Feriehuse i Magione

Feriehus med pool i Magione

Feriehuse i Magione

Den flotte middelalderby, Magione, er smukt beliggende ved Trasimenosøens bred og ligger omgivet af olivenlunde og vinmarker. Magione ligger i Umbrien, bedre kendt som Italiens grønne hjerte. Det frodige Umbrien har den samme charme og autenticitet som Toscana, men med lidt færre turister og et lavere prisniveau.

Når I vælger en feriebolig i Umbrien, er der altid masser af spændende seværdigheder og smuk natur i nærheden. Magiones historie går helt tilbage til middelalderen og overalt i byen finder I spor efter romerne og etruskerne. De smalle gader emmer af historie og på byens hyggelige torve, samles lokale og besøgende for at nyde et glas vin på de små fortovsrestauranter. Beliggenheden ved søen tilføjer en ekstra dimension til ferien i Magione. Trasimenosøen er nemlig et af ganske få badesteder i Umbrien. Vil I have mulighed for en dukkert lige uden for døren, er et feriehus med pool det oplagte valg. Så kan der plaskes og køles af lige når I har brug for det.

Populære feriehuse i Magione

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Magione

Loading...

Feriehuse med pool i Magione

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Magione

Loading...

Udflugter i området omkring Magione

Der er mange gode udflugtsmål i området omkring Magione. Vi har samlet informationer om nogle af attraktionerne, som I nemt kan komme til fra jeres feriehus. 

Oplev f.eks. den middelalderlige landsby Montecolognola, der ligger skønt med en fantastisk udsigt over Trasimenosøen. I den hyggelige by kan I gå på opdagelse i Kirken Santa Maria Annunziata. Lad også turen gå til slottet ved Agello; klosteret og den romanske kirke i Sant'Arcangelo.

På Museo della Pesca, fiskemuseet i San Feliciano, kan I lære om områdets fiskerihistorie. For natur-interesserede er et besøg i La Valle Naturreservat et "must”. Her kan I udforske besøgscenteret med masser af spændende lærdom om naturen, vandre på træ-gangbroer i området og benytte fugle-observationsposterne.

Oplevelser i Magione

Det kan I opleve i Magione

Den gamle bydel i Magione er centreret omkring 2 gader, der begge udgår fra Kirken San Giovanni Battista, der blev bygget i 1571. Her kan I slentre mellem historiske bygningsværker og shoppe i de små, hyggelige butikker. I kan mærke historiens vingesus, når I udforsker byens fæstning og det gamle kloster med tårne og gårdplads. Den nuværende bygning er opført omkring kernen af ​​pilgrimmenes hospice, der blev grundlagt i det 12. århundrede. Som en udvidelse af den allerede eksisterende borg, er der tilføjet et benediktinerkloster, der menes at have tilhørt Tempelridderne. Med en ferielejlighed i Magione, bor I dør om dør med de lokale i et autentisk miljø.

Feriehus i Magione ved søen

Spændende historie i området ved Magione

Når I lejer feriebolig i Umbrien, må I ikke gå glip af et besøg i den fantastiske by, Assisi. Assisi er en af Italiens helligste byer. Her blev Frans af Assisi født i 1181. Frans af Assisi er grundlægger af Franciskanerordnen og Italiens skytsengel. Byens Basilika Di San Francesco, er på UNESCOs verdensarvsliste og besøges hvert år af pilgrimme fra hele verden. I området ligger også den romantiske by Terni, der især er kendt for de tre marmorvandfald. De kunstigt skabte vandfald siges, at være verdens største af sin slags. Herfra kan turen gå til Norcia, hvor I kan smage på de lokalt producerede skinker og pølser. I den kulturelle by, Spoleto, kan I også sagtens bruge nogle timer eller måske en hel dag. Her er der gennem mange årtier blevet afholdt  diverse festivaler, med sang, dans og musik.

Når I lader et feriehus i Magione danne rammen og jeres ferie i Italien, bor I helt tæt på den vidunderlige Trasimenosø. Søen er en perle med lavt vand, omgivet af olivenlunde og grønne vinmarker. Som den fjerde største sø i Italien, er den et yndet feriemål, dog knap som besøgt som f.eks. Gardasøen. Der findes masser af badesteder langs søens breder og overalt kan I nyde den smukke natur. Besøg også nogle af de hyggelige byer, der ligger langs søen. Castiglione del Lago er hovedbyen. Her kan I opleve den gamle bydel, omkranset af bymuren, det hyggelige hovedtorv Piazza Gramsc og den gamle middelalderborg. I kan også sejle til én af de mange småøer i søen og nyde en dag i et af de små fiskersamfund, der oser af autentisk atmosfære og nostalgi.

Aktiv ferie i Italiens grønne hjerte

Der findes et hav af aktiviteter i området. Den skønne natur indbyder til vandre- og cykelture. I kan enten arrangere ture selv, eller tage med på en guidet tur, hvor I får masser af informationer om området. Når der holdes ferie i Italien, så er det næsten obligatorisk, at smage på de skønne vine, som Italien er så kendt for. I området omkring Magione kan I besøge flere vingårde. Efter prøvesmagningen kan I købe et par flasker med hjem, som I kan nyde på feriehusets terrasse. Har I på vejen hjem købt lokale lækkerier, kan I samles om bordet til et skønt italiensk måltid, der nydes I selskab med smukke udsigter og en behagelig temepratur. 

Vi synes I skal vælge en feriebolig i Magione, hvis I gerne vil opleve ægte, autentisk atmosfære, skønne, dovne dage ved den spejlblanke sø, historiske seværdigheder og vidunderlig natur.