Feriehuse med pool i Tyskland

Hos NOVASOL finder I ferieboliger med pool overalt i Europa og selvfølgelig også i Tyskland. Vores naboland mod syd er en fantastisk ferieland. Historiske byer, høje bjerge, skønne strande og et stort udvalg af aktiviteter, har gjort Tyskland til et af danskernes foretrukne ferielande. Der er et stort og alsidigt udvalg af feriehuse med pool i Tyskland. At leje feriehuse med pool i Tyskland giver en enorm frihed og en følelse af luksus. I kan tage en dukkert når som helst og børnene kan boltre sig i timevis.

Indendørs fælles pool i Marissa Park i Tyskland

Ferieboliger med indendørs pool i Tyskland

Loading...

Skønne feriehuse i Tyskland med pool - indendørs og udendørs

I takt med den øgede turisme, har man bygget masser af nye ferieboliger med indendørs pool i Tyskland, mange af dem er opført efter det danske poolhus koncept, så selvom I holder ferie i udlandet, vil I helt sikkert føle jer hjemme. I skal selvfølgelig ikke bekymre jer om alt det praktiske. I alle NOVASOLs ferieboliger med pool, holder vores personale opsyn med poolen, så I skal bare hoppe i badetøjet og pjaske løs.

Feriehus med pool sikre badeferie i Tyskland– også om vinteren

Med en feriebolig med indendørs pool i Tyskland,kan I holde en badeferie hele året rundt og uanset vejret. Tag f.eks. på et af de berømte julemarkeder i november eller december. Når I kommer tilbage til jeres feriehus, i den helt rigtige julestemning, og er mætte af indtryk, lokker poolen med sjov og leg derhjemme – det er da en vidunderlig kombination. Feriehuse med pool giver jer også gode, rolige omgivelser, hvor jeres børn kan blive fortrolige med vandet og lære at svømme.

Der findes selvfølgelig også ferieboliger med udendørs pool i Tyskland, men der er ikke mange af dem, så vil I have en privat udendørs pool til jeres ferie i Tyskland, skal I være tidligt ude. Tyskerne har en lang tradition med kurbade og i mange af NOVASOLs feriehuse med pool, finder I desuden spa og sauna, så I kan have jeres helt private wellness ferie.

Tysklands mange perler og fordele til en god ferie

Uanset om I vil holde en kulturferie i Tyskland, med besøg i nogle af de pittoreske Hansestader, besøge berømte byer som Hamborg eller Berlin, vandre i bjergene i Sydtyskland eller stå på ski i Harzen, kan I finde et feriehus i Tyskland, der passer præcis til jeres behov. Der findes ferieboliger i alle størrelser og prisklasser, lige fra små hyggelige lejligheder til store, smukke slotte med et hav af faciliteter.

Èn af de mange fordele ved at holde en ferie i Tyskland, er den relative korte afstand. I behøver ikke køre ret langt, for at opleve en helt anderledes kultur og historie. Er I hundeejere, kan I trygt tage jeres hund med på ferie i Tyskland. NOVASOL har ferieboliger med hund tilladt overalt i Europa og det koster ikke ekstra. Samtidig er Tyskland et utrolig hundevenligt land – tyskerne elsker deres firbenede familiemedlemmer og de er velkomne overalt – ofte også i restauranter og butikker.

Feriehuse med pool og meget mere i Tyskland

Vil I gerne have adgang til en pool og samtidig nyde godt af masser af andre fælles faciliteter? Hos NOVASOL kan I vælge mellem et stort udvalg af ferieparker i Tyskland hvor I har jeres egen private feriebolig, men samtidig kan nyde godt af et hav af fælles aktiviteter. I finder både lækre ferieboliger direkte ved havet med kurbade. Skønne ferieboliger i Harzen, hvor I bor midt i den frodige natur, samt vidunderlige ferieboliger med adgang til store badelande, tennisbaner og restauranter. I en feriepark trives både store og små. Her er der mulighed for at finde nye ferievenner, være aktive med forskellige sportsgrene og tage på spændende udflugter i omegnen. Flere af disse feriehusbyer har gode poolområder, både indendørs og udendørs. Der er også mulighed for, at leje store feriehuse med pool, hvor I kan samle den store familie eller vennerne.

Ferie i Tyskland med frihed og gode oplevelser

Når I vælger en feriebolig i Tyskland, om det er med eller uden pool, kan I glæde jer til en ferie med frihed. I kan f.eks. selv tilberede jeres måltider i ro og mag. Eller I kan gå på opdagelse i det tyske køkken, som har langt mere at byde på end sauerkraut og curry wurstel. Mange områder i Tyskland har deres egne specialiteter, som er tilpasset nye gastronomiske tendenser, så I kan få masser af nye oplevelser for smagsløgene. Prisniveauet i Tyskland, er samtidig lidt lavere end i Danmark, så en ferie i Tyskland er også et super godt valg i forhold til feriebudgettet.