Feriehuse i Idre

I den smukke Idre, der ligger i Älvdalen Kommune, i området Dalarna, kan I være aktive både sommer og vinter. Ja, endda forår og efterår. Hos os kan I leje et feriehus til en ferie for både unge og gamle, første gangs besøgende og tilbagevendende gæster. Her kan I kombinere det, at få en masse frisk luft i lungerne med mange forskellige aktiviteter samt opleve den lokale kultur, natur og historie. Hos NOVASOL er der mange hytter og feriehuse til udlejning i Idre og omegn. Mange af vores hytter er ægte bjerghytter, hvoraf den del af dem har en sauna og smuk udsigt over bjergene og søerne.

Feriehus i Idre

Populære feriehuse i Idre

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Idre

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Idre

Loading...

Ferie i Idre året rundt

Har I planer om at leje et sommerhus i eller nær Idre, så har I alle muligheder for en aktiv ferie. Om sommeren kan I prøve bjergvandring, fiskeri, kanosejllads, ridning, rafting, svømme i søerne, spille golf meget mere.

Har I prøvet af kører på snescootere? Hvis ikke, har I mulighed for at gøre det, hvis I lejer en af vores ferieboliger i Idre om vinteren. En blændende oplevelse, som I sent vil glemme. Eller hvorfor ikke opleve den samiske kultur helt tæt på? I Grövelsjön, som ligger ca. 4 km fra Idre, kan I få dejlige ferieoplevelser med fokus på den samiske kultur og levevis. Det vil være oplevelser, som I vil huske længe efter, at jeres ferie i Sverige er slut. I Idre-området er der hyggelige, velforberedte spor til langrendsløb. Idre Fjäll er et stort familievenligt skisportssted med skråninger, der passer til alle i familien. Der er også 'Sydpoolen', børnebassin med rutsjebaner og huler. Forestil jer, hvor meget I kan opleve ved at leje et feriehus i dette område.

Feriehus Idre vinter

Feriehusudlejning i Idre

Overvejer I at holde jeres næste ferie i Idre, så hjælper vi gerne jer, med at finde den bolig der passer til jeres ønsker. Hos os er udvalget af feriehuse i Dalarna stort, så er det ikke lige Idre, I gerne vil til, så findes der mange andre dejlige ferieområder i Dalarna. NOVASOLs mange ferieboliger, ikke kun i Idre, men i hel Europa, er med til at give jeres ferie en ekstra dimension af autenticitet og frihed. Det autentiske kommer til udtryk i boligens indretning, som helt er efter ejeren smag. Frihed får I til, at planlægge den ferie, som tiltaler jer. Ved feriehus leje er der nemlig ikke noget fastlagt program eller faste spisetider – det er kun jer som bestemmer. Det er ferie med frihed.