Feriehuse og hytter til leje i Midthordland

Drømmer du om en afslappende eller aktiv ferie i Norge, omgivet af fantastisk natur? Så kunne en et sommerhus i Midthordland være en oplagt feriedestination for jer. I Midthordland kan I nemlig opleve Norges flotte fjorde og øer fra idylliske hytter i naturen. Her er der masser at give sig til hvad end man er til kulturelle oplevelser, til aktiviteter i naturen eller til lidt sightseeing i Norges 2. største by Bergen, hvor I også kan shoppe, spise på gode cafeer eller tage fordi byens mange seværdigheder. Uanset hvor i lejer et sommerhus i Midthordland vil i kunne få jer en fantastisk ferie, hvor naturen er omdrejningspunktet. Se vores mange sommerhuse i Midthordland og bestil jeres næste ferie allerede i dag.

Lej et feriehus tæt på bergen i norge

Populære feriehuse i Midthordland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Midthordland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Midthordland

Loading...

Feriehuse, hytter og sommerhuse ved Bergen

På en ferie i Midthordland, bør I tage en dag til Vestlandets hovedstad og den næststørste by, smukke Bergen. Hvis du lejer en hytte i Midthordaland, kan du se frem til utallige oplevelser og attraktioner i og omkring Bergen by. Et godt tip er, at spise en middag på en af de mange restauranter på bjergskråningerne, som har udsigt over fjorden. Bergen byder også på en lang række kunstgallerier, museer og kulturelle events, som i kan deltage i. Byen går nærmest i ét med naturen, hvor end du kigger hen vil du kunne se havet, fjeldet eller skove, hvilket gør Bergen meget unik og hyggelig. På en ferie i Bergen, bør I også tage forbi det store og kendte fiskemarked, hvor der hver dag bliver solgt tonsvis af fisk. En anden god attraktion fra sommerhuset i Midthordland, er Øgrupperne Austevoll og Øygarden, hvor I kan gå på opdagelse i den smukke natur eller tage en picnic i vandkanten. Det er også muligt at tage på en fjord cruise rundt om de mange smukke øer. På ferie i Hordaland, er der altså nok at give sig til, uanset om du ønsker at se den vilde og smukke vestkystnatur eller opleve kulturen og nattelivet i Bergen.

Lej ferie hytter tæt på bergen i norge

Naturen på ferien i Midthordland

Ikke så langt vest for Midthordland ligger Austevoll, Sund, Fjell og Øygarden, hvor det åbne hav møder fjordene. Her finder I en lang række store og små øer som bør besøges. Landskabet er specielt, fordi der dannes mange flotte bugter og laguner. Lidt længere øst finder vi den føromtalte Bergen by, kendt som byen med de syv bjerge. Disse bjerge dækkes ofte af sne om vinteren. En god ferieoplevelse for familien, kunne være at tage op på toppene i Lyderhorn og Løvstakken, der begge byder på smuk udsigt. Populære aktiviteter i naturen er blandt andet at tage på sejltur i fjorden, tage på korte eller lange vandreture i fjeldene eller tage på lange køreture på de smalle bjergveje, hvor man rigtigt får den smukke natur ind under huden.

Attraktioner fra feriehytter i Midthordaland

Man finder en lang række sjove og unikke attraktioner og seværdigheder i Bergen, som nemt kan besøges, hvis I lejer en hytte i Hordaland. Blandt de mest berømte attraktioner er Bryggen, som i mange år har været på UNESCOs verdensarvsliste. Lige ved siden af ​​Bryggen finder Fisketorvet, som er et af de mest berømte markeder vi har i hele landet. Noget andet som er rigtigt populært, er en tur op til udkigspunkt på Fløjen, hvorfra I har en fantastisk udsigt over området.  I kan på ferien også besøge Ulriken, hvorfra man kan tage en svævebane hele vejen til toppen, der befinder sig 643 meter over havets overflade. Hvis I er på ferie i Norge med børn, ville det være oplagt at tage forbi Akvariet i Bergen, som er et af de største i Norden. En tur i Akvariet, er en sjov attraktion for hele familien. De mange øer og store fjorde ved Midthordland giver rige muligheder for en lang række sjove vandaktiviteter. I kan blandt andet tage på kajaktur, fiske eller dykke flere steder fra feriehuset i Norge.

Feriehuse for alle i Midthordland

Med et sommerhus i Hordaland fra NOVASOL får du et godt udgangspunkt til din ferie i Norge. Vores feriehuse i Norge blive stadig mere og mere populære fra år til år, så det er om at være ude i god tid, hvis du vil have det største udvalg. Dette er ikke overraskende at flere og flere vælger netop denne ferieform i Norge, fordi at man fra vores hytter og feriehuse, har let adgang til et væld af aktiviteter og oplevelser for hele familien. NOVASOL har et bredt udvalg af feriehuse og hytter i alle prisklasser. Du bestemmer selv, hvor luksuriøst du vil tilbringe ferien i Norge og hvad der giver netop din familie den bedste ferie i Norge. Book jeres næste feriehus i Hordaland allerede i dag og begynd at glæde jer til de mange ferieoplevelser som venter jer!