Ferieboliger til badeferie i Can Picafort

Stranden Can Picafort

Ferieboliger til badeferie i Can Picafort

Denne hyggelige badeby, Can Picafort, var oprindelig et fiskerleje, men den skønne strand har gjort Can Picafort til et yndet feriemål for alle, der elsker sol, sand og vand. Når I lejer en feriebolig i Can Picafort, bor I ud til Alcuiabugten ved en af Mallorcas bedste strande. På den dejlige strandpromenade ligger barer og restauranter, som perler på en snor, og atmosfæren er afslappet og tilbagelænet. Can Picafort er et super godt udgangspunkt for at udforske Alcudias gamle bydel og den smukke natur på den nordlige del af Mallorca.

Populære feriehuse i Can Picafort

 • Sleeps up to 8
 • 4 bedrooms
 • 3 bathrooms
 • Up to 0 pets allowed

8 nætter

Fra

6.124 kr.
Vis
 • Sleeps up to 8
 • 4 bedrooms
 • 4 bathrooms
 • Up to 0 pets allowed

8 nætter

Fra

5.192 kr.
Vis

Feriehuse med fleksibel ankomst i Can Picafort

 • Sleeps up to 8
 • 4 bedrooms
 • 3 bathrooms
 • Up to 0 pets allowed

8 nætter

Fra

6.124 kr.
Vis
 • Sleeps up to 8
 • 4 bedrooms
 • 4 bathrooms
 • Up to 0 pets allowed

8 nætter

Fra

5.192 kr.
Vis

Den lækre strand i Can Picafort

Den ca. 14 kilometer lange sandstrand er det helt store trækplaster i Can Picafort. Det hvide sand og turkisblå vand indbyder til dovne dage i solen med afslapning og leg. Stranden er børnevenlig med lavt vand og blåt badeflag. Her findes alle former for vandsport og aktiviteter samt god plads til alle badeglade gæster. I kan leje solstole og parasoller på nogle dele af stranden. Når sulten melder sig, kan I vælge mellem alle de hyggelige barer og restauranter på strandpromenaden. Tæt på finder I også den lidt roligere strand Playa de Muro som er omgivet af klitter.

Der er generelt mange fine og lækre badestrande på Mallorca. Vi har samlet en liste over dejlige strande på Mallorca, som vil være med til at gøre jeres ferie i Spanien til en ekstra god oplevelse.

Can Picafort promenade

Tag på udflugter fra jeres feriehus i Can Picafort

Når I lader f.eks. en ferielejlighed i Can Picafort danne rammen om jeres ferie, har I mange af Mallorcas mest spændende seværdigheder indenfor rækkevidde. Gå på opdagelse i den historiske by Alcudia. Indenfor bymuren venter der en labyrint af smalle stræder og små, hyggelige torve. Det emmer af historie i Alcudia, hvor I også kan nyde en drink eller et glas vin på en af de små fortovscafeer.

Vil I have masser af stemning og en livlig atmosfære, er et besøg i Port d´Alcudia et must. Her er der gang i den dag og nat. Gå også en tur langs marinaen og de se smukke yachts og nyd den maritime stemning. I kan shoppe i byens hyggelige gader, hvor sjove butikker ligger side om side med barer og fortovscafeer. Det er også fra Port d´Alcudia at I kan komme med på delfinsafari og andre bådturer.

En anden seværdig by, som I med fordel kan besøge, når I har lejet en feriebolig på Mallorca, er Pollensa. Pollensa er en charmerende by med maleriske bygninger, smalle stræder og hyggelige torve. Tag en dagstur til Pollensa og nyd en frokost på et af de skyggefulde små torve.

Tag også på tur til det enestående naturområde Cap De Formentor, hvor imponerende klippeformationer tiltrækker masser af fugleliv. Mærk duften fra fyrretræerne og nyd brisen fra havet samt den vidunderlige udsigt. Vil I besøge Palma, hovedbyen på Mallorca, er der under en times kørsel i bil fra Can Picaforte. I Palmas pittoreske, gamle bydel finder I masser af sjove butikker og hyggelige tapasbarer. I kan også slentre en tur langs havnen og gå på opdagelse i Katedralen.

Palma Mallorca

Vær aktive i Can Picafort og omegn

På stranden i Can Picafort kan I dyrke alle former for vandsport som f.eks. surfing og paddleboard. Der findes også mulighed for at snorkle eller tage dykkercertifikat. På landjorden indbyder den lange strandpromenade til en morgenløbetur og spiller I golf, er der flere gode golfbaner i nærheden. Vil I vandre, ligger det fantastiske naturområde Cap de Formetor lige i nærheden.

Ferie i Can Picaforte med god mad

I Spanien spiser man masser af tapas. De små, lækre retter fås overalt og kan med fordel deles, så I kan smage på mange forskellige slags. Ellers er det spanske køkken alsidigt og baseret på friske råvarer, fisk, skaldyr, kød og masser af krydderier. Prisniveauet er fornuftigt og vil I hellere spise hjemme i ro og mag, kan I lade jer friste på de lokale markeder, hvor der kan købes friske råvarer samt lækre specialiteter. Når I vælger at benytte jer af feriehusudlejning til jeres ferie, vil I nemlig altid have muligheden for, at lave mad i den private feriebolig. På den måde kan Inemt veksle mellem, at spise ud og selv lave lækkerier i ferieboligen. På Mallorca dyrker man både oliven, mandler, appelsiner, citroner, vin og meget andet, så I kan godt glæde jer til masser af solmodne frugter og grøntsager.

I skal vælge en feriebolig i Can Picafort, hvis I gerne vil have en badeferie i rolige omgivelser, med mulighed for at udforske mange skønne byer og enestående natur, i løbet af jeres ferieophold på Mallorca.