Hytter og feriehuse i Ringsaker

Ringsaker strækker sig langs østbredden af Mjøsa og inkluderer bl.a. vinterparadiset Sjusjøen. Uanset om I ønsker en ferie i Ringsaker fyldt med museumsbesøg, aktive dage i naturen, shopping eller afslapning, så kan et af vores feriehuse eller ferielejligheder danne den perfekte base til jer! I vælger nemlig helt selv hvordan I vil planlægge jeres ferie i Norge, om den skal indeholde mange aktiviteter eller ingenting!

Feriehuse i Ringsaker

Populære feriehuse i Ringsaker

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ringsaker

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ringsaker

Loading...

Oplevelser nær jeres feriehus i Ringsaker

Lejer I en hytte eller et feriehus i Ringsaker, har I aldrig langt til spændende oplevelser for hele familien. Ringsaker befinder sig tæt på både Hamar og Lillehammer, hvor I finder et bredt udvalg af sjove aktiviteter og udflugtsmuligheder.

Norges største sø, Mjøsa, byder på fantastiske fiskerimuligheder både på land og fra båd. Her kan I fange op til 20 registrerede fiskearter, hvis I er heldige. Om sommeren kan I også bade i søen eller tage en tur ud til øen i midten Helgøya, som yderligere er den største indlandsø i Norge. Den hjerteformede ø i midten af søen er et ægte naturparadis, som absolut må opleves fra et feriehus i Hedmark. Her kan I også besøge lokale gårde og smage på de lokale råvarer. Ringsaker og omegn har også et stort udvalg af aktivitetsmuligheder i form af fiskeri, ridning, cykling, kanosejlads og jagt.

Hytter i Sjusjøen

Attraktioner og seværdigheder i Ringsaker

Hamar byder på en masse oplevelser for de kultur- og historieinteresserede. Besøg f.eks. Domkirkeodden, hvor I kan se ruiner af domkirken og over 60 gamle bygninger fra landsbyerne omkring den moderne by, hvor syngende guides byder på rundvisning. Her har hele familien mulighed for at lære noget nyt i skønne omgivelser. Domkirkeodden er tidligere blevet kåret til et af de smukkeste museer i verden.

I OL-byen Lillehammer kan I bl.a. besøge Norges Olympiske Museum, der fortæller mere om den olympiske historie. I kan også udforske alle anlæggene som blev brugt under OL i 1994. Besøg også ’Prøysenstua’, hvor forfattereren Alf Prøysen voksede op. Her kan I også besøge kulturhuset, som fortæller mere om kunstnerens liv.

Feriehuse i Sjusjøen

Sjusjøen er et sandt aktivitetseldorado hele året rundt. Om vinteren er området et velkendt skiresort, som får gode mængder sne. Her kan I leje hytter og ferielejligheder lige ved skiløjperne. Sjusjøen er yderligere kåret til Norges bedste langrendsdestination flere gange. Om sommeren kan I nyde de mange vandre- og cykelruter, der fører jer gennem skovene og op ad bjergene. Hvis I vil prøve noget helt nyt fra jeres feriehus i Sjusjøen, kan I kaste jer ud i nogle af de unikke aktiviteter der tilbydes i området. Book f.eks. en tur med Sjusjøen Husky Tours for en uforglemmelig ferieoplevelse for hele familien. Her har I muligheden for at opleve den betagende natur i komforten af en hundeslæde.

Feriehuse i Ringsaker

NOVASOLs hytter i Ringsaker finder I tæt på den flotte natur, blandt skiløjperne og vandreruterne. Et feriehus eller en ferielejlighed fra NOVASOL giver jer god mulighed for at udforske Ringsaker og de omkringliggende områder i jeres helt eget tempo. Her finder I ingen pressende tidsprogrammer eller guides der puster jer i nakken, I bestemmer nemlig helt selv hvordan jeres ferie skal forløbe med et feriehus i Norge. Vi udlejer enkle og moderne feriehuse i Ringsaker, men byder også på ren luksus. Lej f.eks. et feriehus med spa, sauna, båd eller egen indendørs pool. I kan også vælge et af vores husdyrvenlige feriehuse, hvor jeres firbenede familiemedlem er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Vi ønsker jer en fantastisk ferie!