Feriehuse i Trysil

Frisk luft og højt til himmelen. Uanset hvilken årstid I vælger at leje en feriebolig i Trysil, venter der jer masser af fantastiske oplevelser. Trysil er Norges største skiområde med masser af brede pister, terrænparker og gode børnebakker. Uden for skisæsonen kan I udforske den vidunderlige natur med dybe skove, brusene elve og vilde fjelde. Området ligger i Hedmark, der er Norges sydligste vildmark. En feriebolig i Hedmark er for jer, der elsker natur og gerne vil være aktive på ferien. Der er ca. 2,5 times kørsel fra Oslo til Trysil.

Skiferie i Trysil

Populære feriehuse i Trysil

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Trysil

Loading...

Feriehuse med pool i Trysil

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Trysil

Loading...

Alpin og langrendsski for hele familien i Trysil

Med 68 pister og 30 lifter, er Trysil Norges største og mest varierede skiområde. Det højeste punkt ligger 1.132 meter over havet og området er ret snesikkert. Der findes pister for enhver smag og rigtig gode skiskoler til børn og nybegyndere. Trysil området er meget børnevenligt og et feriehus i Trysil er det perfekte valg for børnefamilien, der ønsker plads til at boltre sig på, både ude og inde. Vælger I en ferielejlighed i Trysil med ski-in – ski-out, kan I spænde skiene på lige uden for døren. Er I mere til langrend, er Trysil også et godt bud. I kan vælge mellem mere end 75 km. Langrendsløjper i den sneklædte natur.

Feriehus i Trysil

Sjov i sneen

Trysil er et eldorado for legebørn og barnlige sjæle. Tag på en eventyrlig kanetur i sneklædte skove og nyd stilheden og de betagende omgivelser. I kan også besøge klatreparken Høyt og Lavt, der har åbent hele året. Eller hvad med en magisk tur med hundeslæde i det uberørte fjeld? Mulighederne er mange og der er noget for enhver smag. I løbet af vintersæsongen arrangeres også et hav af events med forskellige koncerter, aktiviteter og endda et tivoli på fjeldet.

Sjov i solen

Både forår, sommer og efterår er vidunderlige på fjeldet. Pak rygsækken og snør vandrestøvlerne – her venter jer masser af betagende naturoplevelser på de mange mærkede vandreruter. I Trysil finder I også masser af mærkede cykelruter og mountainbike spor. Oplev det pragtfulde skovterræn fra hesteryg, når en guide viser jer alle naturens hemmelige skatte. På den rivende elv, kan I prøve kræfter med river-rafting og i fjeldet kan I klatre med instruktør. Er I en børnefamilie, er et gårdbesøg på Bryn sæter et ”must”. Her kan I nyde den friske luft, lege med og klappe de legesyge geder. Er der en lystfisker i familien? Så pak bare fiskestangen i bagagen. I Trysil finder I masser af mærkede fiskepladser og eksklusive fluefiske sæsonger. Om efteråret kan I samle bær og svampe på de vilde fjeldskråninger og tilberede dem hjemme i jeres feriehus eller hytte i Trysil.

Steder at se og udforske i Trysil

Når I lejer et feriehus i Norge, bliver I automatisk suget ind i den norske kultur. Nordmænd værner generelt meget om deres historie og deres egns særlige traditioner. På Støa Kanalmuseum kan I se hvordan skovfældning og træindustrien har udviklet sig gennem årene. I kan mærke historiens vingesus på Trysil Bygdetun, der er et udendørs museum med over 100 år på bagen og en autentisk atmosfære. På Trysil-Knut Ski Museum og oplevelsesenter kan I lære mere om norsk skiløbshistorie og lokale skisportssteder. Lidt længere ude ligger Blokkodden Villmarksmuseum ved Drevssøen, der fortæller om, hvordan livet i ødemarken har udviklet fra 1600-tallet. Museet er et eldorado for børn, med legeplads, eventyrskov, samt muligheder for fiskeri.

Uden mad og drikke…

Udover de mere end 30 spisesteder i skiterrænet, findes der også små lokale spisesteder i området. I kan nyde alt fra de traditionelle ”ski-retter” til 5 retters menuer, thaimad og fondue. Når I lader en feriebolig i Trysil danne rammen om jeres ferie i Norge, har I også mulighed for selv at tilberede måltider. Der er gode indkøbsmuligheder i Trysil området, hvor I kan få friske råvarer. Tag evt. drikkevarer med hjemmefra, hvis I har plads. Prisniveauet i Norge er lidt højere end det danske.

Hytter og feriehuse i Trysil

En ferie i Hedmark byder på gode oplevelser for alle. Uanset i hvilken sæson, I lejer en hytte eller et feriehus i Trysil, kan I fylde jeres ophold ud med fart fulde og sjove aktiviteter. Vælg mellem store feriehuse med sauna og spabad eller hytter med standardfaciliteter og hygge. Indtast dine kriterier i vores søgefunktion og find nemt jeres næste ferie i Norge.