Feriehuse i Vestfold

Velkommen til en verden af hytter i Vestfold hos NOVASOL. Fra vores ferieboliger ved Oslofjorden, får du et rigtig godt udgangspunkt for, at opleve den lange kystlinje og den flotte skærgård, som består af mere end 70 øer, holmer og skær. I den dejlige natur, kan du tage på cykelturer langs kystruten, vandring ad kyststiene, fiske i Numedalslågen, som har sit udløb i Larvik, eller slappe af med et spil golf. Fra en hytte i Vestfold, kan du også nyde et rigt kulturliv, hele året rundt,  med koncerter, festspill, show og revyer, samt gode shoppingmuligheder i byerne. Transportforbindelsene er gode fra både Oslo Lufthavn og Oslo centrum, og fra Sandefjord Lufthavn.

Ferie i Norge

Populære feriehuse i Vestfold

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vestfold

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vestfold

Loading...

Utallige naturoplevelser venter i Vestfold

Vestfold er et stort fylke med en række byer og områder, og det har dermed også en meget varieret natur. Tønsberg, en kommune i Vestfold, er hovedsagelig grøn, i området udenfor selve centrum. Tønsberg er også rig på søer, og du kan dermed opleve havets skatte, mens du indånder den friske søluft. I området er der også flere vådområder, hvilket har betydning for fuglelivet. Lidt udenfor Tønsberg ligger øen Tjøme, og her er landskabet kuperet med flere kløfter og bakker. 

I Larvik er der store jordbrugsarealer, og meget skov samt fjelde. Området er mere rigt på skovområder end f.eks. i Tjørne, som er omkranset af hav. Horten, nær Tønsberg, består af flere øer, som hedder Bastø, Mellomøen, Østøen og Vealøs.

Ferie ved Oslofjorden

Aktiviteter, kultur og oplevelser i Vestfold

Det findes en række museer og andre severdigheter i Vestfold, som gør at, du kan kombinere kulturoplevelser med forskellige aktiviteter i løæbet af ferien. Besøg for eksempel marinemuseet og presus museum i Horten. I Larvik kan du besøge Larvik museum, mens du i Tønsberg kan du tage turen til slottsfjellmuseet. Vælg det museum som du synes er interessant, for det er jo din ferie. 

Interessert i en god gåtur? Så er Bøkeskogen, et område i Larvik, værd at tage til. Udenfor Nøtterøy kan man opleve det fantastiske liv ved havet, og her bør man definitivt besøge øgruppen Bolærne. Badenymfer bør også tage turen til det kendte Farrisvannet, fylkets største sø. 

Det findes også nationalparken Borrehaugene, som er Norges første nationalpark og Nordens første vikinggravplads, som bestemt også er værd at besøge. I Vestfold finder du Norges længste og mest udviklede kyststi, og her kan du nyde et smukt naturlandskab, monumenter og seværdigheder, samt de fine badestrande og skjærgårder. Interessert i cykling? Så skal du afprøve Kystruten nr 1. En cykelrute for dem som ønsker, at få pulsen lidt op. Hvis tiden er til det, så er et besøg ved Verdens Ende på Tjøme et must. Dette er navnet på sydspidsen af øen Tjøme. 

For de mere fest- og musikkglade mennesker, afholdes der en række festivaler i Vestfold, specielt i Tønsberg, i løbet af sommermånederne. Her kan man besøge Slottsfjellfestivalen, som løber over flere dage.  

Natur, kultur, sø og hav – i Vestfold findes der noget for alle og enhver til ferien i Norge!