Feriehuse i Tyskland med hund tilladt

Tag familiens bedste ven med på ferie i  vores dejlige naboland - Tyskland. Her kan hele familien nyde dejlige feriedage. Tyskland er også oplagt som kør-selv destination for jer med hund. Mange af os kender kun Tyskland som en transportrute til syden og det er ærgerligt! Tag på opdagelse i Tyskland og I vil kunne opleve dette imponerende lands mangfoldighed, historie og betagende natur. Mange hundeejere vil, forståeligt nok, ikke rejse for langt med vovse i bilen. Derfor er Tyskland et glimrende alternativ til sommerhusferie i Danmark. Vidste I for eksempel, at der kun få timers kørsel fra grænsen, findes mange hyggelige badebyer, hvor man bor i sommerhuse bygget efter dansk model? Et feriehus er den perfekte ramme om en ferie med hund, da der er masser af plads både ude og inde.

Hund sommerhus

Sommerhuse med hund tilladt i Tyskland

Loading...

Tyskland er et paradis for hunde

Hos NOVASOL har vi rigtig mange sommerhuse og ferieboliger i Tyskland hvor det er tilladt at medbringe sin hund – endda helt gratis.

Hvor vi i Danmark måske er lidt strikse omkring det, at medbringe sin hund i butikker og på restauranter, er tyskerne anderledes afslappede. Hunde betragtes simpelthen som en del af familien og mange steder må man derfor gerne tage med, både når man spiser ude og besøger attraktioner og seværdigheder. Tyskerne er nemlig overordentlig glade for deres hunde og der er helt sikkert garanti for nogle sjove samtaler med andre lokale hundeejere – der er nemlig ikke noget som en hund, der kan få gang i samtalen ved et tilfældigt møde.

Kommer I fra Sjælland og skal til Tyskland, får I 10 % rabat på Scandlines færgeoverfarter gennem NOVASOL sommerhusudlejning – hunde er selvfølgelig også velkomne på færgen.

Bestil en feriebolig i Tyskland til jeres næste ferie, så er der helt sikkert én der vil logre med halen.