Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

I bestemmer helt selv ankomstdag og opholdets længde!

Gratis entré til Tropical Islands bade- og oplevelsesområde for feriehusets gæster!

Tropical Islands

Feriehuse ved Tropical Islands

Nu kan I opleve palmer, hvide sandstrande og godt vejr 365 dage om året i Tropical Islands – og så ligger det kun et stenkast fra Berlin!

Tropical Islands er et 66.000m² stort ferieparadis bestående af Europas største indendørs regnskov med strand, tropiske palmer, forskellige pools, barer og restauranter.

Med NOVASOL kan I opnå mange fordele ved Tropical Islands og samtidig nyde roen og uafhængigheden i jeres eget feriehus.

… her kan I slappe af efter en oplevelsesrig dag i Tropical Islands. Lav mad i fællesskab, tag solbad på terrassen eller tilbring en hyggestund foran husets brændeovn.

Træk jer tilbage her – besøg NOVASOLs ferieby

Når I booker et NOVASOL feriehus, får I ikke kun en dejlig feriebolig – entréen til Tropical Islands bade- og oplevelsesområde for alle husets gæster er nemlig også inklusiv i lejeprisen!

Miniferie er også muligt Se bare her

Kast jer ud i en verden af aktiviteter: dyk i ’Stillehavet’, svøm i Bali-lagunens 32 grader varme vand eller tag en rutsjetur fra Tysklands højeste vandrutsjebanetårn. I Tropino-børneklubben finder familiens mindste alt, hvad hjertet begærer med trampolinanlæg, softball, gokarts, powerkano m.m.

Se Trope paradisets tilbud her

Lad jer forkæle af tropernes afslappede stemning og lad batterierne op med behagelig massage og meditation i sauna- og wellnessområdet. Her finder I bl.a. en træsauna, en stensauna og forskellige wellnessfaciliteter – opnå en eksotisk følelse af velvære

Se vores FAQ for flere informationer

 

Oplev storbylivet, udforsk kulturen og nyd naturen i skønne Brandenburg. Tag f.eks. på storbysudflugt til Berlin (63km.) med de mange seværdigheder og indkøbsgader. Der er gratis shuttlebus fra Tropical Islands til stationen i Brand (Niederlausitz), hvorfra det tager en lille time med tog til Berlin Alexanderplatz. Ellers oplev naturen i den tyske skov, Spreewald, på hyggelige vandre- og cykelture eller til søs på båd- eller kanoudflugter.