Tyskland

Tyskland er kendt for ordentlighed, punktlighed og Oktoberfest, men sammen med NOVASOL Luxury Collection kommer du til at opdage helt nye sider af vores nabo mod syd. Læs mere om Luxury Collection og udforsk vores håndplukkede udvalg af ekstraordinære ferieboliger og luksussommerhuse i Tyskland herunder.

NOVASOL Luxury Collection er din smutvej til vores bedste ferieboliger i Tyskland. Her finder du et håndplukket og varieret udvalg af unikke 4- og 5-stjernede ferieboliger og luksussommerhuse, der skiller sig ud fra mængden på den ene, anden eller tredje måde. Hold øje med de huse, der er markeret ‘Luxury Collection’ på søgeresultatsiden eller lad dig inspirere lige her.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Luxury Collection i Tyskland

Loading...

Mærk forskellen

Hver eneste feriebolig i NOVASOL Luxury Collection er nøje udvalgt med fokus på arkitektur, interiør, beliggenhed og faciliteter. Du kan blandt andet forvente:

  • Stilfuld indretning med sans for detaljen

  • Rummelighed og højt komfortniveau

  • Unikke omgivelser og faciliteter, såsom panoramaudsigt og/eller privat swimmingpool

Udforsk kontrastfulde Tyskland med stil

Sammen med NOVASOL Luxury Collection kan du finde du din helt egen nuance af luksus på tværs af det tyske ferielandskab, og opdage helt nye sider af Tysklands smukke regioner, der hver især har deres helt egen charmerende sjæl, stemning og stil. 

Mærk den friske brise langs Østersøens feriebyer og brede strande, fortab dig i de idylliske klitter og søvnige landsbyer ved Nordsøen, spring ud sammen med bøgen i eventyrlige Harzens dybe, grønne skove. Browse vores store udvalg af ekstraordinære ferieboliger og luksussommerhuse i Tyskland, og find dit fristed lige over grænsen, langt væk fra hverdagen.