Feriehuse i Hedmark

Hedmark fylke ligger nordøst for Oslo, langs den svenske grænse, og domineres af store skove hvis grundejere udvandrede til Australien og New Zealand omkring år 1800, for at lære indbyggerne dernede lidt om skovbrug. I dag er det en fortrinlig destination, hvis man ønsker at leje en feriebolig i Norge.

Gennem fylket løber mange dale; den største af dem er Østerdalen som strækker sig fra byen Atna i nord til Elverum i syd; Glomma, som med sine 619 km er Norges længste flod, løber gennem hele dalen og danner et yndet mål for sportsfiskere.

I den nordlige del af Hedmark, ligger søerne Storsjøen og - et lille stykke længere mod øst - Femunden. Om sommeren indbyder særligt Femunden til kajakture og fiskeri.

Ferie i Norge

Populære feriehuse i Hedmark

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hedmark

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hedmark

Loading...

Oplevelser i Hedmark

Har du øjnene med dig, kan du i dette område måske få øje på et eller flere af de fire store rovdyr los, bjørn, ulv og jærv. Også elge, ræve og hermeliner kan vise sig, hvis du på det rette tidspunkt strejfer gennem skoven med stor tålmodighed og ro.

I denne region ligger også Trysil, som først og fremmest er kendt for sit flotte alpincenter og nyder stor popularitet blandt både lokalbefolkningen og områdets gæster.

De største kommuner og byer i Hedmark er Hamar (ca. 30.000 indb.), Elverum (ca. 19.500 indb.) og Kongsvinger (ca. 17.500 indb.) som alle byder på gode indkøbsmuligheder.

Uanset hvordan du ønsker at tilbringe din ferie, danner feriehuset eller hytten i de norske fjelde altid det ideelle udgangspunkt for dine aktiviteter og udflugter.

Ferieboliger i Norge

Feriehusudlejning i Norge

Hos NOVASOL sommerhusudlejning er der utallige muligheder for, at holde en ferie i et privat feriehus eller en hytte i Norge. I hele landet fider du forskellige ferieboliger, som både kan anvendes til sommerferien og vinterferien. Uanset årstid vil en ferie i Norge altid være fuld af mange flotte oplevelser i naturen. Fjelde, søer og grønne skovområder sætter en imponerende kulisse, som ikke ses andre steder. Der er ingen tvivlom, at en aktiv ferie er lige for, når ferien går til Norge. Gode vandreture og skiløb er altid populære og der er mange forskellige muligheder, både for de letøvede og de helt professionelle.