search

Feriehuse i Dalarna

Dalarna er et skønt område i Mellemsverige, som for mange er synonymt med det Sverige, som mange tænker på når tankerne om ferie i Sverige melder sig. Dalarna står for tradition med folkedans, musik, knækbrød, dala-heste, midsommerfester, folkedragter, røde træhuse og ikke mindst det gigantiske langrendsløb Vasaloppet!

Dyk ned i den varierende og utrolig skønne natur, som byder på dybe skove med traditionsrige landsbyer i syd og et flot fjeldlandskab i nord.

Hytter i Sverige

Attraktioner i Dalarna

Mange berømte kunstnere har tilbragt dele af deres liv i Dalarna. Nogen kender måske maleren Carl Larsson, hans kunstnerkollega Anders Zorn, forfatteren Erik-Axel Karlfeldt eller komponisten Hugo Alfvén, bare for at nævne nogle. De lod sig alle inspirere af det ubeskrivelige landskab samt den næsten fortryllende stemning som man støder på overalt i Dalarna. Enkelte af kunstnernes opholdssteder, er i dag åbne for besøgende.

Den lille by Tällberg mellem Leksand og Mora er en virkelig perle. Her findes stadig i dag, typiske gårde i dalastil, og i luften ligger der en herlig ro som knapt findes andre steder. Feriehuset danner her altid det ideelle udgangspunkt for din ferie.

Dalarna er fantastisk om sommeren og om vinteren er der, om muligt endnu mere spændende her. Denne opfattelse deler i hvert fald mange vintersportsentusiaster. Gør som dem; tag familie og venner med på et par dages ophold i alpinbakkerne og langrendsløjperne i Sälen og Idre. Hvad er da hyggeligere end at tilbringe aftenen foran pejsen i en traditionel hytte i Sverige?

Ferielandet Sverige

Sverige har altid været et populært ferieland, både til ferien om sommeren, vinteren, i foråret og efteråret. Sverige byder nemlig på et væld af gode oplevelser, spændende attraktioner, masser af oplevelser til børn og ikke mindst smuk natur. NOVASOL Sommerhusudlejning har udlejet ferieboliger i Sverige i mange år og tilbyder i dag et stort og alsidigt udvalg. I kan både leje en af de mindre hyggelige hytter, de klassiske svenske træhuse og moderne feriehuse med f.eks. pool.