Feriehuse i Østfold

Er du på udkig efter et sommerhus eller en hytte i Østfold? Så kan vi hos NOVASOL sommerhusudlejning tilbyde dig et spændende udvalg af forskellige ferieboliger i området. Lej en hytte i Østfold hos os, og få en dejlig ferie i Norge, med tid og plads til afslapning og spændende oplevelser  afslappende ferieminder.

De fleste af NOVASOLs gæster ankommer øst for Oslo Fjord med bil. og E6 går gennem regionen. Der er gode transportforbindelser fra lufthavnen i Gardermoen og fra Oslo til de fleste byer, men vores sommerhus kan godt være beliggende lidt væk fra offentlig transport. Den østlige side af Oslofjorden byder på en lang kyst og en smuk øgle. Inden for kysten er der dybe skove, søer og landbrugsområder. Norges længste flod, Glomma, har sit udløb på Fredrikstad.

Ferie Norge

Populære feriehuse i Østfold

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Østfold

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Østfold

Loading...

Naturomgivelser ved hytten i Østfold

Østfold består af en række kommuner, og det siger sig selv, at med størrelsen på fylket, vil naturen være meget forskellig fra sted til sted. Hvaler, en kommune i Østfold, består af en række øgrupper (bl.a. Herføl, Asmaløy, Spjærøy, Kirkøy mv.), og her er naturen meget alsidig. Nogle af øgrupperne består bare af bjerge og fjelde, uden ret meget skov, mens andre består af mest af skovområder. Hvaler er beliggende direkte ved havet, og du møder mange måger og andre fuglearter her, som nyder livet ved havet og den friske havluft. Er du heldig, kan du se f eks. sæler, som boltre sig i vandet. Klimaet i Østfold er noget mildere end i Oslofjorden. 

Moss, en anden kommune, som befinder sig i Østfold, har en varieret fjord og indlandsnatur. Sarpsborg, som ligger ved Fredrikstad, er rig på flora og fauna. Her er temperaturen også noget højere end i Oslofjorden, og om sommeren er der ofte mange solfyldte dage.

Besøg også Haldenvassdraget, Europas højeste sluseanlæg i Østfold. Til sammen findes der tre sluser; Brekke, Strømsfoss og Evje. Haldensvassdraget er næsten 80 km langt, og om sommeren er der bådrutefart mellem Tistedal, Strømsfoss og Ørje. NOVASOL har også feriehuse til leje ved blandt andet Femsjøen, som er en del af vandløbet. 

Uanset hvor du befinder dig i Østfold, har du muligheden for, at få mange smukke naturoplevelser med hjem. Havet og de smukke øer, er blandt højdepunkterne.

Feriehus Norge leje

Aktiviteter, kultur og oplevelser i Østfold

I læøbet af ferien kan du også besøge en række kulturelle seværdigheder og attraktioner i Østfold. Blandt andet en række museer og gallerier, som f.eks. Fredrikstad Museum, Galleri F15 på Jeløya ved Moss, udstillinger i Fetsund, Festningsbyen i Fredrikstad og de mange kunstgallerier i Drøbak. I Drøbak har du også mulighed for, at besøge det hyggelige julehus ved juletid, saltvandsakvariet og Oscarsborg fæstning.

Har du små børn med på ferien? Ja, så må turen definitivt gå til Norges største forlystelsespark, Tusenfryd, som ligger på Vinterbro og er åben i sommersæsonen. I kanogså tage til badeland som Badefryd og Østfoldbadet i Askim, eller badelandet på Gardemoen.

Festglad? Så må du besøge Glommafestivalen i Fredrikstad. Er du ude efter en mere aktiv ferie, er der en række aktivitetstilbud i fylket, som fiskeri, golf, vandring og lignende. Tag venner og familie med, og få en fantastisk ferie i Østfold, et område som byder på noget for store som små.