Feriehus i Citta di Castello

Lej et feriehus i Italien og tag hele familien med til den smukke feriedestination Umbrien, nærmere bestemt den gamle middelalderby Citta di Castello. Denne smukke ferieby i hjertet af Umbrien, byder på en rig historie og en ældgammel bymidte, som de der er til kultur og historie kan få flere timer til at gå, med at udforske. Fra et feriehus i Citta di Castello kan I nemt opleve den smukke Italienske natur, det lækre køkken, gode vine og ikke mindst prøve flere sjove aktiviteter. Hvis I er taget på ferie i Italien med bil, så ligger verden for jeres fødder, havde jeg nær sagt. For Umbrien har så meget at byde på at to uger sjældent er nok til at opleve det hele. Denne feriedestination er ligeledes oplagt både til familien som elsker den aktive ferie, men også til de som elsker at slappe af under sydens varme sol, med et glas rosé, ved poolens kant. Lyder en sådan ferie i Italien som noget for dig? Så book dit næste feriehus i Citta di Castello allerede i dag eller få inspiration til din næste ferie i Umbrien herunder!

lej sommerhus i italien og hold ferie i umbrien

Populære feriehuse i Citta di Castello

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Citta di Castello

Loading...

Feriehuse med pool i Citta di Castello

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Citta di Castello

Loading...

Natur og seværdigheder fra feriehuset i Citta di Castello

Naturen omkring dit feriehus i Citta di Castello er fantastisk. Landskabet består af store grønne enge, bølgede bakker, vinmarker og store skovarealer, der er ideelle at gå på opdagelse i med en hyggelig picnic kurv. På jeres vej gennem landskabet vil I kunne se flere gamle kirker, vingårde og smukke villaer, som ligger i smuk harmoni med omgivelserne og giver det hele et autentisk italiensk touch. Et stykke must-see-natur er floden Tiber der løber gennem Umbrien og snor sig forbi Citta del Castello, her kan man, på sin ferie i Italien, bade, fiske og nyde solen. Hvis I er taget på opdagelse i naturen på jeres ferie i Citta di Castello, så bør I tage forbi den smukke frugttræspark Parco dell’ Archeorea, hvor lokale og sjældne frugtrær og vinplanter er plantet med det formål, at sikre deres overlevelse i fremtiden. Det er et smukt syn når de mange træer blomstre. I kan også tage forbi den hyggelige svanepark på jeres ferie i Umbrien. Parken ligger ved byen Rignaldello tæt på floden Tiber. Her kan I se masser af svaner, som svømmer rundt i de mange søer. Man kan også tage forbi den store og flotte villa La Montesca, der er den største og smukkeste villa tæt på feriehuset i Citta di Castello. Villaen har en hyggelig park tilknyttet, hvor man kan gå sig en tur.

lej et feriehus i italien og få en aktiv ferie i umrbrien

Aktiviteter fra feriehuset i Citta di Castello

På jeres ferie i Citta di Castello, den smukke landsby, er der rige muligheder for at få sig masser af gode og sjove opleveler for hele familien. I denne smukke italienske by finder du en fantastisk atmosfære, primært fordi den er omgivet af store paladser, parker og haver, hvor du kan få masser af tid til at gå. Der er også en lang række aktiviteter og seværdigheder i Umbrien, som i kan udforske. En af de mest populære turistattraktioner er Illuminati teateret, som blev tegnet af Antonio Gabrielli og blev bygget tilbage i 1666. Til familien der er taget på ferie i Italien med børn, er der masser af gode aktiviteter. Her kan man blandt andet tage lange ture i naturen på hesteryg, man kan klatre på klipper, der er flere afmærkede vandreruter og cykelruter og så er der selvfølgeligt rig mulighed for at spille golf, på de store og flotte baner. Til de mere ekstreme kan man tage på tur i en luftballon eller sejle kajak, windsurfe og rafte på de mange floder og søer i Umbrien.

Feriehus med pool i Italien

I Italien har vi mange feriehuse i alle prisklasser og med alle tænkelige faciliteter, som giver jeres familien det bedste udgangspunkt for en drømmeferie i Italien.  I kan for eksempel leje et feriehus med pool i Italien. Således får familien en dejlig badeferie i private rammer, så I kan nyde solen og blive kølet af i varmen. Det samme gælder, hvis I ønsker at tage jeres hund med på ferie i Umbrien. Hos NOVASOL er det nemlig muligt at leje feriehus hvor i kan tage hunden med flere steder i Italien. I skal blot kigge efter kæledyrssymbolet, når I booker jeres feriehus i Umbrien. Med NOVASOL får du alle de faciliteter, som du har brug for på din ferie. Med en kundeservice 24 timer i døgnet vil vi altid være ved din side og give jer alt hvad du behøver. Lyder et feriehus i Citta di Castello som noget for jer? Så book jeres næste ferie i Umbrien allerede i dag!