Feriehuse i Alcudia

Alcudia finder I ved den nordøstlige kyst på Mallorca. Området har længe været et af de mest populære ferieområderpå Mallorca. Den mere end 10 km lange sandstrand er en af de ting, som har været med til at gøre Alcudia så populær. når der holdes ferie på Mallorca.

Strandev ved Alcudia

Populære feriehuse i Alcúdia

Loading...

Feriehuse med pool i Alcúdia

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Alcúdia

Loading...

Oplevelser nær jeres feriehus i Alcudia

Alcudia er en rigtig perle på Mallorca, skjult bag middelaldermure og de gamle romerske ruiner, venter mange dejlige oplevelser, som I kan nyde i det herlige klima. Hvis I endnu ikke har besluttet jer for, I hvilken by I skal tilbringe jeres næste ferie i et feriehus på Mallorca, så kan vi kun anbefale jer, at kigge nærmere på Alcudia.

Byen Alcudia ligger mellem bugten Pollença og Alcudia bugten. Holder I ferie i Alcudia, er I kun ca. 60 km fra de mange attraktioner i Palma de Mallorca. Brug gerne en dag på at tage turen til øens største by, som er utrolig smuk og fuld af spændende seværdigheder. 

Den første seværdighed I vil møde i Alcudia er den store mur rundt om byen. Muren blev etableret i slutningen af 1200-tallet. Den tykke forsvarsmur er flot bevaret og giver jer mulighed for, at komme rundt om byen og danne jer et indtryk af den gamle bydel. 

I bør også give jer tid til, at udforske den gamle bydel. I kan komme ind i bydelen via en af to historiske porte: La Porta del Moll, også kendt som Puerta de Xara og La Puerta de Majorca, også kendt som Porta de Sant Sebastia. Den sidstnævnte port er kendetegnet ved to massive tårne forbundet med en gigantisk bue. Som i mange andre gamle bydele er gaderne snævre og brostensbelagte. Stemningen er i top og fuldendes af de mange blomster, som hænger i krukker på husenes facader. I de hyggelige gader er der naturligvis mange souvenirbutikker og restauranter. 

En anden af byens historiske seværdigheder er kirken Saint Jaume, som blev bygget i 1882. I kirken er der et museum, hvor der udstilles liturgiske genstande, klæder og skulpturer. Museet er åbent fra maj til oktober.

Paella Spanien

Oplevelser i Port d'Alcúdia

3 km fra Alcudia ligger sæøsterbyen Port d'Alcúdia. Som navnet antyder, er det en havneby. I kan også leje en feriebolig i Port d'Alcúdia, men uanset om I bor lige om hjørnet eller i Alcudia, så bør I tage forbi og nyde stedets mange oplevelser. Her kan I nyde de lækre sandstrande, hvor der er plads til både svømning og vandsport. Stranden er også velegnet til mindre børn.  Den fine promenade langs havnen er selvfølgelig stedet for de rolige slentre ture i solen om dagen. På turen op og ned af promenaden,kan I kigge på de mange både som ligger for ankre i havnen. Her er alt fra små joller til kæmpe luksusyachter fra hele verden. Der er også tit forskellig underholdning på promenaden - musik, teater og gøgleri vil være noget af det I kan opleve. Når aften falder på, skrues der op for tempoet og musikke langs promenaden. Port d'Alcúdia er stedet hvor der hygges og festes på den nordlige del af Mallorca. Er er karaoke og live musik og restauranter af alle slags. Slut en dejlig dag i Port d'Alcúdia af med lækker mad på en af promenadens restauranter. I må klart prøve en af de nationaleretter Paella.

Feriehusudlejning i hele Spanien

Alcudia på Mallorca er blot et af de mange fantastiske steder, hvor I kan leje feriehuse i Spanien, hos NOVASOL. Hvor I vil holde ferie, hvordan ferien skal foregå, hvor mange I skal bo sammen og hvor længe ferien skal være, det bestemmer du selv. Klik gennem vores brede udvalg af feriehuse i Spanien, og find præcis den feriebolog, som matcher jeres ferieønsker og behov.