Feriehuse i Assisi

Assisi er Umbriens åndelig hovedstad og en meget velbevaret by, der emmer af historie. Assisi ligger smukt på en bjergskråning, med en fuldstændig fantastisk udsigt over det frodige landskab. Når I lejer en feriebolig i Umbrien, bor I midt i Italiens grønne hjerte. Området minder til forveksling om det mere kendte Toscana, men er knap så turistet og prisniveauet er også en kende lavere.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/y84Ap3Pdgwc.jpg?itok=4f8giLaV","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=y84Ap3Pdgwc","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsivt, autoplaying)."]}

Vælger I at leje en ferielejlighed i Assisi, kommer I til at bo midt i en autentisk atmosfære sammen med de lokale indbyggere. I de smalle stræder, og på byens hyggelige torve, vendes verdenssituationen over en kop kaffe eller et glas vin af Assisis borgere.

En stor del af byens historie er knyttet til den berømte Frans af Assisi, der blev født i byen i 1181 og som er grundlægger af Franciskanerordnen. Assisi er et godt udgangspunkt, hvis I vil udforske Umbriens mange seværdigheder og frodige natur. Vil I have en svalende dukkert, kan I tage på udflugt til den nærtliggende Lago de Tresimeno eller leje et feriehus i Assisi med pool.

Feriehus pool Assisi

Populære feriehuse i Assisi

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Assisi

Loading...

Feriehuse med pool i Assisi

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Assisi

Loading...

Seværdigheder og attraktioner i Assisi

Når I går på opdagelse i Assisi, vil I sandsynligvis møde pilgrimme i de smalle, hyggelige gader. Byen har en høj religiøs status og er, næst efter Rom, Italiens mest besøgte helligdom. De mange kirker taler da også deres eget sprog. I San Francesco Basilikaen fra 1230 ligger Frans af Assisi begravet i krypten, og pilgrimme fra hele verden valfarter hertil hvert år. Selve Basilikaen er et imponerende bygningsværk med skønne freskoer og smukke vægmalerier. I 1997 blev den ramt af jordskælv og desværre næsten ødelagt. Man har genopbygget Basilikaen, så den er så lig den originale, som muligt.

En anden imponerende kirke er Basilika de Santa Maria degli Angeli, som også har en stor religiøs betydning, da kirken er opført på det sted, hvor Frans af Assisi hørte Gud tale. Hvis I vil vide mere om Assisis spændende historie, kan I deltage i nogle af de mange guidede byture, men I kan også sagtens selv finde rundt i de middelalderagtige stræder og nyde stemningen i eget tempo. På byens torve lokker fortovscafeer med kolde drikke, når I trænger til at hvile fødderne.

Attraktioner i Assisi

Vil I være aktive mens I holder ferie i Assisi?

Når I lader en feriebolig i Assisi danne rammen om jeres ferie, er der udsigt til masser af sjove og spændende aktiviteter for både store og små.  Tag med på luftballontur over byens tage og få en betagende oplevelse, med en udsigt der brænder sig fast på nethinden. I kan også vandre i det frodige landskab, leje cykler og udforske de smukke omgivelser, eller tage med på en guidet ridetur i oliven- og vinmarker. Der tilbydes spændende lokale madlavningskurser, hvor I får tips om det italienske køkkens hemmeligheder. Vil I smage de lokale vine? Tag med på vin-tur til de omkringliggende vingårde og oplev på nærmeste hold hvordan vinen produceres. Der er selvfølgelig smagsprøver og mulighed for at købe yndlingsvinen med hjem. Tager I en god flaske med hjem fra jeres ferie i Umbrien, vil I kunne åbne flasken og fremkalde minderne fra jeres ophold.

