search
D
| Redaktør
(Først publiceret )

Feriehus i Costa Blanca

Lej et feriehus på Costa Blanca med NOVASOL. Costa Blanca er kysten ved Alicante og ligger i det sydvestlige Spanien. Mandel- og appelsintræer på Costa Blanca blomstrer allerede mens Midteuropa endnu står i vinterklæder. Man kan bade helt indtil efteråret, nogle gange helt indtil midt november.

Feriehus Costa Blanca

Aktiviteter i området Costa Blanca 

Selvom I tager en ferie på Costa Blanca på grund af det milde klima og de skønne strande er det svært at lade sig begejstre af de mange seværdigheder og historien i dette område. Selv i de små landsbyer langs Costa Blanca finder man spor af mange forskellige civilisationer igennem tiderne. Man kan se mauriske moskeer, romerske teatre, vestgotiske bosættelser og barokke katedraler. Udforsk regionen og lær mere om Valencias historie på Costa Blanca.

Costa Blanca har stadigvæk den afslappede, hyggeligt livsstil som andre europæere altid har beundret. Hele året er der utallige Fiestas, hvor de lokale muntert fejrer med god mad, traditionel musik, velsmagende vin og fyrværkeri.  Lad jer medrive af denne bemærkelsesværdige livsglæde.  Det bliver uden tvivl en ferie med ægte Valencisk kultur og livsstil.

Besøg borgen Castillo de Biar (Biar) hvorfra I har en fantastisk udsigt, det tilrådes at tage gode sko på, eller det smukke tårn Torre de la Calahorra (Elche). Se de smukkeste palmer i Palm Groves (Palmeral) of Elche, eller I kan tage til The Brevis (Moraira) hvor I kan spille mini-golf,  børnene kan boltre sig på legepladsen og I kan nyde en god familiemiddag.

Planlæg jeres dag efter jeres ønske og glæd jer over en ferie i private omgivelser. Slap af ved poolen hele dagen, tag en udflugt til stranden og nyd bølgebrusene, oplev de små landsbyer i området eller spring på cyklen og opleve den smukke natur på to hjul.

Strande Costa Blanca

Naturoplevelser og gastronomi i Costa Blanca 

Costa Blanca, navnet ”Den hvide kyst” afspejler smukt de lange hvide sandstrande og de lyse klipper der strækker sig ud i havet. Oplev den imponerende klippekyst og de pinjebevoksede bjergformationer. Med jeres feriehus på Costa Blanca som base, kan I lade jer fortrylle af skønheden på dette sted.

Costa Blanca har mange gode restauranter og cafeer, man kan prøve en traditionel Paella -risret med kylling, kanin eller lign. Muslinger, rejer,  Tapas – lækre små forretter,  Arroz a Banda - spansk ris med Aioli, Tortilla, tyk lækker kartoffelpandekage eller Fideua, som er en anderledes udgave af Paella, hvor man får nudler i stedet for ris.

Valencia ligger i Spanien. NOVASOL har feriehuse i Spanien for alle og enhver og regionen er perfekt hvis I ønsker at holde en afslappende ferie i en finca, der ligger direkte ved vandet. Lad jer inspirere af NOVASOL’s udbud af feriehuse for enhver smag.  Populære områder er Torrevieja, Calpe eller Alicante.

NOVASOL kan tilbyde jer et stort udvalg af ferieboliger i Valencia, hvor I finder Costa Blanca. Alle feriehusene i Spanien er privatejede og I vil derfor kunne få et indblik i den autentiske spanske kultur.