Hytte i Hyllestad

Drømmer I om en ferie med udsigt til hav og fjord, med charmerende landsbyer, gåture på fjelde og plads til rendyrket afsalpning - så er en hytte i Hyllestad det helt rigtige valg. 

Hyllestad er en del af området Sogn og Fjordane, beliggende i det nordlige Norge ude ved kysten. I Hyllestad kan I rigtig opleve den smukke norske kyst og få masser af imponerende naturoplevelser med hjem.

Lej en hytte i Hyllestad og nyd den smukke natur

Populære feriehuse i Hyllestad

Loading...

Spændende oplevelser nær jeres hytte i Hyllestad

Hvis I lejer en hytte i Sogn og Fjordane, kan I i Hyllestad Kommune besøge de tre byer Hyllestad midt i Hyllestadfjord, Leirvik midt i Bøfjorden og Sørbøvåg, som ligger på den nordlige side af ​​Åfjorden. I de tre byer er der forskellige tilbud, men fælles for dem aller er, at de ligger i de smukke omgivelser med kig til fjord og fjeld.  

frilandssmuseet Kvernsteinparken bringes I tilbage til vikinge- og middelalderen. En tur til Kvernsteinparken byder på sjove aktiviteter for hele familien, da både store og små besøgende kan deltage i aktiviteter såsom at lave fine smykker, male korn som bagefter kan bruges til bagning af brød. Det store område er frit tilgængeligt, også udenfor museets åbningstid, hvor I kan gå på opdagelse på egen hånd.

Sejlads på Hyllestadfjorden og Åfjorden er en rigtig god heldagsudflugt. I Hyllestad kan I booke en tur i perioden maj til september. Der sejles ud i en åben båd, og turen tager mellem 4-5 timer. På turen kommer I rundt i de to fjorde samt helt tæt på den imponerende klippe Lihesten. Turen er for alle aldre.

Lej en hytte i Hyllestad og tag på vandring i naturen

Tag på tur ud i det blå fra jeres hytte i Hyllestad

De fleste som lejer en feriebolig i Norge, før det for at opleve den imponerende natur i landet. De høje fjelde, de smukke fjorde og de store nationalparker er noget helt andet end det landskab vi kender hjemmefra. I løbet af jeres ferie i en hytte i Hyllestad kan I f.eks. vælge at tage turen ad 'Den Trondhjemske postvei'. Oprindeligt var der 19 stenbroer på denne rute mellem Dale og Leirvik. Mange af disse broer stå stadig som vidnesbyrd om de gode og flotte håndværk. Ruten er velegnet til både vandring og cykling. Ruten er kendt som en af de største cykeloplevelser i Norge blandt mange cykelentusiaster.

Hold en drømmeferie i en hytte i Hyllestad

Med en hytte i Hyllestad som udgangspunkt for jeres ferie i Norge, kan I klatre på fjeldetoppe toppe, prøve lykken som lystfiskere og ikke mindst bare nyde de smukke omgivelser. Vælger I at leje en privat feriebolig hos NOVASOL, kan I planlægge jeres ferie lige som I ønsker. Her er ingen faste spisetider, planlagte udflugter eller stress. I skal bare gøre lige præcis det, I har lyst til. Feriehusudlejning er nemlig ferie med masser af frihed.