Autentiske ferieboliger i Manacor

Manacor er både navnet på anden største by på Mallorca samt den kommune byen ligger i. I Manacor kommune finder I bl.a. Porto Christo, som er en velkendt feriedestination. Når I vælger en feriebolig i Manacor, er I langt væk fra masseturismen. Manacor har en autentisk atmosfære, med masser af lokale indbyggere, hyggelige gader og idylliske pladser, hvor I kan sidde i skyggen af trækronerne og nyde et glas vin eller en kop kaffe. Der findes masser af lokale restauranter, der serverer lækre måltider, tilberedt af områdets råvarer. I det frodige landskab omkring byen ligger vingårde, olivenlunde og et stort antal vindmøller. Området omkring Manacor er især kendt for de mange grotter og huler. Da byen ligger lidt inde i landet, er der ikke direkte adgang til strand, men en kort køretur fra jeres private feriehus på Mallorca, finder I flere skønne strande.

Strand nær Manacor

Populære feriehuse i Manacor

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Manacor

Loading...

Feriehuse med pool i Manacor

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Manacor

Loading...

Ferie i Manacor med sand, vand og sol

Passer overskriften til jeres feriedrømme? Så tag en tur til nogle af de dejlige strande nær Manacor. Når I lader en ferielejlighed i Manacor danne rammen om jeres ferie, kan I vælge mellem kridhvide sandstrande med azurblåt vand og små badebugter omkranset af klipper.

Cala Mendi: Dejlig sandstrand med bruser, toiletter, parkering og spisesteder.

Playa Romantica: Hvid sandstrand med alle faciliteter og leje af solstole og parasoller.

Playa de porto Cristo: Velbesøgt badestrand med gode parkeringsmuligheder og alt hvad hjertet kan begære af faciliteter. 

Cala Magraner: Skøn badebugt med sand og klart vand. Her findes parkering, men ingen yderligere faciliteter. Til gengæld er stranden ikke overfyldt og I finder let et sted, hvor I kan slappe af i fred og ro.

Vil I gerne have mulighed for, at snuppe en dukkert, præcis når det passer jer? Så skal I bare leje en feriebolig med pool i Manacor. Den private eller fælles pool giver mulighed for svalende svømmeture hele ferien. I finder flere fine ferieboliger med pool i og nær Manacor.

Feriehus pool Manacor

Hvad kan I opleve nær jeres feriebolig i Manacor?

I bør helt klart slentre en tur i Manacors hyggelige gader, omkranset af historiske bygninger. Den centrale handelsgade hedder Sa Bassa og her finder I et hav af spændende butikker. På markedspladsen kan I shoppe lokale specialiteter i de små boder, eller tage en pause på en af cafeerne med udendørsservering. Læg vejen forbi byens højeste bygning - kirken Església de Nostra Senyora Dolors. Hver mandag kan I gå på opdagelse på byens marked, som er et af de største på Mallorca. Her kan I handle friske råvarer og lokalt produceret kunsthåndværk. Manacor er især kendt for fremstilling af perler. Det er altid spændende at kigge på det lokale kunsthåndværk, og måske finde den perfekte feriesouvenir til minde om jeres ferie på Mallorca.

Kirke i Manacor

Udflugter til seværdigheder i nærheden af Manacor

Når I vælger en feriebolig på Mallorca, er et besøg i den pittoreske fiskerby Porto Cristo et must. Med den dejlige strandpromenade og den fine havfrueskulptur Sirena som hovedseværdigheder. I kan også udforske nogle af de mange spændende grotter i området, hvoraf nogle er smukke drypstenshuler, der er åbne for besøgende. De mest berømte grotter er Drac, Hammer og Pirata. Fra Manacor kan I også besøge hovedbyen Palma med overdådige shoppingmuligheder og masser af lækre restauranter. Mallorcas størrelse gør, at uanset hvor på øen I vælger at leje en feriebolig, kan I stadig udforske alle dele af øen. Både strandende ved Alcudia, de pittoreske byer Deia og Soller i bjergene, eller de rige og kendtes legeplads Port d´Andratx, kan nås på en dagstur fra Manacor.  Vil I opleve Mallorca set fra oven, kan I tage på en betagende ballonflyvning hen over den smukke ø.

Søger I en aktiv ferie på Mallorca?

Der findes et utal af aktiviteter på Mallorca. Vil I opleve naturen på nærmeste hold, kan I vælge at vandre, cykle eller ride. I kan også spille golf, tennis samt dyrke alle former for vandsport ved de mange strande. Er I en børnefamilie, er et besøg i én af de mange forlystelsesparker, badelande og i zoologisk have et sikkert hit. 

Med en feriebolig i Spanien kan I se frem til masser af skønne måltider og velsmagende vine. I kan veksle mellem at spise ude og tilberede jeres egne lækre måltider hjemme i ferieboligen. Gå på markedet og lad jer friste af de mange solmodne råvarer. I laver let et velsmagende måltid, som I kan nyde i ro og fred under åben himmel på terrassen.

I skal vælge en feriebolig i Manacor, hvis I vil opleve autentisk stemning langt fra masse turismen, men stadig være tæt på de skønne stranden og mange seværdigheder Mallorca kan byde på.