Feriehus i Sogn og Fjordane

Fylket Sogn og Fjordane, befinder sig i hjertet af det norske fjordlandskab og er inddelt i fem feriehusregioner: Ytre, Midtre og Indre Sogn, Sunnfjord samt Nordfjord. Dette område er, mere end noget andet, kendt for sin imponerende flotte natur med talrige fascinerende fjorde, gletschere og majestætiske fjelde. Sogn og Fjordane omfatter ikke bare Norges længste og dybeste fjord, Sognefjorden (205 km lang, op til 1.300 m dyb), men også nogle af Norges højeste fjeldtoppe og derudover Norges største gletscher, Jostedalsbreen. Naturelskere bør absolut tage hertil, hvis I ønsker at holde ferie i Norge.

Lej feriehus i Sogn og Fjordane

Populære feriehuse i Sogn og Fjordane

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sogn og Fjordane

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sogn og Fjordane

Loading...

Smukke naturomgivelser ved feriehuset

Sogn og Fjordane har alle naturlige egenskaber man kunne forestille sig, når man tænker på Norges varierede natur. Her er mange beskyttede naturområder, såsom nationalparker, natur- og fuglereservater. På ferie i Sogn og Fjordane vil I også komme forbi en række høje bjerge - den højeste top på omkring 2.400 m.o.h.

Regionen rundt om Sognefjorden, udgjorde allerede i 1700-tallet et yndet udflugts- og ferieområde. Nogen af de første turister, var velhavende englændere som i første række besøgte steder ved fjorden som bl.a. Balestrand, Fjærland, Vangsnes og Aurland. I dag strømmer turister fra alle verdenshjørner til, for at beundre det skønne fjordlandskab. Også Aurlandsfjorden og Nærøyfjorden er populære fjorde i dette område. Helt inderst inde i Aurlandsfjorden, ligger den lille by Flåm som er kendt for Flåmsbanen - et tog som hvert år fragter ca. en halv million mennesker, mens det overvinder 895 højdemeter på 40 min.

Udover alt det spektakulære er her også idylliske enge og græsgange, hvor I kan se får og geder  boltre sig. Regionen indeholder også mange floder og åer, hvor I kan nyde en fredelig beliggenhed i den skønne natur i en hytte eller et feriehus fra NOVASOL.

Lej sommerhus i Sogn og Fjordane

Aktiv ferie i Sogn og Fjordane

Denne region er, uden tvivl, et paradis for friluftsentusiaster, som ønsker at klatre i fjeldet, foretage vandreture og ønsker at udforske gletscherne. Desuden byder de mange fjordarme på fremragende fiskemuligheder. Dette er Norge, akkurat som mange drømmer om og forestiller sig landet!

I de nationale statistikker over de mest produktive, lovlydige og venligste mennesker i Norge, står indbyggerne i Sogn og Fjordane på førstepladsen; her har den imponerende, storslåede natur sikkert haft en finger med i spillet! NOVASOL sommerhusudlejning udlejer en lang række feriehuse i Sogn og Fjordane - alt fra luksus til minimalistisk, så I kan finde præcis det feriehus, der passer jer bedst!