search

Sommerhuse på Bornholm

Sommerhusudlejning i Danmark har været en elsket ferieform i mange år. I hele Danmark finder I skønne steder at leje et sommerhuse og specielt den lille solskinsø, har altid været et populært feriemål. Bornholm er kontrasternes ø. Her findes en natur, der er så anderledes og betagende, at den kan være svær at finde andre steder i verden. Dette gør det at leje et sommerhus på Bornholm til noget helt særligt. De smukke klippekyster på den nordlige del af øen veksler med det idyliske landskab mod syd, med brede sandbanker og kilometerlange sandstrande. 

Oplev Hammershus med et sommerhus på Bornholm

En ø med mange oplevelser

Bornholm er for mange den mest spændende ø i Danmark. Det betyder, at der er rift om sommerhusene, så man skal være hurtigt ude, især i højsæsonen. Særligt det smukke landskab og de idylliske og pittoreske småbyer med de gamle huse trækker folk til. Men også silderøgerierne og de mange kunstbutikker er populære. Øen byder på masser af aktiviteter og seværdigheder for både børn og voksne, bl.a. Hammershus, Christiansø, rundkirkerne og Ekkodalen. Alt ligger i overkommelig afstand fra jeres sommerhus, for Bornholm er ikke særlig stor og lettilgængelig - især på cykel! På jeres tur rundt på øen, vil I uden tvivl komme forbi flere gårdbutikker. Bornholm er nemlig blevet et sandt mekka, hvad angår gode, lokale produkter. På Bornholm kan I b.la. købe kød af forskellig slags, most og saft samt karameller, hos lokale producenter. Så også på madfronten kan jeres ferie på Bornholm blive fuld af gode smagsoplevelser samt autentiske oplevelser hos de lokale. På GoForLocal kan I få et overblik over gårdbutikker på Bornholm samt i resten af Danmark. 

 

Aktiviteter og seværdigheder på Bornholm

Denne lille ø er perfekt til en sommerhusferie og man får ferieminder man aldrig glemmer på de dejlige sandstrande, hvor man kan nyde den ene lange sommerdag efter den anden. En helt anden oplevelse får man, hvis man tilbringer dagen på klipperne, hvor man kan springe direkte ud i bølgen blå. På vejen hjem fra stranden, kan man passende køre forbi røgeriet og tage et par nyrøgede sild med hjem til aftensmaden. Hvis I selv vil fange aftensmaden, er der også rig mulighed for dette på Bornholm langs kysten, i søer og mindre vandløb. Husk at undersøge vores lystfiskerhuse, hvor der er rensplads og tilstrækkelig frysekapacitet. Ønsker I en særdeles aktiv ferie, er Bornholm stedet for jer. Her har man muligheden for bl.a. at dykke, klatre i klipper, surfe, sejle i havkajak og selvfølgelig tage på nogle helt fantastiske vandre- og cykelture. Udover at være et sommerhus paradis, er Bornholm også enhver golfspillers drøm. Øen byder på 4 forskellige golfbaner for både begyndere og øvede, og er beliggende i smukke omgivelser.

Oplev smukke bornholm fra et sommerhus

Sommerhus i Dueodde

Dueodde ligger på Bornholms sydspids og er en af de mest eftertragtede og familievenlige feriedestinationer på Bornholm. Lejer I et sommerhus i Dueodde er I nemlig midt i et hyggeligt og afslappet sommerhusområde i skoven afdækket af høje klitter ved den skønne og børnevenlige strand. Dueodde ligger også tæt på en række spændende aktivitetsmuligheder og seværdigheder, som hele familien kan deltage i - bl.a. Dueodde Golfbane, flere strandaktiviteter og fantastiske vandre- og cykelstier. Hold en fantastisk og aktivitetsrig ferie med familien i Dueodde, næste gang I tager på ferie i Danmark.

En elsket ferie-ø

At leje sommerhus på Bornholm har altid være populært i diverse ferier, og de fleste af NOVASOLs gæster har da også oplevet Bornholms naturlige skønhed, klipperne og roen mindst én gang i deres liv. Når man først én gang har besøgt Bornholm, kommer man som regel tilbage til denne skønne ø, som er så anderledes end resten af Danmark. Bornholm er også elsket for de mange kunsthåndværkere - glaspustere, malere, smykkedesignere og keramikere - der har slået sig ned på øen for at sælge deres håndværk fra små hyggelige butikker. Et sommerhus er det helt ideelle udgangspunkt for alle ferieaktiviteter, og for en ferie med ro og afslapning.

Ferie med frihed

Når I lejer et sommerhus i Danmark i jeres ferie, får I ubegrænset frihed. De fantastiske rammer, som et sommerhus skaber, giver jeg mulighed for, at planlægge lige præcis den ferie I drømmer om. I bestemmer helt selv hvordan feriedagenen skal bruges. Måske vil I på masser af udflugter og besøge spændende seværdigheder, måske vil I slappe af i og nær sommerhuset og bare nyde at have fri og være sammen. Mange vælger også at benytte sig af et større sommerhus, hvis hele den store familie skal samles til f.eks. et weekendophold. Udbuddet af store ferieboliger som kan rumme plus 20 personer stiger og åbner op for nye muligheder, når familien skal samles.

 

Der er masser af ferieoplevelser på Bornholm

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.

Er det et sommerhus på Bornholm I er faldet for, så er det vores lokale kontor på havnen i Rønne, som I kan henvende jer til i løbet af ferien. Vores medarbejdere på kontoret er altid klar til at hjælpe og de kender vores sommerhuse på Bornholm. De kan derfor også hjælpe jer med, at finde lige præcis det sommerhus som passer til jeres drømme og ønsker. 

Et godt råd hvis I vil leje sommerhus på Bornholm

Et godt råd til jer, som gerne vil leje sommerhus på Bornholm - her bliver hurtigt udsolgt. Særligt til sommersæsonen er der rift om Bornholm og det er derfor en rigtig god ide, at være tidlig ude, hvis I drømmero m en tur i sommerhus på Bornholm. En del feriegæster booker allerede et helt år i forvejen samt i januar og februar.