Feriehuse ved Trasimenosøen

Trasimeno er berømt for Trasimeno-søen, der ligger i Umbrien. NOVASOL udlejer sommerhuse i området og anbefaler at opleve denne del af Italien med fod i eget hus. Nyd ferien ved Trasimeno-søen i provinsen Perugia i et af vores sommerhuse. Hos NOVASOL har vi skønne sommerhuse i Italien og i resten af Europa.

Ferie i Italien

Populære feriehuse i Trasimenosøen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Trasimenosøen

Loading...

Feriehuse med pool i Trasimenosøen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Trasimenosøen

Loading...

Sommerhus ved Trasimeno-søen

Trasimeno ligger i den bjergrige region Umbrien, der er nabo til den mere turistede og berømte region Toscana. Men stedet her er faktisk lige så skønt og altså mindre turistfyldt, selvom flere og flere efterhånden opdager områdets seværdighed, og turismen her er inde i en opadgående kurve.

NOVASOL udlejer sommerhuse i Trasimeno og er stolte over at kunne præsentere et både stort og varieret udvalg. Du kan vælge at leje en af vores ferieboliger i Umbrien i luksusudgave med tilhørende swimmingpool, eller du kan nøjes med et mere beskedent tag over hovedet. Begge muligheder er til stede. At bo i eget hus giver ro og fungerer som en rigtig god platform at udforske Italien fra.

Trasimeno-søen gør sig særligt bemærket ved at have en udpræget høj vandkvalitet. Vandet er klart og rent og så er det ikke særligt dybt. Kun fire meter i gennemsnit. Området byder på en hel del interessante slotte, nogle af dem ligger midt i de små landsbyer, der ligger langs søens bredder, og andre er i dag reduceret til ruiner.

Besøg Vernazzanos skæve tårn, der faktisk hælder endnu mere til den ene side end det mere kendte skæve tårn i Pisa.

Ferie i Umbrien