search

Feriehuse i Rabac

Skal du holde ferie i Rabac, er det NOVASOL du skal have fat i. Her venter en gammel fiskerby med en unik charme. Vi hører til blandt de absolut bedste indenfor sommerhusudlejning i Kroatien og andre steder i Europa. Hvis ferien skal nydes i Rabac i det centrale Istrien eller et andet sted i Kroatien - så lej feriehus hos NOVASOL. Vores udvalg af feriehuse er stort og varieret.

Lej feriebolig i Rabac

Oplevelser fra et feriehus i Rabac

Der var engang et lille fiskerleje, der var ved at sande til i kedsomhed. Men så kom en lille gruppe turister hertil, og de så, hvor nydeligt her var. Derfor anbefalede de Rabac til andre, og sådan gik det slag i slag. Sådan kunne historien om denne dejlige ferieby lyde, hvis den var fortalt af H.C. Andersen. Byen har bibeholdt sin charme fra gamle dage, men er blevet udbygget med moderne faciliteter, der gør den yderst attraktiv i dag.

Man skal ikke regne med at finde brølende diskoteker og natklubber i Rabac. Her sætter man de stille glæder og familielivet i højsædet. Det indebærer blandt andet, at her er mange aktiviteter specielt henvendt til børn og deres forældre. Den største attraktion i byen er nok kysten, hvor I finder intet mindre end sandstrande og turkisblåt vand i verdensklasse. Slå jer ned på stranden og nyd roen eller tag på tur i kajak eller båd og udforsk de nærliggende laguner og den fantastiske kroatiske kystlinje. 

Afslappende ferie i Rabac

Feriehuse i Rabac

Nyd din dyrebare ferie i dejlige Kroatien; tag til Rabac i Istrien og slå dig ned i et feriehus fra NOVASOL. Du vælger selv hvor meget luksus, du vil have med. Der er mulighed for det meste.

Du kan både nyde vekselvirkningen mellem din egen private sauna og swimmingpool og riste skumfiduser over egen pejseild. Vores feriehuse i Rabac er nemlig tilpasset kundernes behov, og det er en vigtig pointe i vores sommerhusudlejning. Du skal kunne få det, du drømmer om. Mærk hvor dejlig Kroatien er i en feriehus i Rabac. Kontakt allerede i dag NOVASOL sommerhusudlejning og få et godt tilbud på feriehuse i Rabac. Nyd en ferie i Istrien til en pris, hvor alle kan være med.

Ro og fred eller liv og glade dage? I bestemmer selv hvilken ferie, I vil have, når I lejer feriehuse hos os. Men en ting er sikkert - I får et dejligt hus med alle de moderne fornødenheder, man har brug for, når man skal have en uforglemmelig ferie.