search

Sommerhus i Ebeltoft til leje

Hvis I ønsker en drømmeferie, med strand, oplevelser og aktiviteter, kunne et privat sommerhus i Ebeltoft være en oplagt mulighed for jer. NOVASOL har Europas største udvalg af skønne feriehuse og rigtig meget at tilbyde vores gæster, uanset hvilket område I ønsker at holde ferie i.

Omkring Ebeltoft og generelt i hele Mols- området, har vi tusindvis af muligheder, for at finde lige præcis det type sommerhus, som I ønsker og har behov for.

Lej et privat sommerhus i Ebeltoft 

I kan vælge blandt hyggelige, klassiske danske sommerhuse, som emmer af nostalgi og charme. De store moderne sommerhuse, hvor der både er indendørs pool, spabad og aktiviteter som bordfodbold, billard og dart, samt velindrettede ferielejligheder ved b.la Øer Strand, som er et hyggeligt ferieområde lidt udenfor Ebeltoft.

Vi har også storslåede sommerhuse i Ebeltoft med havudsigt, hvor I kan nyde aftensolen med et glas rosé på terrassen. Ebeltoft emmer af liv om sommeren og der vil være en masse at give sig til uanset om man er til natur, kultur eller aktiv ferie.

 

Sommerhus Ebeltoft

 

Besøg Nationalpark Mols Bjerge tæt på Ebeltoft 

Oplev den fantastiske nationalpark, hvor alt ligefra dykning, paragliding og windsurfing til en lang vandretur er mulig. Parken emmer selvsagt af muligheder for holde en aktiv og oplevelsesrig ferie ved Ebeltoft. I kan cykle, vandre, overnatte i naturen eller opleve Mols Bjerge til hest.

På vandet kan I dykke, snorkle, sejle kajak, fiske, paraglide, windsurfe, kitesurfe. Ved stranden kan I sole jer, lege i bølgerne, cykle på mountainbike eller sågar tage på fugletur med guide.

Som I kan se, synes mulighederne nærmest uendelige i denne fantastiske nationalpark, hvorfor det kan være svært at nå det hele, på blot én ferie. Dette kan være en af årsagerne til, at feriegæster fra ind og udland, hvert år kommer igen og besøger et af vores skønne sommerhuse i Ebeltoft, netop for at boltre sig i de mange  ferieoplevelser på Djursland.

Ferieoplevelser i naturen ved jeres sommerhus i Ebeltoft 

Hvert år tiltrækkes tusindevis af glade feriegæster til det smukke område ved Ebeltoft  Dette er der naturligvis flere årsager til, såsom de mange aktiviteter og sommerhusene, men en uomtvistelig grund til de mange turister, er den skønne natur, herunder de mange gode strande.

På stranden kan I få flere dage til at gå med at bade, hygge og nyde solen. Stranden ligger ud til Kattegat, hvorfor den er yderst børnevenlig.

Når I lejer sommerhus i Ebeltoft, har I heller aldrig langt til områder, hvor I kan gå gode lange ture i den smukke natur eller tage jer en solid cykeltur i terrænet. Nationalpark Mols Bjerge er ligeledes et fantastisk sted, der så at sige befinder sig i jeres baghave ved sommerhuset. Her kan børnene løbe op og ned af bakkerne og lege gemmeleg, mens de voksne nyder de smukke horisonter.

I kan også tage jeres cykler med og få pulsen op i det bakkede terræn. I kan også holde en lækker picnic, der altid er hyggeligt. Husk at pakke et tæppe, en kurv og det gode humør!

Ferie i et sommerhus i Ebeltoft med hund  

Består jeres familie også af en firbenet ven, så frygt ej. Vi har sørget for, at I nemt kan holde en ferie i sommerhus i Ebeltoft med hund. I mange af vores ferieboliger i Danmark er hunde og kæledyr nemlig tilladt. Dette er selvfølgeligt også tilfældet ved Ebeltoft, for selvfølgelig skal hunden ikke gå glip af de mange dejlige ferieoplevelser, som venter her. Uanset om I rejser to eller som en stor familie, finder I nemt den passende ramme for jeres ferie, i dette spændende område.

Har I allerede besøgt Ebeltoft eller et andet sted på Mols, så tag et kig på de mange andre dejlige  sommerhusområder i Danmark, hvor vi også tilbyder jer at holde ferie med hund. 

Feriesjov på stranden ved Ebeltoft 

Når sommervejret er godt i Danmark, er en tur til stranden noget af det allerbedste der findes. Fra jeres sommerhus på Djursland, finder I mange gode og børnevenlige badestrande på Djursland, hvor I roligt kan lade børnene løbe og lege, mens I nyder den bagende sol.

Nogle af strandene er ret smalle og egner sig bedre til fiskeri fra strandkanten end til badning. Flere steder kan hele familien tage på en lille skattejagt efter rav, flotte sten og søpindsvin og nemt få flere timer til at gå med dette.

Der er også rig mulighed for at sejle havkajak eller dykke med eget udstyr på strandene. Faktisk er vandet heromrking noget af det bedste til windsurfing og kitesurfing, som kan opdrives på Østkysten, hvorfor mange surfere valfarter hertil i sommerhalvåret. Lejer I sommerhus i Ebeltoft i efteråret, så tag den varme jakke på og gå en tur langs stranden - det er dejligt forfriskende og bagefter kan I forkæle jer selv med varm kakao i sommerhuset.

