Feriehuse i Stöten

Stöten er en fjeldby i Sverige ca 40 km fra Sälen, der grænser op til Norge. Stöten er kendt for at være en familievenlig feriedestination til både en aktiv ferie i den skønne natur om sommeren og skiferie til alle aldre i de koldere måneder.  Lej et af vores feriehuse i Stöten og oplev den skønne natur, der gør at leje et feriehus i Sverige så specielt!

Skiferie i Stöten

Populære feriehuse i Stöten

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Stöten

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Stöten

Loading...

Skiferie i Stöten i Sälen

Med et af NOVASOLs feriehuse i Stöten kan I bo tæt på lifterne til de 36 skiløjper der venter på jer i Stöten. I vil finde et bredt udvalg af pister til både nybegyndere og erfarne skiløbere.  Især grønne pister er her mange af, hvilket gør Stöten til en ideel feriedestination for familier og nybegyndere på skiferie. Men tvivl ikke hvis du er mere erfaren og vil udfordre dig selv på nogle af de sværere løjper. Her venter nemlig løjper i alle sværhedsgrader og flere sorte pister såsom Ålvan, der siges at være en af Sveriges fem bedste pister. Hvis I hellere vil nyde de skønne omgivelser på langrend, kan I glæde jer over de 200km langrendsløjper, der venter på at blive udforsket.

Dalarnas hurtigste og længste lift med plads til seks personer, gør at hele familien kan tage sammen op på toppen. For de små venter her også mange børneaktiviteter og i kan trygt melde dem ind i Vargklubben, der byder på skattejagt, film og børneafterski. I dalen er der både spa og svømmehal til afslapning, eller hvorfor ikke tage hele familien ud til bowling? Når I har fået brugt dagens energi, kan I trygt bevæge jer mod jeres feriehus i Stöten og nyde en afslappende aften i jeres helt eget tempo.

Sommerhus i Stöten

Feriehuse i Stöten om sommeren

Stöten er dog ikke kun et feriemål til vinterferien. Naturen I sverige er skøn uanset årstid og i Stöten venter også et hav af aktivitetsmuligheder i de varmere måneder. Hvis I vil udforske den svenske natur er det oplagt at tage på en vandretur gennem omgivelserne, hvor allemandsretten sikrer alle fri adgang til naturen med følgende rettigheder og pligter. I kan også tage cykelhjelmen på og udfordre jer selv på en cykeltur gennem det bakkede terræn, hvis I ønsker lidt mere fart på banen.  Sveriges store skove og mange søer og floder, giver yderligere et skønt udgangspunkt for gode fiskemuligheder nær jeres feriehus i Stöten. Tag f.eks. til floden Görälven der løber gennem både Norge og Sverige, så kan I måske fange jeres egen aftensmad med hjem.

Feriehuse i Stöten hos NOVASOL

I Stöten kan I vælge mellem et bredt udvalg af feriehuse, så I kan få en skøn ferie i Dalarna.  Uanset om I er til luksus eller mere enkle hytter, så har i noget at vælge mellem. Lej f.eks. et hus med sauna og indendørs spa, hvor I kan tage jeres hund med uden ekstra omkostninger. Eller for mere ro og hygge, kan I leje hyggelig hytte, hvor der virkelig er fokus på afslapning og dejlige stunder med familien. Find jeres drømmehus og glæd jer til en fantastisk ferie i Sverige.