Feriehuse i Sälen

Sälen midt i Sverige er det perfekte sted til en aktiv familieferie i pagt med naturen - både sommer og vinter. NOVASOL tilbyder billig sommerhusudlejning i smukke Sälen. Benyt NOVASOL sommerhusudlejning i Dalarna, når du skal holde ferie, for vi har et stort udvalg af skønne ferieboliger, der helt sikkert lever op til dine ønsker og behov.

Vinterferie i Sverige

Populære feriehuse i Sälen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sälen

Loading...

Feriehuse med pool i Sälen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sälen

Loading...

Sommerhusudlejning i Sälen

Uanset om du suser ned ad fjeldet med skistavene i hånden, eller du kæmper dig opad med vandrestøvlerne på - så er Sälen stedet for jer, der vil holde en aktiv ferie i Mellemsverige. Det populære skisportsområde er også et fantastisk rejsemål om sommeren.

Hos NOVASOL sender vi dig gerne afsted på fjeldferie i dejlige Sverige. Vi tilbyder sommerhusudlejning i Sverige til priser, der ikke tømmer kontoen. Vælg mellem mange attraktive træhuse i forskellige standarder og prisniveauer, der alle ligger lige midt i den enestående natur. Så er I klar til at holde ferie i underskønne Sälen tæt ved den norske grænse.

I Sälen har I alle muligheder for at få frisk luft i lungerne. På fjeldet findes mere end 200 km mærkede vandrestier, og det er oplagt at pakke rygsækken og tage på en smuk heldagstur ind over fjeldet. I kan også tage en sejltur på Västerdalsälven, der bugner af fisk og inviterer til at kaste fiskesnøren ud.

I det naturskønne område buldrer et vandfald ikke sjældent lige i nærheden. Her kan I fx opleve Sveriges største, det 93 meter høje Njupeskär. I nærtliggende Fulufjällets nationalpark er der desuden mange gode vandreruter. Prøv også en guidet safari, hvor I har chancer for at se dyr som bævere og elge. Eller besøg en gammel sæterhytte med fjeldkøer og geder og se, hvordan man fremstillede og smør i gamle dage.