Feriehuse i Santa Margalida

Sol, sand og sangria er noget af det, I kan se frem til, hvis I vælger at holde ferie i en af de mange ferieboliger på Mallorca. Vælger I Santa Margalida som jeres feriemål, kan I også nyde de tre S´er her. Med et feriehus i Santa Margalida kommer I til at være tæt på nogle af Mallorcas smukkeste strande og har mange muligheder for at slappe af i solen og nyde en forfriskende dukkert i havet. Fra feriehuset i Santa Margalida kan I tage til strandene Platja de Can Picafort eller Platja de son Baulo.

Ferie Santa Margalida

Populære feriehuse i Santa Margalida

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Santa Margalida

Loading...

Oplev Mallorca fra jeres feriehus i Santa Margalida

Bor I i Santa Margalida, får I alle ingredienserne til en vidunderlig ferie på Mallorca. I kan svømme, udforske den smukke natur, spise og drikke godt og slentre rundt i byen, og opleve dagens gang, mens I bare nyder at være på ferie og ikke bekymre jer om hyverdagens gøremål derhjemme. På turen rundt kan I passende holde en lille pause ved den smukke kirke Santa Margalida.

Fra Santa Margalida er der ikke langt til andre byer i området. Tag f.eks, til  lille bjerglandsby Llubi, som har bevaret sin ægte mallorcanske atmosfære. Byen Muro er bedst kendt for sine hvide sandstrande, som er en del af Alcúdiabugten på nordkyst. Muro kan dog også tilbyde en rig kulturarv og flere gode, historiske  seværdigheder. 

Har I mod på en lidt længere køretur, så skal I helt klart tage et smut ned til Palma - Mallorcas største by. Det tager ca. en time i bil, men I vil også sagtens kunne bruge en hel dag i den smukke by. Den smukke gamle katedral vil hurtigt fange jeres opmærksomhed. Katedralen er et godt udgangspunkt for jeres tur rundt i Plama. Besøge også det arabiske bad Banys Àrabs, og den fine lille, frodig have, som ligger i forbindelse med badene. Brug også tid på bare at være i byen. Der er så mange hyggelige gader og butikker samt cafeer, hvor I kan tanke ny energi.

Feriehus med pool Santa Margalida

Den aktive ferie på Mallorca

Det spanske klima ligger op til udendørsaktivitet. Det kan selvfølgelig blive en smule varmt om sommeren, men der er bestemt ingen undskyldninger for ikke, at få pulsen op, mens I holder ferie i Spanien. I kan altid få tid til at koble af og køle ned i skyggen, når I vender hjem til jeres private feriebolig. 

Rigtig mange cykelentusiaster er blevet vilde med Mallorca. I vil uden tvivl møde mange, både glade amatører og top-professionelle cykelryttere, når I bevæger jer rundt på Mallorca. Der er flere steder I kan leje cykler, hvis I også vil opleve Mallorca på to hjul. 

I kan også lege Seg-ways og bevæge jer rundt på denne måde. Det er måske smartest at starte i Plama, hvor der er gode vejforhold og ikke langt tilbage til udlejningsstedet. 

Der er også flere muligheder for, at komme med på guidede vandreture forskellige steder på øen. Ikke alene får I smukke naturoplevelser, men I får også en masse gode informationer med, som gør oplevelsen endnu bedre. 

Slutteligt er der utrolig mange dejlige strande på Mallorca, som I kan besøge, når det er tid til ren afslapning.