Feriehus ved Oslofjorden

Lej feriehus i Oslo

Feriehus ved Oslofjorden

Oslo og omegn, består af fylkerne Østfold, Vestfold, Oslo og Akershus; derudover hører enkelte af NOVASOLs feriehuse og hytter i Buskerud ind under denne region, som er Norges tættest og højest befolkede med ca. 1,7 mill. indbyggere. Områderne langs kysten, er optimalt til både svømmeture og solbadning, mens byerne langs fjorden er hyggelige og spændende udflugtsmål. Samtidig findes et større tilbud af kultur- og fritidsaktiviteter samt adskillige seværdigheder. Områderne inde i landet, består primært af jordbrugsarealer og dybe skove.Der er altid massere at se og lave når man er på ferie i Norge. Book jeres feriehus i Norge allerede i dag!

Ferie ved Oslofjorden i egen hytte

Den centrale beliggenhed og det veludbyggede transportsystem samt ditto vejnet, gør Oslofjord-regionen let tilgængeligt. Derudover findes der gode færgeforbindelser (Moss-Horten, Sandefjord-Strømstad/Sverige) og Oslofjordtunnelen (Drøbak-Hurum) som alle bidrager til at forbinde Oslofjordens vestlige og østlige bredder med hinanden. Oslofjord-regionen har to lufthavne: Gardermoen (Oslo) og Torp (Sandefjord); begge med busforbindelse til Oslo.

Ferie i Sydnorge

Oplevelser i Oslo

Oslo befinder sig mere eller mindre i umiddelbar nærhed af NOVASOLs feriehuse og hytter i denne region. En dagsudflugt til hovedstaden lader sig derfor enkelt gennemføre og er absolut at anbefale; her ligger kendte seværdigheder som bl.a. de 1.200 år gamle, autentiske vikingeskibe (Bygdøy), Munchmuseet (Tøyen) og Frognerparken med Vigelandsanlægget (Frogner). Oslo har ry for at være den grønne hovedstad. Hvorfor tænker du måske? Så skal du bare tage t-banen mod Frognerseteren indtil du ankommer til Nordmarka, eller tag med en båd ud til en af de mange øer i den indre Oslofjord.

Byer og rige aktivitetsmuligheder

En særligt idyllisk beliggenhed på østsiden af fjorden, har de små byer Drøbak og Son med maleriske, små, hvidmalede træhuse side om side ved vandet. Drøbak byder bl.a. på det helårsåbne Julehus og på en bådtur til Oscarsborg Festning som befinder sig på en nærliggende ø i Oslofjorden. Drøbak er desuden kendt for sine mange gallerier og kunstnere.

Halden, Fredrikstad, Moss, Drammen, Holmestrand, Sandefjord, Stavern og Tønsberg er andre byer, som i sommerhalvåret byder på et bredt udvalg af festivaler, markeder, koncerter og teaterforestillinger. Tag på en gåtur gennem gaderne og over torvene i disse byer og nyd atmosfæren. Oslofjorden er det perfekte sted at leje feriehus i Norge, hvis ønsker et væld af aktivitetsmuligheder på ferien.

Oslofjord-regionen - stedet med de mange muligheder og mange feriehuse, som I kan leje her hos NOVASOL sommerhusudlejning.