Feriehus ved Müggelsee

Til alle jer der leder efter et komfortabelt og hjemmeligt alternativ til Berlins lejligheder – hvad så med at leje et af de moderne og luksuriøse feriehuse ved Berlin, der er udstyret med sauna og jacuzzi? Ferieboligerne, som NOVASOL udlejer, er beliggende i feriehusbyen Rübezahl, lige ved søen Müggelsee i Berlin. Disse flotte feriehuse nær Berlin kan bookes helt ned til 2 nætter, og ankomstdagen kan vælges frit hele året rundt, så det er helt op til jer, om I vil bruge en forlænget weekend her eller en flere ugers ferie i de smukke omgivelser.

Feriehus Müggelsee

Feriehuse ved Müggelsee og de mange fordele

  • Disse feriehuse er med sine 140 kvadratmeter, et sted hvor du bare kan slappe af og nyde din fritid - det perfekte alternativ til en lejlighed i Berlin.

  • Opholdsstuen er fyldt med lys, takket være gulv-til-loft vinduer. Det åbne, fuldt udstyrede køkken lokker jer til, at lave mad sammen.

  • På terrassen er der mulighed for at grille eller spise morgenmad – det er selvfølgelig også muligt bare at nyde en smuk, solrig dag.

  • I hver feriehus er der sauna og jacuzzi, i store lyse badeværelser, med adgang til altanen. 

  • Elegant indrettet feriehuse med gulvvarme, moderne komfort, børneseng og børnestol, havemøbler, samt en robåd nær døren. 

  • Kun 400m til det nærmeste busstoppested.

Ferie Berlin

Aktiviteter i Feriebyen Rübelzahl

Vandring, badning, cykelture og sommerhusidyl? Den klarer vi. Feriebyen Rübelzahl ved Müggelsee, og den omkringliggende natur, byder på en masse unikke oplevelser. Shopping, museumsbesøg, teater? Selvfølgelig! Hvis dig og din familie trænger til en dag væk fra feriebyen, så er der ikke langt til Berlin – I kan endda komme dertil med båd. I Berlin er der en masse kulturelle oplevelser, der helt sikkert frister. En ferie i et feriehus i Tyskland byder på et hav af sjove aktiviteter og oplevelser for hele familien.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/q4k8BBqbTLk.jpg?itok=e1HY9y4U","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=q4k8BBqbTLk","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive)."]}

Ferie Müggelsee

Gastronomi og seværdigheder ved Müggelsee

Der er masser at opleve nær Müggelsee, så ferien i Berlin vil blive alt andet end kedelig. Nyd det klassiske berlinske køkken på restauranten, der er placeret i det idylliske område ved Müggelsee. Det er også muligt at bestille mad ud af huset på restauranten. Går I en tur ved søen, finder legepladser, en meget kendt ølhave ved navn Biergarten, en bådudlejning og en skøjtebane.

Ferie tæt på Berlins centrum

Et par minutters gang fra feriehusene går der busser ind til togstationen, hvorfra I kan tage toget direkte ind til Berlin Centrum. Berlin er ikke uden grund en af de mest foretrukne europæiske storbyer, for her er virkelig alt virkelig, hvad man kan ønske sig. Masser af historiske seværdigheder og monumenter, et væld af butikker med vare i alle prisklasser, farverige og spændende bydele og utallige restauranter og cafeer. I kan nemt for et par dage til at gå i den levende by.

Oplevelser til sommerhusferien ved Müggelsee

Vores feriehuse i Tyskland i ferieparken ved Müggelsee er det ideelle udgangspunkt for en tur til Berlin eller nærområdet. Nedenfor har vi samlet nogle tips til hvad I kan foretage jer, så I ikke kommer til at kede jer.

Her er ikke mindre end tre fribade. Særligt godt for familier er Strandbad Müggelsee, der ligger ved Müggelsees nordlige kyst - det er et af de største i Berlin og her mangler intet: der er restauranter, cykeludlejning, sauna, fitnesscenter, surfing og sejlskole, og der udbydes også mange arrangementer. Om sommeren kan en bådtur garanteret friste – man kan faktisk sejle helt til Berlin og så tilbage til bredden igen. Der er mulighed for, at leje både robåde og motorbåde, eller hvad med at leje en såkaldt ”pontoon båd”, der garanterer at I får en fantastisk dag.

Søen er Berlins mest populære destination for badende og vandsportsentusiaster. På den sydlige bred findes Müggelberge – den store skov er perfekt til en god gå- eller løbetur. Observationstårnet, Müggelturm er med sine 29,61 meter en fantastisk mulighed for, at få et smukt udsyn over Müggelberg.

Fra feriehusbyen ved Müggelsee er der kun 64 km til Tropical Islands – et fantastisk resort, hvor I kan tilbringe en dag i det gigantiske tropiske badeland på 66.000m2.

NOVASOL i Müggelsee

De hjælpsomme medarbejdere på NOVASOLs kontor i Rübezahl glæder sig til jeres besøg, og de står altid klar med gode råd og hjælp til at gøre jeres ferie en succes. Uanset hvad det omhandler, vil I føle jer trygge og godt behandlet i løbet af jeres ferie – om det så gælder nøgleafhentning, udflugter eller bådudlejning.