Feriehusbyer og Feriehusparker i Tyskland

Her finder i jeres hjem i en af NOVASOLs feriehusparker i Tyskland. I jeres private feriehus føler I jer hjemme fra starten. Vi forsøger konstant at udvide vores udbud af feriehuse i Tyskland og finder nye steder hvor I kan slappe af i harmoni med naturen og omgivelserne. Lad jer blive inspireret af vores store udvalg af feriehuse, for der er så mange muligheder for at leje en feriebolig eller ferielejlighed i en af vores feriehusbyer i Tyskland.

Feriehuse i Travemunde

Ferieparker i Tyskland

Loading...

De nyeste feriehusparker i Tyskland

Hvor skal den næste ferie mon tage jer hen? Nye feriehuse i Tyskland i feriehusparker bliver løbende tilføjet til vores katalog. Her er nogle af vores bedste og nyeste tilbud:

 • Med den smukkeste beliggenhed lige ved Østersøen ligger feriehusbyen Travemünde Waterfront – en af de største i Tyskland. I Travemünde kan I også leje moderne ferielejligheder i Travemünde High End samt i feriehusbyen Travemünde Strand. Der sker meget nyt på ferieboligfronten ved Travemünde og hele området byder på smuk natur, gode seværdigheder og lækre ferieboliger af alle slags. 

 • En ferie i Prora Solitaire vil overgå alle forvetninger. Her finder I et bredt udvalg af luksuriøse lejligheder lige ved en af Rügens bedste strande ved Østersøen. Yderligere medfølger et stort wellness og fitness område til glæde for alle NOVASOL feriegæster!

 • Feriehusbyen Thale i Harzen – Ferieboliger i idylliske omgivelser med bjerge, grønne enge, frisk luft og det klare vand fra floden Bodetal.

 • Havnebyen Zerpenschleuse – Besøg den nye havneby Zerpenschleuse, som er idyllisk placeret mellem Berlin og søen Werbellin lige ved bioreservatet Schorfheide.

 • Ferieparken i Müritz – Besøg feriehusparken i et af vores feriehuse i Mecklenburg-Vorpommern. Perfekt til en kort ferie ved en af de største søer i Tyskland!

 • Feriehusbyen Hambachtal i Hunsrück – Her finder i billige feriehuse og ferielejligheder, en feriehuspark med fede faciliteter, såsom indendørs pool, sauna, bar, bowling og et supermarked. Alt sammen placeret midt i idyllisk natur.

Feriehus med egen pool

Feriehusbyer i Tyskland lige ved havet – fra Østersøen til Nordsøen!

Solens varme, den friske havluft – fuglesang og muslingeskaller – en ferie ved havet er så dejlig! Til en skøn ferie i en feriehuspark i Tyskland ved Østersøen eller Nordsøen har vi altid et par friske ferietips til baggagen.

 • OstseeResort Olpenitz – Her finder i en feriehuspark i sin helt egen særklasse. Lej flydende feriehuse med eget soldæk, hvide ferieboliger på stranden, luksuriøse villaer, idylliske feriehuse i bindingsværksstil og meget mere!

 • NOVASOLs feriehuspark Süssauer Strand ved Østersøen byder på nye og inviterende 5-stjernede feriehuse – mange af dem husdyrvenlige, altid uden ekstra omkostninger og bekymringer.

 • I den familievenlige feriehusby Gollwitz på øen Poel finder I en bred vifte af lækre ferielejligheder for 2-6 mennesker med en række forskellige faciliteter.

 • På halvøen Priwall, lige ved Østersøen, ligger den private og maritime NOVASOL feriehuspark Travemünde-Priwall med skandinaviske feriehuse i særklasse til alt fra 2-12 personer.

 • I kan glæde jer over det store udvalg af feriehuse i feriehusparken Dagebüll. Denne unikke feriehuspark ved Nordsøen er en elsket destination hos mange, grundet bl.a. de mange aktivitets- og udflugtsmuligheder i nærheden.

 • Tæt på stranden, lige bag klitterne ligger feriehusparken Friedrichskoog-Spitze, hvorfra I virkelig kan nyde det friske havklima.

Ferieparker i Tyskland til par

Vores feriehuse i feriehusbyer og feriehusparker er også idelle til par, der kan glæde sig og friheden og privatlivet i en feriebolig eller ferielejlighed.

 • Feriehusbyen Sankt Andreasberg i Harz i idylliske omgivelser er perfekt til en ferie for par, og kan bookes fra to nætter og frem.

 • Natur, by og afslapning kan bedst kombineres i feriehusparken Rübezahl tæt ved Berlin. På 1. sal af jeres feriehus venter huset største overraskelse hele døgnet rundt: et wellness område med jacuzzi og sauna.

Feriehusbyer og ferieparker i Tyskland med pool

For at holde en ferie tæt ved vandet, behøver I ikke nødvendigvis at leje et feriehus nær havet! 

 • I NOVAOLs feriehuse i Tropical Islands finder I ikke kun dejlige feriehuse for 4 til 8 personer, men I kan også nyde godt af Europas største tropiske vandland! Entré til Tropical Islands er inkluderet i prisen.

 • Den førnævnte feriehusby Hambachtal i Hunsrück med fælles indendørs pool byder ydeligere på et subtropisk paradis med et legeområde til de små, en 97 meter lang vandrutsjebane, sauna og et dampbad.