Feriehuse i Finnmark

At tilbringe ferien i en hytten, er, som hos danskerne, dybt forankret i den norske folkesjæl, uanset om det gælder sommer og sol ved kysten eller sne og skiløb i fjelldene. Hos NOVASOL satser vi stort på feriehusudlejning i Norge. Vores næsten 2000 huse, hytter og lejligheder, ligger spredt over hele landet. Uanset hvor i landet du ønsker at holde ferie, skulle du have gode muligheder for, at finde en feriebolig som passer, også hvis det er en hytte i Nord-Norge du er på udkig efter.

Stadig flere bliver opmærksomme på de nordligste områder i Norge, og med en NOVASOL hytte i Finnmark, som base for ferien, er grundlaget lagt for en spændende rejse til midnatssolens land. Finnmark er et meget kontrastfyldt område; fra de uendelige vidder til dramatiske fjeldlandskaber, fra stille floder, hvor fiksen altid bider til charmerende fiskebyer, hvor du møder lokale personligheder med en stor grad af humor. Nordkapp med Nordlyscenteret hører til på enhver finnmarkstur, og er du først kommet  hertil, er der ikke langt til Hammerfest, verdens nordligste by.

hytte eller feriehus i Finnmark

Populære feriehuse i Finnmark

Loading...

Naturomgivelser i Finnmark

Naturen i Finnmark er meget alsidig, og du finder alt fra skove, floder, søer og meget mere. Kysten i Finnmark er præget af det arktiskelandskab, og her befinder der sig mange dyr. Ellers er Finnmark rig på flora og fauna, som også stammer fra Russland. Finnmark har fem nationalparker, som du kan besøge i løbet af dit ophold - du vil i hvert fald aldrig komme til at mange gode og smukke naturoplevelser her. 

Det højeste fjeld i Finnmark kaldes Øksfjordjøkelen, og er ca. 1200 meter over havet. Derefter følger Svartfjellet på en god anden plads, efterfulgt af hele 23 andre fjelde, som befinder sig i området. Tag derfor gerne turen til fjeldene, og se den smukke og idylliske natur, som Finnmark har at byde på.

hytte i Finnmark

Aktiviteter, kultur og opplevelser

Finnmark er en god vinterdestination, og her kan du for eksempel benytte chancen for, at prøve kunsten at isfiske. Men det er ikke bare sportslige vinteraktiviteter byen har at byde på. Tag for eksempel til Norges østligste fredede naturreservat for at kigge på fugle.. Eller hvad med en spændende dagstur til Russland? Eller måske vil du bruge enferiedag på, at udforske de mange nordnorske, smagfulde egneretter. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge din ferie i Nord-Norge på. Et er sikkert - mulighederne for særlige oplevelser er mange. 

Bestill en hytte i Norge, og oplev fantastisk natur og kultur i Finnmark. Det er mange opplevelser, som kan deles med både venner og familie i Nord-Norge, bestill i dag og kom på en uforglemmelig rejse.