Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

I bestemmer helt selv ankomstdag og opholdets længde!

Gratis entré til Tropical Islands bade- og oplevelsesområde for feriehusets gæster!

Tropical Islands

Feriebyen Tropical Islands Resort

Kunne I tænke jer at holde ferie dør til dør med Europas største tropiske badeland men stadigvæk bo uforstyrret i jeres eget feriehus? I NOVASOL- feriebyen Tropical Islands Resort kan denne drøm gå i opfyldelse. Her er I ”herre i eget hus” og har frihed til at planlægge feriens aktiviteter, helt som det passer jer. Og det bedste er, entréen til Tropical Islands er inkluderet i lejeprisen for alle husets gæster!

Lige ved siden af den imponerende Tropical Islands-kuppel finder I NOVASOL- feriebyen i de skønneste omgivelser. Feriebyen består af 21 lyse kvalitetsferiehuse i skandinavisk stil. Alle feriehusene er indrettet med en hyggelig brændeovn og et fuldt udstyret køkken, og uden for finder I en stor, solbeskinnet terrasse. Det tropiske badeland ligger kun en hyggelig gåtur væk og kan nås på ti minutter.

Der er ubegrænset fleksibilitet hos NOVASOL: ankomst er mulig på alle ugens dage! Lige meget om I vil tilbringe weekenden, en miniferie eller en hel uge i ’troperne’, så er det muligt med NOVASOL!

Ganske ubesværet kan I tage direkte fra jeres helt private feriehus til hurlumhejet i det tropiske badeland. Skulle I glemme en bog? Eller trænger børnene til deres middagslur? Ingen problemer: I kan komme og gå i det tropiske badeland, som det passer jer og på kun få minutter er I ’hjemme’ igen!

En ferie med så meget afveksling som i NOVASOL-feriebyen har I med sikkerhed ikke oplevet før. Ingen andre steder ligger action og afslapning, eventyr og wellness, sjov underholdning og privat atmosfære så tæt ved hinanden:

  • Svøm i den store Bali-lagune og slap derefter af i feriehusets boblebad.
  • Spil beachvolley på sandstranden ved ’Stillehavet’ eller afgør en privat fodboldkamp i jeres egen have.
  • Kokkerér i det åbne, komplet udstyrede køkken i feriehuset eller bliv forkælet af dygtige kokke på en af områdets restauranter.
  • Oplev et fascinerende gallashow i 'troperne' eller hav en uforstyrret grillaften på jeres egen terrasse.

Blandt de forskellige hustyper er der med sikkerhed et feriehus, som passer til dig og din familie.

Se hustyperne her