search

Feriehuse i Kalmar

Tag hele familien med til Kalmar - den smukke svenske by med den lange historie og de mange seværdigheder. Hos NOVASOL tilbyder vi billig sommerhusudlejning i Kalmar. Det koster ikke en formue at leje en skøn feriebolig. Hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning i Sydsverige hele året rundt til favorable priser.

Sommerhuse i Småland

Sommerhusudlejning i Kalmar

Kalmar er et dejligt rejsemål for hele familien. Masser af oplevelser og seværdigheder for både store og små venter i og omkring den herlige gamle by i det sydøstlige Sverige.

NOVASOL er klar med sommerhusudlejning i Småland til priser, der ikke behøver at sprænge budgettet. Vi har skønne huse over alt i Sverige i mange forskellige standarder og prisniveauer. Uanset hvad I foretrækker, garanterer vi for, at kvalitet og pris passer sammen. Hos os får I passende tag over hovedet under jeres ferie.

Attraktionerne står nærmest i kø i Kalmar på østkysten, som danskerne erobrede i 1611. Byen har ligefrem fået internationale priser for sit velbevarede bymiljø. Her finder I en perlerække af huse fra 1600-tallet - ikke mindst i den gamle bydel (Gamla Stan), som var middelalderbyens centrum. Besøg bla. den imponerende domkirke på Stortorget - og gå heller ikke glip af byens eventyrlige renæssanceslot på jeres ferie i Sverige.

I kan også bruge byen som udgangspunkt for udflugter rundt i idylliske Småland, hvor I bl.a. finder forlystelsesparken Astrid Lindgrens Verden med alle de kendte figurer fra den verdensberømte forfatters univers. I kan også krydse broen til øen Öland med den unikke natur eller besøge det nærtliggende 'Glasriket' - centrum for al glasproduktion i Sverige.

Ferie i Kalmar