Feriehuse i Spoleto

Den skønne middelalderby Spoleto, ligger i den sydlige del af Umbrien, bedre kendt som Italiens grønne hjerte. Det frodige Umbrien har den samme charme og autenticitet som Toscana, men lidt færre turister og et lavere prisniveau.

Når I vælger en feriebolig i Umbrien, bor I midt mellem olivenlunde og vinmarker. Spoleto er en charmerende middelalderby, der ligger på en bjergskråning. Byen er stratetisk placeret ved foden af bjerget, Monteluco og omgivet af frodige marker samt fantastiske bjergelandskaber. De smalle, brostensbelagte gader og hyggelige torve emmer af atmosfære. Der findes masser af sjove butikker og boder, og selvfølgelig restauranter og fortovscafeer på hvert et gadehjørne. Når I lejer feriehus i Spoleto, er der ikke lige en strand i nærheden, men står en morgendukkert højt på ønskesedlen, kan I leje en feriebolig med pool.

Feriehus i Spoleto med pool

Populære feriehuse i Spoleto

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Spoleto

Loading...

Feriehuse med pool i Spoleto

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Spoleto

Loading...

Skønne seværdigheder i Spoleto

Når I slentrer en tur i Spoletos gamle bydel, kommer I forbi den smukke Domkirke, Cattedrale di Santa Maria Assunta, som kan føres helt tilbage til det 12. århundrede. Bemærk især den fantastiske facade og de utrolig smukke mosaikker. Se også Spoletos romerske Basilika, Basilica di San Salvatore, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Basilikaen blev dog lukket på ubestemt tid, pga. af eftervirkningerne fra jordskælvet i august 2016. Byens fæstning, La Rocca, er et ”must see”. Den ligger øverst i byen og har ikke mindre end 6 tårne. Fæstningen er bygget for, at kunne forsvare byen, men har også fungeret som fængsel i en periode. På den anden side af fæstningen slutter Spoleto, og det er her I finder byens vartegn, Ponte delle Torri. Den 230 meter lange bro, er et imponerende bygningsværk med en fantastisk udsigt over dalen og de omkringliggende bjerge.

På byens mange torve, kan I nyde en kaffepause eller en lækker frokost, mens I betragter livet omkring jer. På Piazzaen og i de omkringliggende gader, finder I alle de sjove specialbutikker og lækre lokale specialiteter. Når I lejer en ferielejlighed i Spoleto, bor I midt i byens charmerende atmosfære, side om side med de lokale indbyggere.

Hvis I lejer et feriehus i Spoleto i perioden 29. juni – 15.07 kan I opleve den fascinerende ”Festival di Spoleto” med underholdning, sang, dans og masser af kulturtilbud.

Oplevelser nær Spoleto

Udflugter i området ved Spoleto

Uanset hvor I lejer en feriebolig i Italien, er I altid tæt på vidunderlig natur og betagende seværdigheder. Området omkring Spoleto er ingen undtagelse. Lad turen gå til den lille by, Orvieto, der ligger smukt i bjergene bag Spoleto. I kommer til den romantiske, gamle bydel med svævebane og bliver belønnet med en magisk udsigt over området. Under jorden kan I udforske ”Orvieto underground” med underjordiske korridorer og bjerghaller.

Lad også turen gå til Todi med intakte middelalderlige omgivelser. Her kan I nyde en frokost på det historiske torv og smage på en af områdets specialiteter, trøffel. Af andre hyggelige middelalderbyer kan vi anbefale Montefalco, den charmerende by Spello og Bevagna. Den hellige by Assisi, ligger også inden for rækkevidde, når I lejer en feriebolig i Spoleto. Assisi er en af Italiens helligste byer. Her blev Frans af Assisi født i 1181. Frans af Assisi er grundlægger af Franciskanerordnen og Italiens skytsengel. Byens Basilika Di San Francesco, er på UNESCOs verdensarvsliste og besøges hvert år af pilgrimme fra hele verden.

Vil I have en dag med sol og afkølende dukkerter, kan I besøge den glitrende sø, Lago de Tresimeno. Det klare vand, den smukke natur og de små, hyggelige strande, tiltrækker hvert år masser af besøgende. En særlig oplevelse venter jer i den romantiske by Terni, der især er kendt for de tre marmorvandfald. De kunstigt skabte vandfald siges, at være verdens største af sin slags og er et betagende syn. Herfra kan turen gå til Norcia, hvor I kan smage på de lokalt producerede skinker og pølser.

Står I tidligt op, kan I arrangere en dagstur til Rom og opleve nogle af verdens mest berømte seværdigheder. Et feriehus i Spoleto, er det perfekte udgangspunkt for udflugter i Italiens grønne hjerte, Umbrien.

Ferie i Umbrien

Aktiv ferie i Italiens grønne hjerte

Der findes et hav af aktiviteter i området. Den skønne natur indbyder til vandre- og cykelture. I kan enten arrangere turen selv, eller deltage på en guidet tur. Deltag også i vinsmagning på en af de mange vingårde, eller flyv i luftballon over Assisi. Det er også muligt at deltage i traditionelle madlavningskurser og få indsigt i den lokale kogekunst.

Når vi nu er ved maden… Når man lejer en feriebolig i Italien, kan man overalt handle specialiteter på de lokale markeder og tilberede dem hjemme i ferieboligen. Et måltid, der nydes i fred og ro under åben himmel, er nu engang den ultimative ferieoplevelse. 

I skal vælge en feriebolig i Spoleto, hvis I gerne vil opleve ægte, autentisk atmosfære, historiske seværdigheder og vidunderlig natur.