search

Sommerhus i Fåborg

Fåborg er en af Fyns gamle købstæder, hvor man kan opleve hyggelige gamle bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og om sommeren, kan du følge vægterne mens de vandrer gennem byen ved aftenstide og fortæller historier om byen, samt synger gamle vægtersange. Når du vælger sommerhusudlejning i Danmark, kan du vide dig sikker på, at der sker en lang række aktiviteter for alle i området. 

Sommerhus Fåborg

Sommerhusudlejning i Fåborg byder på mange muligheder

Er du til naturoplevelser findes der et væld af strande og skove samt naturområder omkring Fåborg og på hele Sydfyn. Fåborg Fjord indbyder også til dejlige ture i den fynske natur. Omkring fjorden er der mange vandre- og cykelstier for alle, der bare godt kan lide natur og at være aktive på sit eget niveau. Når du holder vælger at benytte dig af sommerhus udlejning i Fåborg, kan du også vælge at besøge Svanninge bakker, hvor du kan vælge at cykle rundt eller opleve området fra hesteryg. Uanset om I er til aktiv ferie eller til kulturelle og historiske oplevelser, så er der noget for enhver smag, når valget er faldet på et sommerhus i Faaborg.

Sommerhus Fåborg

Fåborg - et oplagt bud på familiens næste ferie i sommerhus 

Hvis du lejer et feriehus i Faaborg, kan du vælge at tage vejen forbi Carl Nielsens barndomshjem, hvor man får et indblik i den verdensberømte musikers liv, opvækst og karriere. I løbet af sommerhusopholdet i Fåborg, kan du vælge at besøge Fåborg Museum, der indeholder flere værker af fynske malere som Peter Hansen, Johannes Larsen, Alhed Larsen, Fritz Syberg, Anna Syberg og mange flere.

For jernbaneentusiaster er der også rig mulighed for at få sig en ordentlig oplevelse, da du fra Fåborg, sommeren igennem, kan køre med det gamle veterantog til Korinth, hvorfra du kan cykle, vandre eller ride til Ringe. Du kan også vælge at besøge Danmarks Jernbanemuseum i Odense og lade sig henføre til tiden, hvor jernbanen var den mest benyttede form for transport mellem landsdelene. På jernbanemuseet kan voksne fortælle børn om deres historier omkring tiden, hvor de benyttede toget frem for bilen. Odense er en meget hyggelig by md mange gode museer, spisesteder og fine grønne arealer. Derfor vil vi klart anbefale, at I giver jer god tid til, at udforske den fynske hovedstad. Der er ikke langt til Odense, uanset hvor på Fyn I vælger at leje et feriehus. 

Egeskov Slot nær Fåborg

Sommerhusområder nær Fåborg

Skulle der ikke være et ledigt sommerhus i Fåborg, i den periode du har ferie, så fortvivl ikke. Nær Fåborg finder du flere andre fine sommerhusområder. 

  • Det meget populære feriehusområde Nab er beliggende ca. 7 km syd for Fåborg by. Her finder du moderne fritstående sommerhuse, beliggende på åbne grunde hvor I har frit udsyn ud over Det Sydfynske Øhav. På det åbne hav, kan I se adskillige sejlbåde drive forbi i løbet af sommeren. Sommerhusene ved Nab er veludstyrede, ofte med sauna og spa. Stranden ved Nab er med badebro og fin sandstrand, en utrolig børnevenlig strand. Dog skal du være opmærksom på, at der på visse tidspunkter kan være tang på stranden.
  • Horne Sommerland er et andet område på Fyn, der er populært for sommerhusudlejning. Her bor I 10 km fra Fåborg. I Horne Sommerland er der er plads til den moderne familie, hvor der er rig mulighed for at fiske eller bare nyde naturen eller udsigten over Det Sydfynske Øhav.
  • Et tredje sommerhusområde ved Fåborg er Dyreborg ca. 7 km fra Fåborg. Ved Dyreborg finder man også en lille fiskeri havn kaldet Dyreborg Havn. Ikke langt fra Dyreborg Havn, ligger Dyreborg Skov, hvor der er en smuk og børnevenlig badestrand hvor det er muligt at kombinere en skovtur med en badetur, husk picnic-kurven.
Lej sommerhus Fåborg i smuk natur

Hvis du vælger Fåborg som feriedestinationen i Danmark

Når du lejer feriehus i Fåborg kan du tage på ø-hop til Avernakø, Lyø eller Ærø, hvor du også kan opleve den gamle søfarts by Marstal. Her kan du få et indblik i vores søfartshistorie og se hvordan livet blev levet når manden var på havet.

Er du frisk på en lille køretur, kan det også anbefales at besøge LEGOLAND i Billund, en stor international forlystelsespark der kun ligger ca. 1,5 times kørsel fra Fåborg. Ønsker du at benytte dig af sommerhusudlejning i Danmark gennem NOVASOL, kan vi anbefale en lang række forskellige attraktioner og aktiviteter til børn og voksne i alle aldre. Ferie i Fåborg betyder derfor ikke kun ferie i Fåborg.

Sommerhusudlejning Fåborg

Flere oplevelser når du lejer feriehus på Fyn

Når du lejer sommerhus på Fyn, kan vi byde på et væld af oplevelser for alle. I Odense kan I blandt andet opleve H.C. Andersens Hus og H.C. Andersens Museum, hvor I kan dykke ned i den eventyrlige verden som H.C. Andersen har skrevet. Her kan eventyret begynde for både store og små.

Er familien til endnu mere sjov, leg og læring, kan du vælge at tage til Den Fynske Landsby, Frilandsmuseet i Odense, hvor børn og voksne kan få et indblik i livet på gårde og huse, og se hvordan de så ud i Odense i 1800-tallet. I forlængelse heraf, kan børn og voksne opleve den første folkeskole i Danmark ved at besøge Gærup Skolemuseum. Sommerhusudlejning i Faaborg byder på et væld af oplevelser for alle. Tager du et smut til Kværndrup, lidt syd for Ringe, kan du opleve Egeskov Slot, hvor man kan fare vild i den store labyrint eller opleve de flotte veteranbiler på Egeskov Veteranmuseum. Sommerhusudlejning i Fåborg betyder ikke at der kun er noget om sommeren. Her er aktiviteter hele året rundt, og en lang række oplevelser på Fyn er indenfor en overskuelig køreafstand, så hverken børn eller voksne når at blive trætte, inden de når frem til destinationen.

Sommerhusudlejning på Fyn

På hele Fyn finder du sommerhuse til udlejning. Særligt langs kysterne ligger der mange fine sommerhusområder. Det har nemlig altid været populært, at søge mod vandet, når ferien stod for døren. Fyn er centralt placeret i Danmark og har en god infrastruktur, som gør det nemt for jer at suse rundt til de mange attraktioner, seværdigheder og naturoplevelser som Fyn er så rig på. NOVASOL Feriehusudlejning har egne kontorer der dækker Fyn, så mangler du et godt råd til ferien eller søger du et ganske specielt sommerhus på Fyn, er vi altid klar til at hjælpe med lokal viden i baghånden.