Feriehuse i Nord-Trøndelag

Nord-Trøndelag er den største af de to Trøndelagsfylker i areal, men er den tyndest befolkede af de to, med kun 6 personer per km2! Befolkningen bor hovedsageligt i byer og de mindre byer Steinkjer, Namsos, Levanger og Stjørdal. Begge Trøndelagsfylker har været centrale for Norges histore – helt tilbage fra vikingetiden af! For dig som vil leje et feriehus i Nord-Trøndelag, så er Nord-Trøndelag en udmærket destination. NOVASOLs sommerhusudlejning i Norge giver dig og familien et stort udvalg af ferieboliger i området.

Ferieboliger i Norge

Populære feriehuse i Nord-Trøndelag

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nord-Trøndelag

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nord-Trøndelag

Loading...

Naturskøn ferie i Nord-Trøndelag

Nord-Trøndelag består af en række skov- og fjeldområder, hvilket gør det til et populært turistmål for både elskere af vandre- og cykelture. Trøndelag fylke har en række nationalparker – og nogen af dem befinder sig i Nord-Trøndelag, blandt andet Blåfjella-Skjækerfjella nationalpark. Nationalparker er Norges fjerde største nationalpark og grænser op til Sverige. Hvis du vil opleve et sted med fascinerende flora og fauna, bør du helt klart besøge parken.

Fylket kan også prale at have flere af Norges bedste lakseelver (Namsen, Verdalselva og Stjørdalselva). Langs Trondheimsfjorden, hvor landet er relativt fladt og frugtbart, drives der omfattende jordbrug. Med de mange fjorde, vand og åbne naturområder er Nord-Trøndelag stedet for dig, som elsker at fisk og nyde naturens stilhed i fulde drag!

Vil du på en gåtur i fjeldet? Besøg Nord-Trøndelags højeste fjeld, Jetnamsklumpen (ca. 1500 m.o.h), efterfulgt af Fongen (ca. 1441 m.o.h), Sipmekentinden (ca. 1420 m.o.h) og Hestkjøltoppen (ca. 1390 m.o.h). Eller tag turen til en af de mange andre fjelde i området.

Ferie i Norge

Aktiviteter og oplevelser i Nord-Trøndelag

Ønsker du at opleve Trøndelags kultur i løbet af ferien, kan du besøge både gallerier, udstillinger og museer. Besøg for eksempel Namsos kunstforening, der har både skiftende udstillinger, samt faste samlinger. Eller tag en tur til Kystmuseet, Norveg, der også befinder sig i Nord-Trøndelag

Interesseret i en aktiv ferie? Lej eller tag en cykel med på ferien, og kør en cykeltur på en af de mange cykelruter. For eksempel er Innherred et sted der anbefales, og så ligger det kun 1 time nord for Trondheim. Eller tag turen til Røros, en cykelsti som også byder på flotte naturoplevelser. Hvis ikke du har lyst til at cykle, findes der også mange stier i Nord-Trøndelag, hvor du kan få lige så god en oplevelse til fods som på cykel.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I et meget bredt udvalg af ferieboliger i hele Norge. Dette gør, at der er feriehuse, hytter og sommerhuse som matcher alle ferieønsker samt rejsegrupper - store som små.

Aktiv ferie i Nord-Trøndelag