Hvorfor leje et sommerhus i Ebeltoft? 

Når vi skal beslutte, hvor ferien skal holdes og hvordan, har vi alle forskellige drømme og behov. Nogle sætter pris på en ferie i naturskønne områder, hvor der er et spændende dyreliv, gode vandreruter og langt til nærmeste nabo. Nogle vil gerne holde ferie tæt på hav og strand. For nogle er det nærheden til en større by, som er vigtig i forhold til, hvor der lejes en feriebolig i Danmark.

I Ebeltoft området kan de mange forskellige ønsker nemt indfries. Udvalget af forskellige sommerhusområder og sommerhus i Ebeltoft er nemlig meget stort og varieret.  

Vi vil anbefale jer, at leje et sommerhus i Ebeltoft, hvis I godt kan lide: 

  • At holde ferie i en charmerende og historisk by 
  • At have kort afstand til gode badestrande 
  • At gå lange ture eller køre mountainbike i smuk natur 
  • At der er mange attraktioner indenfor max 1 times kørsel. Besøg f.eks. Nordens største sommerland; Djurs Sommerland.

 

Gade i Ebeltoft

 

Sommerhustyper til leje i Ebeltoft 

Sommerhus med indendørs pool i Ebeltoft: 

I alle egne af Danmark er det populært at leje en feriebolig med indendørs pool. Særligt udenfor sommersæsonen er der rift om disse ferieboliger. I Ebeltoft er udvalget af sommerhus med pool rigtig fint. De fleste af disse sommerhuse har plads til en lidt større gruppe feriegæster, som også gør husene oplagte til en ferie med f.eks. nogle venner og selvfølgelig for børnefamilierne. Familiens mindste vil elske at plaske rundt i poolen. 

Sommerhus med spa i Ebeltoft: 

Et par timer i en varm spa giver kroppen ro og velvære. Rigtig mange feriehuse er i dag udstyret med en spa, som gør ferien lidt mere lækker. Lejer I et sommerhus i Ebeltift med spa, vil der altid være en vejledning til brug af spaen, så I kan starte jeres lille wellness ferie godt. 

Ferielejligheder i Ebeltoft:

Har I ikke brug for et helt hus eller er I et par, som vil nyde et par dage i den charmerende købstad, så kunne I leje en af de fine lejligheder i og nær Ebeltoft. I selve Ebeltoft kan I leje lejligheder med udsigt over Ebeltoft Vig og med Fregatten Jylland som nærmeste nabo. Lidt udenfor Ebeltoft, ude ved færgehavnen, kan I leje gode ferielejligheder på Øer Strand. 

Sommerhus nær Ebeltoft

Sommerhusområder nær Ebeltoft 

Skulle drømme sommerhuset i Ebeltoft være optaget, så kan I nemt finde andre gode sommerhuse på Djursland, hvorfra I også nemt kan besøge den smukke, gamle købstad. 

Sommerhuse i Grenaa: Ca. 30 min. kørsel fra Ebeltoft ligger Grenaa - helt ude på næsetippen af Djursland. Grenaa er en lidt større by end Ebeltoft, som b.la. kan friste med en helt fantastisk badestrand med fine klitter, en bred sandstrand og et meget rent badevand. Langt de fleste sommerhuse i Grenaa ligger tæt på den gode strand. I Grenaa er der også flere gode oplevelser som f.eks. Kattegatcenteret og en hyggelig bymidte. 

Sommerhuse i Femmøller Strand: Kun ca. 10 km. fra Ebeltoft ligger Femmøller Strand. Dette somemrhusområde ligger lige på kanten af Nationalpark Mols Bjerge og er et rigtig hyggeligt område. Fra flere af sommerhusene i Femmøller Strand er der en smuk udsigt over Ebeltoft Vig. 

Sommerhuse i Fuglsø: Midt i det bakkede landskab på Mols ligger Fuglsø. Her finder I et hyggeligt sommerhusområde med høje træer og grusstier. Fra sommerhuset i Fuglsø er der ca. 20 min. kørsel til Ebeltoft by. Fra flere af sommerhusene i Fuglsø er der desuden utrolige udsigter over vigen og det flotte landskab. 

Hvorfor holde ferie i et sommerhus?  

Vi kan i dag holde ferie på et utal af måder, og i alle dele af verden. Alle har vi forskellige ønsker og behov til vores ferie - og netop her kan sommerhusudlejning være et godt bud på en ferieform, hvor der er valgfrihed og noget for enhver smag. 

De mange ferieboliger som udlejes, er alle forskellige. Det gør sig både gældende i forhold til størrelse, indretning, boligens faciliteter og beliggenheden. Ejerens egen smag og behov skinner ofte igennem på husets indretning og udendørsområder.

Nogle foretrækker det moderne udtryk med rene linjer, mens andre vælger det mere nostalgiske, hvor måske egne sommerhusminder fra barndommen føres videre.

Nogle sommerhuse går i arv i familien og her vil det ofte være en meget personlig indretning, hvor der i indretningen ses spor fra flere generationer. Denne mangfoldighed gør netop, at der er en feriebolig for enhver smag.