Udlejning af ferieboliger i Sóller

Omgivet af duftende appelsinlunde ligger den smukke by Sóller i idylliske omgivelser. Stedet er kendt og elsket for den autentiske atmosfære samt de hyggelige stræder og torve. Når I lejer en af de private ferieboliger i Sóller, bor I midt i noget af Mallorcas mest spektakulære natur, i Tramuntana bjergkæden. Det milde klima og det azurblå hav gør, at selv Mallorcas egne indbyggere valfarter til byen året rundt. Selve Sóller by ligger højt i bjergene, men byen hænger sammen med Port de Sóller, et idyllisk fiskerleje med sandstrand og lystbådehavn. Med et feriehus i Sóller bor I tæt på nogle af de mest seværdige byer og naturområder på Mallorca, og har dermed et glimrende udgangspunkt for både badeferie, naturoplevelser og spændende aktiviteter, mens I nyder jeres ferie på Mallorca. Badesæsonen er lang og der findes en dejlig strand i Port de Sóller. I kan også vælge et feriehus med pool, hvis I vil have mulighed for en svalende dukkert, når som helst.

Bjerge ved Sóller

Oplevelser omkring jeres feriehus i Sóller

Når I lejer en feriebolig i Sóller befinder I midt i hjertet af en spændende historie. Byens absolutte centrum er det maleriske torv Plaça d’Espanya, der ligger omgivet af skyggefulde træer med cafeer og rislende fontæner. I byens små gader, ligger historiske bygninger, side om side med store, smukke palæer og her er spækket med spændende butikker og hyggelige restauranter med udendørs servering. Lad slentreturen gå forbi det smukke barokpalæ Sa Posada de Ca’n Prohom og de imponerende ny- klassicistiske palæer Sa Casa de sa Luna og Sa Posada de Montcaire. På byens ikoniske marked, kan I lade jer friste af de mange lokalt producerede lækkerier, som vil give jer skønne madoplevelser i løbet af jeres ferie i Spanien.

Ferie i Sóller

Tag på opdagelse på Mallorca fra feriehuset i Sollér

Når I lader en feriebolig på Mallorca danne rammen om jeres ferie, kan I principielt udforske hele øen fra jeres base i f.eks. Sóller - større er Mallorca nemlig ikke. Et feriehus i Sóller er dog et helt unikt udgangspunkt for, at opleve Mallorca fra den allerbedste side. En tur rundt i området er en oplevelse i sig selv. Duften af appelsintræerne, de frodige terrasser ved Banyalbufar og det smukke Lluc Kloster med den sorte madonna, kan nås på en vandretur, i bil samt på cykel. Tjek også den hyggelige by Deia samt romantiske Valdemossa, hvor I kan besøge klostret hvor Chopin opholdt sig.

Med udgangspunkt i jeres ferielejlighed i Sóller, kan I tage de berømte orange sporvogne til Porto de Sóller og tilbringe dagen ved stranden, eller slentre en tur langs strandpromenaden. Turen med sporvognen er også en dejlig oplevelse. I kan besøge Palma, enten i egen bil (det er let at finde parkering) eller tage en på en vidunderlig tur med Tren de Sóller – det gamle veterantog, der kører mellem Sóller og Palma flere gange dagligt. Vil I lidt længere væk, kan I krydse øen og se de berømte grotter ved Porto Cristo og spise en dejlig frokost i det skønne fiskerleje.

Ferie på Mallorca

Vil I være aktive mens I holder ferie i Sollér?

Området omkring Sóller er kendt og elsket af cyklister fra hele verden. De cykel glade valfarter hertil forår og efterår, for at prøve kræfter med de stejle ruter og mange hårnålesving. Området er også super velegnet til vandring, bortset fra i de allervarmeste måneder. Spænd vandrestøvlerne og pak rygsækken med en madpakke og godt med drikkevare. I får helt sikkert en naturoplevelse ud over det sædvanlige i de skønne Tramuntanabjerge, hvor vilde geder hopper rundt på de frodige bjergskråninger. Om sommeren kan I dyrke alle former for vandsport, og er I en børnefamilie, kan I besøge nogle af de mange forlystelsesparker og Aqua lande. Mange vælger at holde ferie på Mallorca, netop fordi der er mulighed for både at vlre aktive og for at koble helt af i den smukke natur og på de vidunderlige strande. Vi har samlet et overblik over de mange strande på Mallorca, så I nemt kan finde en  plads i solen.

Inspiration til sommerferie på Mallorca

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/hiAWW1j2MZI.jpg?itok=2i6_IWZP","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=hiAWW1j2MZI&t=37s","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive, autoplaying)."]}

Feriehusudlejning i Spanien

Når I lejer en feriebolig i Spanien, har I alle muligheder for at stifte bekendtskab med det lækre, spanske køkken. Uanset om I vælger at spise ude eller hjemme i jeres feriebolig, vil I kunne dufte og smage de lækre råvarer. Når I vælger at holde ferie i Sóller bor I midt i appelsinlundende, så her står der friskpresset appelsinsaft på morgenmenuen hver dag. På det lokale marked kan I shoppe amok i solmodne grøntsager og frugter, friskbagt brød og alt godt fra havet. Findes der noget så skønt, som at nyde et glas kold hvidvin på terrassen, mens kødet syder på grillen og cikaderne synger? Nyd jeres måltider i ro og mag og lad feriestemningen sænke sig, når I slapper af i jeres private feriehus i Sóller.