Feriehuse i Castiglione Del Lago

Besøg de mange gamle byer i Umbrien fra et feriehus i Castiglione Del Lago

Feriehuse i Castiglione Del Lago

Lej et feriehus i Umbrien og tag hele familien med til den smukke feriedestination Castiglione Del Lago. Dette er en lille region i Umbrien, der er en yderst charmerende ferieby, med små 15.000 indbyggere, udsigt over søen Trasimeno og masser har masser af aktiviteter at byde på for både voksne og børn! Med en lejet feriehus i Castiglione Del Lago får i rige muligheder for at slappe af i solen eller måske ved poolen? Der er også gode muligheder for at få sig en meget aktiv ferie i de smukke omgivelser. Det er nemt at gå på opdagelse i naturen eller dyrke vandsport på søen Trasimeno. Byen Castiglione Del Lago ligger heller ikke langt fra de kendte ferieområder Siena, Firenze og Arezzo i Toscana, som nemt kan besøges på en kør selv ferie til Italien. På en ferie i Umbrien venter der familien et hav af gode oplevelser og masser af sol, året rundt! Lyder det som noget for jer? Så det er bare om at få pakket taskerne og booket et feriehus med pool i Italien.

Populære feriehuse i Castiglione Del Lago

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Castiglione Del Lago

Loading...

Feriehuse med pool i Castiglione Del Lago

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Castiglione Del Lago

Loading...

Natur og seværdigheder fra feriehuse i Castiglione Del Lago

Feriebyen Castiglione del Lago emmer af skøn natur og omfatter ligeledes den hyggelige ø Polvese, som bør opleves på en ferie i Umbrien. På øen Polvese kan I opleve det gamle slot fra middelalderen, der bærer samme navn som øen. I kan også opleve forskellige ruiner fra den romerske æra og øen har tilmed en lille hyggelig skov, hvor man kan vandre eller snuppe en hyggelig picnic. Hvis du sammen med familien besøger Polvese, må du ikke gå glip af ruinerne fra San Secondo-klosteret og Porcinai-poolen, der er et sandstenbrud sammensat af små vandhuller og solterrasser, hvor man kan solbade og hygge sig. Med et feriehus i Castiglione del Lago, får I det perfekte udgangspunkt for en dagstur til øen Polvese, som nemt kan nås med en lille færge.

Smag på italien med et feriehus i umbrien

Feriehus med pool i Italien

Tilbage til fastlandet, hvor de mange feriehuse i Castiglione del Lago nu engang ligger. Her kan familien tilbringe masser af afslappende dage ved poolen og bare nyde solen. Hos NOVASOL finder I nemlig masser af feriehuse med pool til leje, så hele familien kan få sig en dejlig badeferie i private rammer. Vi har feriehuse i alle prisklasser, store som små, med eller uden pool, med eller uden kæledyr tilladt og meget mere! Fælles for dem alle er dog, at de giver jer en god og hjemmelig base, hvorfra I kan opleve Italiens mange fristelser. Trænger I til en dag eller to væk fra poolen, bør I besøge Castiglione Del Lagos berømte gader og mange spændende seværdigheder. Her bør man nævne Palazzo Ducale, Rocca del Leone, Palazzo della Corgna og selvfølgelig Trasimeno-søen, der bare er et Must see! Med et feriehus i Castiglione del Lago kan hele familien få sig en drømmeferie i Italien! Feriehusene i området er eftertragtede, så det gælder om at være ude i god tid, hvis man drømmer om en ferie i Castiglione Del Lago. Book din næste ferie i Italien allerede i dag.

Bo tæt på den smukke Trasimenosø med et feriehus fra novasol

Aktiviteter fra feriehuset i Castiglione Del Lago

Som nævnt tidligere er vores feriehuse i Umbrien hyppigt besøg af feriegæster, som drømmer om en aktiv ferie. Og dette er ikke uden grund. Umbrien er nemlig ideel til vandreture, cykelture og ikke mindst vandsport på den store Trasimenersø, hvor man både kan kitesurfe og windsurfe. Det er også muligt at stå på bade vandski og wakeboard på søen. Umbrien har et meget bakket landskab, hvorfor det er helt ideelt at dyrke mountain bike netop her. Blandt andet rundt om byen Castiglione Del Lago finder mange flere ruter, der varierer i sværhedsgrad. Den mest populære vandre og cykelrute, går rundt om den store sø og er på små 30 kilometer. Novasol har et meget stort udvalg af sommerhusudlejning i Italien. I kan se vores store online katalog igennem og finde netop det hus som passer til jeres familie, uanset om i er til aktiv ferie i Umbrien eller til en afslappende ferie i et feriehus med privat pool. Find jeres drømmeferie i Italien allerede i dag.