Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

I bestemmer helt selv ankomstdag og opholdets længde!

Gratis entré til Tropical Islands bade- og oplevelsesområde for feriehusets gæster!

Tropical Islands

Feriehuse ved Tropical Islands

Nu kan I opleve palmer, hvide sandstrande og godt vejr 365 dage om året i Tropical Islands – og så ligger det kun knap en times kørsel fra Berlin! Tropical Islands er et 66.000m² stort ferieparadis bestående af Europas største indendørs regnskov med strand, tropiske palmer, forskellige pools, barer og restauranter samt et fantastisk udendørs areal.

Med NOVASOL kan I opnå mange fordele ved Tropical Islands og samtidig nyde roen og uafhængigheden i jeres eget feriehus.

Feriehus Tropical Islands

Fra jeres helt private feriehus er der kun få minutters gang op til det store badeparadis. Det giver jer de bedste betingelser for en ferie med masser af badesjov og afslappende timer i feriehuset eller på den tilhørende terrasse. I bestemmer selv hvornår I vil benytte badelandet, så I behøver ikke tage hensyn til bestemte tidspunkter. Det giver en meget fleksibel ferie. Om sommeren kan I tænde op i grillen og hygge jer på terrassen, inden I smutter op i badelandet igen inden sengetid. Om efteråret og vinteren kan I slappe af foran pejsen, og lade op til endnu mere vandpjaskeri.

Læs mere om feriehusene og omgivelserne her: besøg NOVASOLs ferieby

Indendørs badeland

Når I booker et NOVASOL feriehus ved Tropical Islands, får I ikke kun et dejligt feriehus – entréen til Tropical Islands bade- og oplevelsesområde er nemlig også inklusiv i lejeprisen. Det gælder naturligvis for alle i feriehuset. Så der er ingen grænser for, hvor meget badesjov I kan få sammen i det kæmpe anlæg. Med de fleksible bookingmuligheder, kan I også nemt planlægge en lille weekendtur eller en ferie midt i ugen.

Læs mere om mulighederne for miniferie i Tropical Islands - Se bare her

Udendørs badeanlæg - AMAZONIA

I 2016 åbnede det store udendørs anlæg AMAZONIA. Hele året rundt kan I boltre jer i de store udendørspool eller slappe af på en liggestol i solen. Vandrutsjebaner, strømbassiner, adventure legepladser og meget mere venter under åben himmel. Der arrangeres også forskellige former for aktiviteter, som I kan melde jer til. For børnene er der masser af aktiviteter som de kan kaste sig ud i, mens de voksne slapper af i boblebassinet eller på en liggestol. Det gode er, at I altid er lige i nærheden af hinanden.

Brandenburger Tor - Berlin

Oplev storbylivet, udforsk kulturen og nyd naturen i skønne Brandenburg. Tag f.eks. på storbysudflugt til Berlin (63km.) med de mange seværdigheder og indkøbsgader. Der er gratis shuttlebus fra Tropical Islands til stationen i Brand (Niederlausitz), hvorfra det tager en lille time med tog til Berlin Alexanderplatz. Ellers oplev naturen i den tyske skov, Spreewald, på hyggelige vandre- og cykelture eller til søs på båd- eller kanoudflugter. Der er masser af muligheder for at tage på ture fra Tropical Islands.