Ferie ved Trasimenosøen

Tag ud i det blå på tur rundt i Umbrien

Som tidligere nævnt, er et feriehus i Assisi den perfekte base, hvis I vil udforske Umbriens mange spændende byer og seværdigheder. Besøg Perugia og gå en tur langs hovedstrøget, Corso Vannucci, hvor spændende butikker og små boder ligger som perler på en snor. På byens hovedtorv, Piazza 4. Novembre kan I indsnuse byens puls og den livlige atmosfære, mens I snupper en kop kaffe på en af de hyggelige fortovscafeer. På torvet ligger også byens katedral, der blev bygget i 1300-tallet. I den gamle bydel finder I overalt spor efter Etruskerne. Fra den gamle bymur, der omkranser byen, har I en smuk udsigt over byens karakteristiske røde tage.

For slikmunde er et besøg i Perugia et must. Byen er nemlig berømt for sin chokoladeproduktion, og har sin egen chokoladefestival. I kan deltage i en rundvisning med smagsprøver på Perugias chokoladefabrik. Tag på dagstur til den smukke Trasimenosø og nyd en dag ved stranden. Søen ligger smukt omgivet af bjerge og et frodigt landskab. Der findes masser af strande og hyggelige byer langs søens breder, hvor I kan slappe af og gå på opdagelse. Castiglione del Lago er hovedbyen og her kan I opleve den gamle bydel, omkranset af bymuren, det hyggelige hovedtorv Piazza Gramsc og den gamle middelalderborg. Forelsker I jer i området omkring Trasimenosøen, så glæd jer over, at vi også udlejer flere feriehuse ved Trasimenosøen.

Feriehus Italien leje

Elsker I det italienske køkken?

Det er ikke så mærkeligt… Det italienske køkken er utrolig populært og de mange skønne retter, tilberedt af friske råvarer, kan nydes overalt når I lejer feriebolig i Italien. Hver egn har sine egne specialiteter og i Umbrien står trøffel og vildsvinepasta højt på listen over lækkerier. Ellers er køkkenet domineret af friske grøntsager, olivenolie og lokalt producerede vine. Når I lader et feriehus i Assisi danne rammen og jeres ferie i Umbrien, kan I lade jer friste af alverdens skønne specialiteter på de lokale marked og tilberede lækre retter i ro og mag. Måltiderne kan I nyde under åben himmel, mens I lytter til cikaderne og nyder den lune brise – det er ferie.

Hvorfor leje et sommerhus til jeres ferie?

Der kan selvfølgelig være flere grunde til, at man vælger at leje et sommerhus, når der skal holdes ferie. Men én ting synes vi kendetegner en ferie i en feriebolig, nemlig frihed. En privat ferieboliger giver jer mulighed for, at holde netop den ferie, I drømmer om. 

Nogle vælger at stå tidlig op og tage på ture rundt i området omkring feriehuset. Her besøges lokale museer, attraktioner og lokale seværdigheder. De nærmeste byer og naturen kan udforskes I jeres eget tempo, og der holdes pause når I trænger til lidt mad og drikke. Andre vælger at benytte sommerhuset som base for det meste af ferien. Sommerhuset og haven omkring bruges fuldt ud. Der leges i haven, slappes af foran Tv’et, læses bøger i skyggen og grilles på terrassen. Der soves længe og måske beholdes pyjamasen på hele dagen. 

Ingen feriemåde er forkert, og det handler udelukkende om det personlige valg og behov. Om I er til den ene feriemåde eller den anden; om I er til et aktivt sommerhusophold eller om I hellere vil koble helt af og bare nyde sommerhusets private omgivelserne, så er valget altid jeres. Vi mener derfor at sommerhusudlejning er ferie med frihed. Friheden til selv at bestemme hvordan rammen skal være ift. indretning, udstyr og beliggenhed. Friheden til selv at planlægge selve sommerhusopholdet og fylde feriedagene ud med netop det, I har lyst til. En frihed som flere og flere sætter pris på, når vi skal planlægge vores ferier. Denne frihed vil I også opleve i f.eks. et sommerhus i Italien.