search

Lej feriehus i Tyskland

Lejer I sommerhus i Tyskland, kan I se frem til en oplevelsesrig ferie. Tyskland gemmer på mange spændende rejsemål og oplevelser, nok flere end man lige regner med. Havet, bjergene og de altid spændende byer, hvis oplevelser, kultur og akitektur varierer meget på tværs af landet – dette og meget meget mere kan Tyskland byde på. Hvert enkelt af de 16 Bundesländer - delstater - har skønne landskaber, seværdigheder og kulinariske lækkerbiskner, der tiltrækker gæster. Udvalget af ferieboliger i Tyskland er de seneste år blevet udviddet væsentligt, så der er noget for enhver smag. Dette er primært fordi tyskerne elsker at holde deres ferie hjemme i Tyskland og køber derfor feriehuse, som vi lejer ud til jer! Det betyder også at de huse ofte er af høj kvalitet, netop fordi deres ejere elsker at være der selv og I får derfor den bedst tækelige oplevelse når i holder jeres ferie i Tyskland. Uanset hvilken ferieform i ønsker har vi noget til jer. I kan blandt andet finde top-moderne feriehuse og lejligheder ved Østersøen hvis i ønsker badeferie ved vandet og i de populære ferieområder mellem Nordsøen og Bayern, hvis i ønsker en ferie fyldt med oplevelser, god mad og kultur! NOVASOL sommerhusudlejning har mange gode feriehuse, men hvis i ønsker størst muligt udvalg skal i være hurtigt ude med bestilingen.

Ferieboliger i Tyskland tæt på mange oplevelser

Fra naturskønne Harzen til enestående badestrande ved Østersø-kysten. Tyskland har meget at byde på, og NOVASOL sommerhusudlejning hjælper gerne jer med at finde den rette feriebolig.

 

Udvalget af feriehuse i Tyskland er stort

Skønne badestrande ved Østersø-kysten, endeløse vidder ved Vadehavet eller forrevne bjerge og fossende floder inde i landet. Tyskland er et land med mange ansigter, og gennem NOVASOL sommerhusudlejning kan du leje et sommerhus i den del af Tyskland, der passer til netop dit temperament. Med en smuk og varieret natur, gode shoppingmuligheder og en solid gastronomi er Tyskland et levende land, uanset om du er til badeferie, storbyferie eller på naturvandring. Overalt, hvor du færdes, mødes du af gæstfrie mennesker, og da tyskerne sætter en ære i orden, er Tyskland et nemt land at rejse i. Alt fungerer, som det skal. Det er ikke kun de store tyske byer som Berlin, Hamborg og München, der har noget at tilbyde feriegæsten, men faktisk kan du sagtens tage på en sjov ferie i hele Tyskland. De mange grønne omgivelser og de fantastiske muligheder og attraktioner i de store som små byer tiltrækker folk og uanset om du er på udkig efter aktiv ferie eller afslapning er Tyskland perfekt. Tyskland er perfekt, hvis i er til smuk natur og har alt fra bjerge i syd til smukke kyster i vest og mod nord. I finder også mange smukke nationalparker I Tyskland. Et feriehus i Tyskland vil give jeres ferie noget for alle, unge som gamle. Uanset om du foretrækker de lave bjerge, det nordtyske slette, bakkelandskab eller foden af ​​Alperne har vi en ferie mulighed i Tyskland til dig. Tyskland et et oplagt feriemål hele året rundt; der er oplevelser at hente og nyde om foråret, om sommeren, i efterår eller om vinteren.

Lej feriehus i Berlin

Ferielandet Tyskland i tal

Tyskland er, som de fleste der har kørt til Sydeuropa ved, kæmpe stort! Næsten 900 km er der fra det nordligste punkt på øen Sild til de sydligste punkt ved Allgäu Alperne. På tværs er Tyskland hele 640 km fra den hollandske og til den østligste grænse ved Neisse. Men andre ord er der en helt ny verden at udforske på jeres ferie i Tyskland og med et ferieboligophold i Tyskland har i mulighed for at opleve en fantastisk atmosfære og nogle maleriske strande ved Nordsøen og Østersøen og på de mange enestående øer, hvor tyskerne også selv elsker at holde deres ferie - faktisk holder hele 29% af de 80 millioner tyskere ferie i Tyskland. Så hvorfor altid flygte til Middelhavet når der er så meget at opleve i det store Tyskland? Er i til ture i bjerg og bakkelandskab er Tyskland stedet for jer. Her finder i imponerende højder. For eksempel kan i udforske eller blot se Zugspitze på 2.962 meter, der er det højeste bjerg i Tyskland, efterfulgt af Watzmann i Berchtesgardener Land, der stikker hele 2.713 meter over havets overflade. Kort sagt er Tyskland stort og her kan alle finde den rigtige feriedestination for hele familien!

Luksus feriehus med førsteklasses udsigt i Tyskland

De kystnære områder af Østersøen og Nordsøen er reelle magneter for besøgende til en ferie i Tyskland i ferie hus eller lejlighed. På Holstens Østersøkyst om tilbyder en eksklusiv marina med NOVASOL sommerhusudlejning i strandvillaer og luksuriøse kaptajner 'huse i Østersøen udvej Olpenitz. I Prora på Rügen en ny lejlighedskompleks tilbyder førsteklasses ferie i lejligheden i Tyskland - herunder spa, swimmingpools, saunaer, spa, havudsigt og en førsteklasses beliggenhed på 10 kilometer sandstrand. Ferieboliger i Tyskland lige på vandet med båden? Følgende er i det 5-stjernede feriepark ved NOVASOL på Müggelsee i Berlin - et unikt ferie paradis med fritliggende villaer på søen, herunder en båd fra terrassedøren. Ideetl til en afslappende ferie, hvor du også kan nyde byen tæt på Berlin. Fordi hytterne på Müggelsee er 25 minutters S-Bahn rejse fra Alexanderplatz.

Lej feriehus ved vandet i Tyskland

Storbyferie i Berlin

Berlin er Tysklands store turistmagnet. Hvert år tager feriegæster fra hele verden til denne spændende by, for ved selvsyn at opleve byen, som står som symbolet på genforeningen af Tyskland og øst- og vestblokkene. NOVASOL udlejer flere ferielejligheder i Berlin, som vil være et godt udgangspunkt for jeres storbyferie. I kommer nemt til Berlin, både i egen bil, med tog eller bus.

Få en drømmeferie med et sommerhus i Tyskland 

Ved Østersø-kysten ligger badehotellerne og de fine badestrande som perler på en snor, og i Harzen, på Lüneburger Heide eller i andre naturskønne områder venter en imponerende oplevelse, hvad enten I vandrer, cykler eller kører i bil.

Tyskland venter på jer - og gennem NOVASOL sommerhusudlejning kan I, hjemme fra dagligstuen, vælge det sommerhus og det område af landet, I foretrækker. De tyske ferieboliger er egnede til ferie året rundt. Lej f.eks. et feriehus i en af de mange gode feriehusbyer, som særligt findes i det nordlige Tyskland. Her får I masser af gode aktivitetsmuligheder lige udenfor døren.

Vandreferie i Tyskland

God service hos NOVASOL

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Tyskland. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Tyskland, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.