i Tyskland tæt på mange oplevelser

Fra naturskønne Harzen til enestående badestrande ved Østersø-kysten. Tyskland har meget at byde på, og NOVASOL sommerhusudlejning hjælper gerne jer med at finde den rette feriebolig, til en spændende ferie. 

 

Udvalget af feriehuse i Tyskland er stort

Skønne badestrande ved Østersø-kysten, endeløse vidder ved Vadehavet samt forrevne bjerge og fossende floder inde i landet. Tyskland er et land med mange ansigter, og gennem NOVASOL sommerhusudlejning kan du leje et sommerhus, i den del af Tyskland, der passer til netop dine interesser.

Med en smuk og varieret natur, gode shoppingmuligheder og en solid gastronomi er Tyskland et levende land, uanset om du er til badeferie, storbyferie eller på naturvandring. Overalt, hvor du færdes, mødes du af gæstfrie mennesker, og da tyskerne sætter en ære i orden, er Tyskland et nemt land at rejse i. Alt fungerer, som det skal. Det er ikke kun de store tyske byer som Berlin, Hamborg og München, der har noget at tilbyde feriegæsten. Faktisk kan du sagtens tage på en sjov og spændende ferie i hele Tyskland. De mange grønne omgivelser og alsidige attraktioner, i de store som små byer, tiltrækker gæster fra alle verdenshjørner.

Tyskland er perfekt, hvis du er til smuk natur. Her er alt ligefra bjerge i syd til smukke kyster i vest og mod nord. I finder også mange smukke nationalparker I Tyskland. Et feriehus i Tyskland vil give din ferie noget for alle, unge som gamle. Uanset om du foretrækker de lave bjerge, det nordtyske slette, bakkelandskab eller foden af ​​Alperne, har vi en feriemulighed til dig. 

Lej feriehus i Berlin

Vores tips til jeres ferie i Tyskland 

  • NOVASOL’s feriehusbyer Friedrichskoog, Dagebüll og Schönhagen, OsteseeResort Olpenitz  og helt nye luksusferieboliger i Travemünde, som alle er gode eksempler på valg, til vellykkede ferier.
  • Vil I nyde ferien i et hus med skandinavisk præg, så se nærmere på den indbydende feriehusby ved den smukke sø Müritz, som er Tysklands største. På Rügen, der ligger lige på den anden side af Østersøen, bliver alle ønsker opfyldt. Her er alt lige fra et-værelses luksuslejligheder, til rummelige suiter med fire værelser i feriehusbyen i Prora Solitaire. Her er der både komfortable omgivelser og havnær beliggenhed.
  • Tropical Islands er et sandt badeparadis med palmer og sandstrande, midt i Brandenburg ikke langt fra Berlin. Ved siden af ’sydhavet’ ligger komfortable feriehuse til korte eller lange ophold og når lejen er betalt, er der gratis adgang til det enorme tropiske badeland.
  • Efter et ophold i troperne, så er det ud på pisterne i Thale og St. Andereasberg. I det skønne Harzen kan I holde ferie både når naturen er dækket af gnistrende hvid sne og når de blide sommervinde blæser.

Vi sender jer gerne på flere ugers ferie i højsæsonen, men lokker også med ferieboligen til en spontan lille forlænget weekend eller en af de mange forårsferier. Måske bliver dette året, hvor I skaber helt nye jule- og nytårstraditioner?

Ferielandet Tyskland i tal

Tyskland er, som de fleste der har kørt til Sydeuropa ved, kæmpe stort! Næsten 900 km er der fra det nordligste punkt på øen Sild til de sydligste punkt ved Allgäu Alperne. På tværs er Tyskland hele 640 km fra den hollandske og til den østligste grænse ved Neisse. Men andre ord er der en helt ny verden at udforske på jeres ferie i Tyskland. Fra den private feriebolig i Tyskland, har I mulighed for at opleve en fantastisk atmosfære og nogle maleriske strande ved Nordsøen og Østersøen. I kan også vælge at holde ferie på en af de mange enestående øer, hvor tyskerne også selv elsker at holde deres ferie - faktisk holder hele 29% af de 80 millioner tyskere ferie i Tyskland. Så hvorfor altid flygte til Middelhavet, når der er så meget at opleve i det store Tyskland? Er du til ture i bjerg-og bakkelandskab er Tyskland stedet for dig. Her finder du imponerende højder. For eksempel kan du udforske eller blot se Zugspitze på 2.962 meter, der er det højeste bjerg i Tyskland, efterfulgt af Watzmann i Berchtesgardener Land, der stikker hele 2.713 meter over havets overflade. Kort sagt er Tyskland stort og her kan alle finde den rigtige feriedestination for hele familien! Tager I på kør selv ferie i Tyskland kan nå præcis de seværdigheder og udflugtsmuligheder I ønsker.

Lej feriehus ved vandet i Tyskland

Storbyferie i Berlin - lej en privat ferielejlighed

Berlin er Tysklands store turistmagnet. Hvert år tager feriegæster fra hele verden til denne spændende by, for ved selvsyn at opleve byen, som står som symbolet på genforeningen af øst- og vestblokkene. NOVASOL udlejer flere ferielejligheder i Berlin, som vil være et godt udgangspunkt for jeres storbyferie. I kommer nemt til Berlin, både i egen bil, med tog eller bus. Mange vælger også at tage på en forlænget weekend til Berlin. Har du samme tanke, så kig lige på denne side: Guide til Berlin - det kendte og ukendte. Her får I masser af tips til oplevelser i Berlin - også dem som ikke altid er nævnt i diverse guidebøger. 

Få en drømmeferie med et sommerhus i Tyskland 

Ved Østersø-kysten ligger badehotellerne og de fine badestrande som perler på en snor, og i Harzen, på Lüneburger Heide eller i andre naturskønne områder venter en imponerende oplevelse, hvad enten I vandrer, cykler eller kører i bil.

Tyskland venter på jer - og gennem NOVASOL sommerhusudlejning kan I, hjemme fra dagligstuen, vælge det sommerhus og det område af landet, I foretrækker. De tyske ferieboliger er egnede til ferie året rundt. Lej f.eks. et feriehus i en af de mange gode feriehusbyer, som særligt findes i det nordlige Tyskland. Her får I masser af gode aktivitetsmuligheder lige udenfor døren.

Vandreferie i Tyskland

God service hos NOVASOL

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Tyskland. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Tyskland, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.