Feriehus i Sunnhordland

Fjordriget Sunnhordaland kan skilte med "Dronningen af de norske fjorde", Hardangerfjorden, noget som i sig selv er imponerende. Vælger I at leje et feriehus eller en hytte i Sunnhordland, så vil I få en ferie I Norge, hvor I er helt tæt på det imponerende landskab og tæt på attraktioner og oplevelser, hvor hele familien kan være med. For jer som gerne vil helt tæt på den norske natur, og som gerne bruger feriedagene med f.eks. vandrestøvler på, så er strækningen fra Bergen til Haugesund et ferieeldorado for jer. Her er der masser af muligheder for aktiviteter ved søerne, i fjeldende og i fjordene.

Feriehus med udsigt Hordaland

Populære feriehuse i Sunnhordland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sunnhordland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sunnhordland

Loading...

Oplev den smukke natur omkring feriehuset

Hardangerfjorden er en af områdets største attraktioner og en fantastisk naturoplevelse. Fjorden har også, op gennem tiden, været motiv for mange kendte kunstnere. Lejer I en hytte eller et feriehus i Hordaland, så får I de bedste muligheder for, at nyde fjorden, som strækker sig gennem Sunnhordland og Hardanger.

Pakker I vandrestøvlerne, så venter der mange flotte aktivitetsmuligheder med udgangspunkt i den utrolige natur. Med sin smukke og dramatiske natur er Folgefonna nationalpark, beliggende på Folgefonnhalvøya, en naturoplevelse uden sidestykke. Her finder I et rigt plante – og dyreliv, flotte landskaber og en geologisk mangfoldighed.  Toppen af Folgefonna er 1662 m.o.h og der er flere ruter til toppen, som starter i Sundal og Odda. Midt i nationalparken ligger isbræen Folgefonna. Her kan I deltage i isklatring, brævandring, skiløb og andet. 

Tag også på fjordcruise og oplev en af verdens smukkeste fosser, Langfoss. Omkranset af steile fjelde, venter mange spændende og flotte oplevelser på tur i Åkrafjorden. Andre aktiviteter I kan kaste jer ud i  er ridning, golf, fiskieri og fjeldklatring. Mulighederne er mange, og lejer I et feriehus i Hordaland, kan I planlægge den ferie i Norge som passer jer, med de aktiviteter og attraktioner som er i området.

Feriehus leje Hordaland

Attraktioner og oplevelser fra feriehuset i Sunnhordland

Mange af seværdighederne og aktiviteterne i Sunnhordland foregår i naturen og under åben himmel. I kan dog også tage forbi Baronit Rosendal, som et er lille og meget smukt slot. Faktisk er slottet den eneste af sin slags i hele Skandinavien og tilmed en af ​​de største attraktioner i Vestlandet. Derfor vil vi sige, at slottet fra 1600 tallet er et must at opleve på ferien i Hordaland. Slottet har en smuk park, med en kendt rosenhave og en masse spændende events og arrangementer hele året rundt. Er der plads til mere kultur, kan man tage et smut forbi Kvinnherad Kirken, som blev opført helt tilbage i 1250, og som tidligere var en del af Baroniet Rosendal.

Oplev det smukke vandfald i sunnhordland Norge

Vikinger, teater og koncerter fra din hytte i Sunnhordland

Vestnorge har ligesom Danmark, en lang og spændende historie, hvor Vikingerne fylder en hel del. Overalt på jeres ferie i Sunnhordland, vil i kunne se mange spor af vikingerne. Vil I gerne opleve mere af vikingernes historie kan I besøge den store friluftsscene Moster Amfi i Bømlo, der bestemt er et besøg værd, hvis du er interesseret i vikingernes historie. Snorres ældgamle Kongesaga siger beretter, at Moster var det sted, hvor Olav Tryggvason drog i land, da han kom til Norge i 995 for at gøre krav på landet. Den smukke naturscene har plads til 1200 tilskuere, og du kan lære meget om nordisk mytologi, vikingetiden og overgangen til kristendommen igennem et besøg her. Der er også en række gode koncerter samt teaterforestillinger i Sunnhordland, som I kan deltage i, hvis I har lejet et feriehus i Sunnhordland.

Ferie i Norge

Unikke oplevelser i Naturen fra sommerhuset i Sunnhordland

ferien i Norge vil I få rig mulighed for en aktiv ferie i naturen, hver eneste dag. Du kan blandt andet tage hele familien med til fjordkrydset og opleve et af ​​verdens smukkeste vandfald, Langfoss. Selve vandfaldet er 612meter fra top til bund og er dermed det 5. højeste i Norge. Vandfaldet er omgivet af stejle klipper og herfra får I en fantastisk udsigt over Åkrafjorden. Igen kommer vandrestøvlerne lidt i spil. For en meget populær oplevelse i Norge er at gå en tur, på en af ​​de mange smukke Nordsø-stier og vandrestier langs kysten. Det er dog ikke alle aktiviteter som omfatter vandrestøvler. Flere steder kan i ride en tur i naturen på hesteryg. Det er også muligt at leje flere feriehuse i Norge, med fokus på fiskeri. Disse huse er specielt indrettet med kølebokse, rensestationer og har nogle gange en båd tilknyttet. Er man til golf på sin ferie i Hordaland, er der flere baner, som kan besøges. Lyder alt dette som noget for jer? Så book jeres hytte i Norge allerede i dag og glæd jer til en sommerferie fuld af aktiviteter.

Sommerhus Norge

Steder og seværdigheder til en oplevelsesrig ferie

Espevær finder I yderst på vestlandskysten, i Bømlo kommune. Espevær har en lang historie som fiskersamfund, og i midten af 1800-tallet kunne der være mellem 20 og 30.000 mennesker på øen,  når silden kom. Øen er et lille paradis, som absolut er værd at besøge, hvis I ønsker at besøge steder med smuk natur og mange kulturminder. Og ønsker I en lidt anderledes seværdighed, kan I besøge øens uløste mysterie, UFO-ringen.

Ø-kommunen Fitjar ligger på nordsiden af øen Stord. Her kan I opleve et flot kystlandskab, en unik skærgård og en rig historie som strækker sig tilbage til broncealderen. Fitjar har sandsynligvis været høvdingesæde siden broncealderen, og er i dag nok mest kendt for slaget ved Fitjar, selv det endnu ikke er helt fastlagt, hvor præcis slaget fandt sted. I Håkonerparken står en statue af vikingkongen Håkon Den Gode.

NOVASOLs ferieboliger i Hordaland

Ikke kun de smukke og spetakulære naturoplevelser findes i stort antal i Hordaland. NOVASOL Feriehusudlejning kan også tilbyde jer et stort og meget alsidigt udvalg af alle slags ferieboliger. Flotte feriehuse med terrasse, hvor fjordene og fjeldene er lige for, hyggelige hytter hvor naturen omkranser jer og moderne feriehuse hvor komfort og luksus er i højsæde. Alle ferieboligerne I kan leje i Hordaland er privatejede, og derfor helt forskellige i indretning og udstyr. Her er ferieboliger for jer som gerne vil bo simpelt med direkte adgang til naturoplevelser og til jer, som sætter pris på lidt ekstra luksus og imponerende udsigter fra terrassen.