Ferieboliger ved Sjusjøen

At leje en feriebolig i de norske fjelde er altid en stor oplevelse. NOVASOL tilbyder nu også ferieboliger ved Sjusjøen, som er et smukt område med mange feriemuligheder. Det tager ikke meget mere end to timer i bil fra Oslo til Sjusjøen, som gang på gang er blevet kåret til Norges bedste langrendsdestination. Området er kendt for stabile sneforhold fra sent om efteråret til godt ind i foråret og kan friste med hele 350 kilometer velpræparede skispor. Sjusjøen ligger i hjertet af et enormt løjpenet mellem Oppland og Hedmark. I kan følge selveste Birkebeinerløjpen til Lillehammer eller Rena, eller I kan vælge Trolløypa, som tager jer nordpå mod Rondane. For at finde ferieboligerne ved Sjusjøen, skal I søge efter ferieboliger i Hedmark.

Skiferie i Norge

Populære feriehuse i Sjusjøen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sjusjøen

Loading...

Feriehuse med sauna i Sjusjøen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sjusjøen

Loading...

Skiløb til enhver

Skiløjperne ved Sjusjøen er tilpasset ethvert niveau. Her føler både familier på søndagstur og eliteudøvere på træningstur sig godt tilpas. NOVASOL satser stærkt på feriehusudlejning i fjeldområderne, og flere af vores hytter ved Sjusjøen ligger næsten midt på løjperne.

Sjusjøen skicenter kan friste med tre lift og syv forskellige nedkørsler. Super børnebakker med gratis adgang finder I både øverst og nederst i anlægget. Aktivitetsmulighederne i området er mange; I kan prøve at køre i hundeslæde, tage på en romantisk kanetur eller blot nyde de smukke omgivelser på en dejlig vandretur.

Sjusjøen for alle årets ferier

Sjusjøen er ikke bare en vinterdestination. I sommertiden lokker området med nærmest endeløse muligheder for turer til fods og på cykel. Toppene i dette landskab er hverken specielt høje eller specielt stejle, men byder alligevel på fantastiske udsigter og uforglemmelige oplevelser. Tag gerne turen østover på Birkebeinerstien til Åkersætra, hvorfra I kan fortsætte ind i den betagende Åstdalen, som byder på mange spændende turmuligheder. Kan I godt lide at cykle rundt og opleve området, så kan I vælge mellem alt fra familievenlige turer rundt i området ved Sjusjøen til udfordrende downhill-cykling.

Ved Sjusjøen og i Ringsakerfjellet findes omkring 40 fiskesøer og 60 kilometer med bække og elve. Alle under 18 år kan fiske gratis her. Med base i en hytte ved Sjusjøen ligger alt til rette for optimale ferieoplevelser.

Kultur- og naturoplevelser

Sjusjøen ligger i Ringsaker, som er Norges største hytteområde. NOVASOL har masser af hytter i Norge, også ved Sjusjøen og i Hedmark, og kan nu tilbyde et stort antal hytter i området. Selv om der ligger mange hytter her, skal I ikke bevæge jer langt for at finde naturens ro. Et vældig landskab præget af skove, vand og smukke højdedrag venter på jer, og her er der plads nok til alle.

Lillehammer, med seværdigheder som Maihaugen og OL-anlægget fra 1994, er bare 20 kilometer væk. Byen ligger smukt der hvor Gudbrandsdalslågen render ud i Mjøsa. En kort biltur nord for Lillehammer lokker Hunderfossen Familiepark med gode oplevelser for familiens yngste. Oplev regionens mangfoldighed ved at kombinere friluftsliv på Sjusjøen med en sejlads med Skibladner, Mjøsas hvide svane. Afstandene er korte og oplevelsesmulighederne mange. Hamar med den smukke Domkirke, det enestående klokkespillet ved Skibladnerbrygga og Vikingskibet er er ikke langt væk, og det vidtstrakte kulturlandskabe ned mod Mjøsa danner en perfekt kontrast til de dybe skove rundt om Sjusjøen. NOVASOL tilbyder et stort og variert udvalg ferieboliger ved Sjusjøen.

Ferielandet Norge

Norge byder på meget forskelligt til en god ferie. Den imponerende natur, med de smukke fjelde er garant for uforglemmelige oplevelser hele året. Om sommeren og i foråret er det på med vandrestøvlerne og om vinteren er det skiene som I kan bevæge jer rundt på. NOVASOL udlejer feriehuse, ferielejligheder og hytter i hele Norge, og kan derfor tilbyde noget for både naturentusiasten, lystfiskeren, den kulturinteresserede og jer som blot gerne vil nyde jeres feriedage i en altid betagende natur.