Feriehuse i Perugia

Den gamle middelalderby Perugia er hovedstad i området Umbrien, kendt som Italiens grønne hjerte. Her finder I den samme charmerende atmosfære som i Toscana, men generelt lidt færre turister og et lavere prisniveau. Når I vælger en feriebolig i Perugia, som ramme om jeres ferie i Italien, bor I vidunderligt mellem vinmarker og olivenlunde. Den livlige by emmer af atmosfære og historie. Livet leves fuldt ud i de brostensbelagte gader og på byens mange, hyggelige torve. Her mødes lokale og turister på de små cafeer og restauranter, der ligger som perler på en snor.  Et feriehus i Perugia er også det perfekte udgangspunkt for udflugter til den historiske by Assisi og den smukke Trasimenosø, som samtidig er den nærmeste bademulighed i området. Vil I have vand lige uden for døren, kan I vælge et feriehus med pool i området.

Ferie i Perugia

Populære feriehuse i Perugia

Loading...

Feriehuse med pool i Perugia

Loading...

Skønne palæer og hyggelige torve i Perugia

Der er masser af seværdigheder i den gamle, smukke by. Start med at slentre en tur langs hovedstrøget, Corso Vannucci, hvor spændende butikker og små boder ligger som perler på en snor. For enden af strøget finder I byens hovedtorv, Piazza 4. Novembre. Her kan I mærke byens puls og den livlige atmosfære, når I snupper en kop kaffe på en af de hyggelige fortovscafeer. Det er også på torvet, at man kan besøge byens katedral, der blev bygget i 1300-tallet. Torvet er i det hele taget omgivet af betagende bygningsværker og storslåede palæer med masser af historie. Gå på opdagelse på det smukke museum Galleria Nazionale dell’Umbria, der ligger i Palazzo dei Priori. Slå også en smut indenom Basilica di San Lorenzo og Sala dei Notari. Overalt i den gamle bydel finder I spor efter etruskerne. Fra den gamle bymur, der omkranser byen, har I en betagene udsigt over byens karakteristiske røde tage. Har I en sød tand, er en ferielejlighed i Perugia det perfekte valg. Byen er nemlig kendt for sin chokoladeproduktion, og har endda sin egen chokoladefestival. På byens chokoladefabrik, kan man komme på en rundvisning og naturligvis få et par smagsprøver.

Tresimenosøen i Umbrien

Pittoreske byer og betagende vandfald i Perugia

Når I lejer feriebolig i Umbrien, må I ikke gå glip af et besøg i den fantastiske by, Assisi. Assisi er en af Italiens helligste byer. Her blev Frans af Assisi født i 1181. Frans af Assisi er grundlægger af Franciskanerordnen og Italiens skytsengel. Byens Basilika Di San Francesco er på UNESCOs verdensarvsliste og besøges hvert år af pilgrimme fra hele verden. I området ligger også den romantiske by Terni, der især er kendt for de tre marmorvandfald. De kunstigt skabte vandfald, siges at være verdens største af sin slags, og er et imponerende syn. Herfra kan turen gå til Norcia, hvor I kan smage på de lokalt producerede skinker og pølser. Eller brug et par timer i den kulturelle by, Spoleto, hvor man gennem mange årtier har afholdt forskellige musikfestivals. De små bjergbyer Gubbio, Umbertide og Todi bærer præg af middelalderen og er et hyggeligt udflugtsmål, af den afslappende slags.  

Feriehus i Perugia

Et "must-see" til ferien i Perugia

Trasimenosøen er et andet ”must see” når I holder ferie i Umbrien. Søen er en sand perle, med lavt vand, omgivet af olivenlunde og ligger kun 20 km. fra Perugia. Som den fjerde største sø i Italien, er den et yndet feriemål, dog knap så besøgt som f.eks. Gardasøen. Der findes masser af badesteder langs søens breder og overalt kan I nyde smuk natur. Besøg også nogle af de hyggelige byer, der ligger langs søen. Castiglione del Lago er hovedbyen. Her kan I opleve den gamle bydel, omkranset af bymuren, det hyggelige hovedtorv Piazza Gramsc og den gamle middelalderborg. I kan også sejle til en af de mange små øer, der ligger i søen, og nyde en dag i et af de små fiskersamfund, der oser af autentisk atmosfære og nostalgi. Forelsker I jer i den smukke sø, så kan I vælge at leje en af NOVSOLs ferieboliger ved Trasimenosøen til den næste ferie.

Aktiv ferie i Italiens grønne hjerte

Der findes et hav af aktiviteter i området. Den skønne natur indbyder til vandre- og cykelture. I kan enten arrangere ruten selv, eller deltage på en guidet tur. Tag på vinsmagning, på en af de mange vingårde, eller flyv i luftballon over Assisi. Det er også muligt at deltage i traditionelle madlavningskurser og få indsigt i den lokale kogekunst. Når vi nu er ved maden… Når man lejer en feriebolig i Italien, kan man overalt handle lokale specialiteter, enten på de små markeder eller i lokale butikker. I feriehuset eller ferielejligheden kan I så kaste jer ud i italienske lækkerier. Et måltid, der nydes i fred og ro under åben himmel, er nu engang den ultimative ferieoplevelse.

I skal vælge en feriebolig i Perugia, hvis I gerne vil opleve ægte, autentisk italiensk atmosfære, historiske seværdigheder og vidunderlig natur.