Feriehuse i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er én af de byer, der bare har det hele og forskellige feriehuse. Skønne sandstrande, hyggelige gader med historiske bygninger, strandpromenaden langs lystbådehavnen, masser af spændende butikker og en helt vidunderlig atmosfære. Palma på Mallorca er en skøn feriedestination, når I gerne vil holde ferie i Spanien

Palma er ikke kun for turister. Når I sidder på torvet og nyder en kop kaffe eller et glas vin, kan I se nålestribede mænd og kvinder i høje hæle haste forbi. Livet folder sig ud i den gamle bydels små hyggelige gågader mellem de historiske bygninger. Palma er den største by på Mallorca, men selvom der bor over 400.000 mennesker, virker byen ikke stor og alle seværdigheder ligger i gåafstand. NOVASOLs ferieboliger i Palma ligger både direkte i centrum og i udkanten af byen.

Strand på Mallorca

Populære feriehuse i Palma de Mallorca

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Palma de Mallorca

Loading...

Strande tæt på ferieboligerne i Palma de Mallorca

I finder flere gode sandstrande helt tæt på byen:

  • Cala Major er en helt vidunderlig sandstrand med blåt badeflag. Man kan leje solsenge og parasoller på stedet, som også har både toiletter og brusere. Der er parkering langs stranden og der findes en rampe til kørestolsbrugere.  

  • Platja de Palma er en 4,5 km. lang, bred sandstrand med blåt badeflag. Der ligger et hav af små barer og restauranter langs stranden, hvor man også kan leje solsenge og parasoller. Stranden er overvåget af livreddere og her findes både toiletter og brusere. En børnevenlig strand med relativt lavt vand.

  • Ca´n Pere Antoni er den strand der ligger tættest på centrum, den starter faktisk lige nedenfor katedralen. Stranden er ikke særlig stor, og er derfor ofte temmelig fyldt. Der findes barer, toiletter og brusere langs stranden, der ligeledes er overvåget af livreddere.

Gade i Palma

Seværdigheder nær jeres feriehus i Palma

I centrum ved havnen ligger Palmas mest spektakulære bygningsværk – katedralen. Den smukke, gamle katedral har en betagende udsigt over havet og er en perle for arkitektur - og historie interesserede, men alle besøgene vil garanteret få en fantastisk oplevelse. Besøg Marcat Olivar, som er Palmas bedste fiske- og grøntsagsmarked. Her kan I købe lækre, friske råvarer, som kan tilberedes hjemme i jeres feriebolig. På markedet findes også flere tapasbarer, så I kan nyde en lille frokost, når I har handlet færdig. Højt oppe over byen, finder I Bellver slottet - alene udsigten er et besøg værd. Hvis I gerne vil have en anderledes oplevelse, kan I besøge det arabiske bad Banys Àrabs, hvor sporene fra den mauriske tid er ganske tydelige. I forbindelse med badet findes der en lille, frodig have. Sæt jer på Placa Major og nyd synet af folk der shopper i kunstboderne eller lytter til en gademusikant.

Ferie i Palma - Mallorca

Shopping i Palma

Palma er et shopping mekka! På Passeig des Born ligger dyre mærkevarer butikker som perler på en snor og lokker med smukke varer uden prisskilte! I de små gågader på begge sider af Placa Major, kan I til gengæld finde masser af sjove og spændende butikker, hvor priserne er overkommelige. Der findes også flere store shopping centre i nærheden af Palma, hvor alle de konceptbutikker I kender hjemmefra sælger  deres varer til stort set samme priser som derhjemme.

Feriehus på Mallorca

Mad og drikke

Der findes utrolig mange gode spisesteder i Palma – uanset hvad I har lyst til, finder I det her. Mange af de bedste restauranter ligger langs havnen og i den gamle bydel. I bør helt sikkert prøve en tapas menu, på en af de mange tapas restauranter f.eks. Ummo – men husk at bestille bord! Man producerer selv vin på Mallorca, så prøv én af de lokale vine til maden.  Vil I spise virkeligt godt, er restauranten på Hotel Convent de la missió udstyret med en Michelin stjerne og serverer super lækker mad.

Der findes et utal af barer, diskoteker og natklubber og det kan være svært at vælge! En hel ekstraordinær oplevelse får I på Abaco, der er en enestående arkitektonisk oplevelse med fuglesang, ægte tæpper og masser af levende lys. Stedet er voldsomt populært og priserne er derefter.

Det man ikke må gå glip af i Palma

Udover alle de oplevelser der venter i selve Palma, byder Mallorca også på andre ”must sees”. Tag en tur gennem Mallorcas skønne natur i det antikke tog Tren de Soller. I lander i byen Soller, hvor I kan nyde en dejlig frokost og gå på opdagelse på det lokale marked, inden turen går tilbage til Palma. Vil opleve Palma på den lette måde, er det en god ide at løse billet til en ”hop on- hop off” bus, som vil guide jer rundt mellem byens mange seværdigheder. I kan også deltage på en guidet cykeltur, hvor får hele Palmas historie fortalt, mens I træder i pedalerne.

Sådan kommer I rundt på Mallorca

De lokale busser er lette at benytte – selvom de kører ofte, er der dog for det meste mange mennesker med, så alternativt kan I leje bil eller scooter. Der findes flere underjordiske parkeringsanlæg i Palma, så det er relativt let at finde en parkeringsplads. Fordelen ved at leje bil er, at I så har mulighed for at besøge nogle af de mange skønne steder der findes på Mallorca, eller tage en tur op i bjergene.

Når I lader en feriebolig i Palma danne rammen om jeres ferie, har I masser af plads og mulighed for selv at tilberede skønne retter af de mange lokale råvarer. Se også udvalget af ferieboliger på hele Mallorca og i resten af Spanien. Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I et stort udvalg af både feriehuse og ferielejligheder på Mallorca.