Feriehuse i Kringelfjorden

Kringelfjorden i svenske Dalarne er det idéelle sted til en afslappet familieferie tæt på naturen. NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning i Sverige til rimelige priser i Kringelfjorden. Sommerhusudlejning i Kringelfjorden byder på et stort udvalg af dejlige sommerhuse. Du kan vælge mellem mange forskellige typer ferieboliger i Dalarna fx huse med fantastisk udsigt, indendørs swimmingpool eller fast inventar til mange aktiviteter.

Feriehuse i Sverige

Populære feriehuse i Kringelfjorden

Loading...

Sommerhusudlejning i Kringelfjorden

Dybe skove, barske fjelde og store søer. Er I en familie af naturelskere, er Kringelfjorden midt i Sverige noget nær det perfekte rejsemål for jer.

Planlægger I at holde familieferien udenfor Danmark, er Kringelfjorden i Dalarne en oplagt mulighed. Få passende tag over hovedet i Sverige hos NOVASOL, som tilbyder sommerhusudlejning i Sverige til rimelige priser i smukke Kringelfjorden - et af turisternes foretrukne steder til en dejlig ferie i pagt med naturen.

Vores idylliske træhuse i Kringelfjorden ligger lige midt i det hele - i den storslåede utæmmede natur blandt tætte fyrretræer og nær ved fjorden og dens rene vand. Her kan I slappe af i fred og ro og bare nyde den gode rene luft.

Snup et afsvalende bad ved et af de nærliggende badesteder - eller måske en kanotur. Du kan også selv forsøge dig med at fange aftensmaden i en af de gode fiskesøer og bække. Desserten kunne jo være vildtvoksende blåbær og multebær. I kan også gå på elgsafari i området, der har et imponerende dyreliv. Foruden elge har I chancen for at støde på rådyr, harer, ræve, ulve og alverdens slags fugle.

Familieferie i Dalarne