Feriehuse i Akershus

Ferie i Norge

Feriehuse i Akershus

Som Norges næst største fylke, målt på antal indbyggere, Akershus meget at tilbyde for dig, som gerne vil tilbringe din næste ferie i Norge. Fra en af vores feriehuse eller hytter i Akershus, kan du nemt komme rundt og udforske naturenog områdets seværdigheder.

Populære feriehuse i Akershus

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Akershus

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Akershus

Loading...

Med alle hovedstadens fordele

Når turen skal gå til Akershus, så vil Oslo være en af de byer, som vil være god at sætte på to-do listen over byer, der skal besøges under ferien. Oslo er en by for alle aldre og byder på oplevelser i hobetal. Selvom Oslo ikke ligger direkte ved Akershus, så kommer du nemt ind til den spændende hovedstad fra feriehuset. Den nemme tilgang til Oslo gør det muligt både at opleve byen om dagen og om aften.

Sommerhus Norge

Aktiviteter og seværdigheder i Akershus

Når du rejser til Akershus, har du mange aktiviteter og shoppingmuligheder rundt i området, samt mulighed for, at besøge mange historiske seværdigheder fra forskellige tidsaldre. Nyd også udsigten fra Oscarsborg fæstningen og middelalderborg Askershus, som gennem historien har spillet en stor rolle for Oslo og hele området. Tag et kig på NOVASOLs brede udvalg af hytter ved Oslofjorden. I vores store udvalg finder du både moderne villaer og klassiske norkse hytter. Vi har noget, der passer til alle, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Oplevelser til opholdet i Akershus

Du bør helt sikkert prøve at cykle rundt i området og opdage naturen og mangfoldigheden, som du finder lige ved vores hytter i Akershus. På denne måde kan du kombinere fornøjelse med sjov og få lidt god motion under din ferie. Derudover kan du stå på ski om vinteren, og tilbringe mange timer med andre vinteraktiviteter på f.eks. Varingskollen Alpine Center og Hurdal Skicenter. Om sommeren kan du fiske i fjorden og svømme i de mange søer og fjorde i Akershus. Udsigterne langs vandrestierne rundt omkring i området er meget smukke. Så søger du en ferie med imponerende udsigt, så vil du ikke blive skuffet over ferieboligerne i Akershus.

Feriehusudlejning med NOVASOL

Med NOVASOL sommerhusudlejning får du gode muligheder for, at skabe en sand drømmeferie for hele familien i Akershus. Ferien for et ekstra strejf af det ægte Norge, for alle feriehuse og hytter er privatejet. De er derfor indrettet helt, som ejeren selv gerne vil have det. I vil også ofte møde lokale islæt i indretningen og gode muligheder for, at komme i snak med de lokale. Glæd jer til feriedage med plads og tid til at være sammen. Feriedage hvor I helt selv bestemmer og hvor det er jeres ønsker der er i fokus.